Meni Rhea expres...Prilično me iznerviralo ovo..Nije mi prvi put da plaćam expres postu..Dhl-om stiže za 5 -7 dana...Ovo je lijepo putovalo..skoro mjesec
Ja sam im danas pisao ako mi ne stigne posiljka do ponedeljka da mi vrate pare i da mi posiljka vise ne treba nista...inace platio sam je 09.01 a poslata je 12.01 posle toga sam jos jednom narucio poslali su mi je 26.01 i ta je stigla 06.02..sve naopako.
Reci mi samo jel ti Rhea expres dostavila ili obicna posta..
Meni Rhea expres...Prilično me iznerviralo ovo..Nije mi prvi put da plaćam expres postu..Dhl-om stiže za 5 -7 dana...Ovo je lijepo putovalo..skoro mjesec
Ma promijenili, sa DHL-om su do skoro slali kad platis postarinu, jos 7e Rhea expresu jer rade spediciju meni su donijeli komplet ovjerenu carinsku papirologiju od prosle posiljke, nije mi jasno da oni rade spediciju a DHL nista..
Meni je preko Aliexpress standard shipping uvijek redovno stizalo do max 25 dana.
Ali je najbrža Hong Kong pošta.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Stigao paket jutros zemlju.....
Ljudi, okle narucujete satove? Znam da su se linkovi odje kacili, al mi muka sad trazit. Treba mi hitno, fala.![]()
Umjseto ovog trećeg linka: http://www.watcheszon.com/
narucuje li ko sa SD pa da dijelimo postarinu? ili znate nekog ko se bavi narucivanjem?
oko 50 evra
I ja bih jednu loptu za basket, oko 12 eura je ona
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel porucivao neko onaj fossil q founder?
ne niko, jer niko ko ima nalog na Shipito se nije javio da je zainteresovan da pomogne![]()
(nečitko)
A sto je problem otvorit nalog na shipito
Koliko se ceka ovih dana od posta do kuce? Stiglo mi je nesto u cetvrtak, ali jos ne donose![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Meni je uglavnom bilo 2 radna dana od kako stigne u express...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Iskustva sa dutyfreeisland ? Original stvari?
Kad se porucuje sa asos-a dzabe je slanje preko onog "standard delivery", a plaća li se dostava ovamo kad dodje, poštarina ili nešto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Placas 1€ ako porudzbina ne prelazi 150€
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Nasa posta standardno paket 4e ili manja posiljka 1e
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks