pazite zadnji kraj....
Đe god su mogli ubacili su po neko krilo. Samo da ne polete![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
mnogo razlika u odnosu na Mečku.. neko se tu za#ebao..
samo da ne bude:
![]()
pa neke informacije kazu da mercedes radi na kracoj verziji bolida....a ferrari na duzoj....
tako da moguce da su i jedni i drugi precerali...
ugalvnom, ferrari je cinimi se dosad poakzao najljepsi bolid, a ujedno i sa najvise promjena...
motor je novi, i on mene ne brine, brine me ostatak bolida, ali valjda uspiju da ukomponuju to da funkcionise kako treba...
sad jos da vidimo mclaren i RB...pa da se krece sa sezonom...
Ja isto mislim da Merc ne može toliko napredovat u odnosu na Ferari, jer ako i oni imaju dvije verzije bolida, znači da lutaju.. Ipak su nova pravila učinjela svoje..
Pravi problem za Ferari je, po svim najavama, potpuno nov "DCI sa fiksnim zamajcem", koji će Adrian upakovat u najbolju šasiju - bez dileme..
![]()
Meni ovo T Krilce koje je nastavak shark fina bolje izgleda na Ferariju nego onako solo za sebe na Mercu. Pretpostavljam da je to bolje rješenje za protok vazduha ka zadnjem krilu (čekam motorsport.com analizu...) i da će Mercedes da to brzo iskopira od Ferarija.
Vrlo inventivno prednje krilo...
![]()
https://www.motorsportweek.com/news/id/13877
Compare the Ferrari SF70H and the SF16H with slider
velike su razlike na bukvalno svakom dijelu bolida.... a tek se ovako dobro primjete.
Promijenit će se i nos vjerovatno, skoro isti kao na SF16H..
Meni McLaren izgleda baš moćno, samo da ne budu nemoćni na stazi kao u zadnje dvije godine![]()
Pročitah negdje na netu da postoji opklada da će se FA slupati na prvom testu, da neće moći da vozi u Australiji, da će zvati Batona da ga zamijeni, i da će Baton u Melburnu osvojiti jedan bod za McLaren...
Kimi odvozio prve krugove sve prošlo bez problema. Vjerovatno je rekao #BWOAH kad su ga pitali za utiske![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
According to Gary Anderson from Autosport: "But I believe with this design it (Ferrari) has got a chance (at challenging the Mercs) and, as I said above, if it does the others will struggle to copy it quickly."
Cuje se ko *****.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks