Trebaju li sad izvodi iz banaka isl?
Dostavljeno u HN za 5 eur DHL sa SD-a, tako da pretpostavljam da je za sve gradove 5 eur.
To treba da rade džabe, kakve su to lopuže.
I još se ljudi obraduju, jao vidiš kako je povoljno, samo 5 eur.
Neki sajt za rucne satove sa dostavom u cg?
Dostavlja li jomashop? Neko je spominjao ranije.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Dobar dan, mora da danas poslije praznovanja psuju u poštu koliko iđe mogu. Dako danas budu radili štogod jer čekam 40 dana neku isporuku...
Zato si meni 29-og sa Alija prolijedili telefon za Herceg Novi i sve odmah završeno. Nikad ne poručujem na adresu u Pg.
Ja mislim da su pretrpani sa pošiljkama, bile su božićne i novogodišnje akcije, pa praznici tamo pa onda kod nas praznici e sad kad ih zatrpaju :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Radi li refund sa ebay-a na paypal racun? Moze li se refundirat na nase paypal racune?
Moze
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
vidjeh li ja nedje na ovoj temi neku aplikaciju za pracenje posiljki i obavjestavanje kad stigne kod nas? neko od forumasa je pravio cini mi se,ali nema sanse sad da je nadjem
Ja to imam i na telefonu aplikacija 17track. Napiše ti kad je u CG.
17track moras rucno,sto nije zgodno kod vise paketa
trackitonline radi teoretski ono sto bi mi trebalo,ali se precesto desi da mail ne stigne... a imam velikih problema sa postom ovde u pljevljima,jednostavno ako me ne nadju prvi put kuci,ne ostave onaj papiric o pokusaju dostave, a vise ne pokusavaju dostavu...
nedje na forumu sam nalazio neku domacu aplikaciju (a nije ona postina)![]()
Kako misliš ručno? pa otvoriš jednom dnevno aplikaciju i kaže ti dje je pošiljka
Kod nas nemamo problema sa poštarom, malo mjesto, ako ništa ostavi ti kod frizera pa ti pokupiš![]()
ova je imala notifikacije kad udje posiljka u cg,zato mi je bila zanimljiva
da bar ovde postar hoce da se potrudi da razmisli i da poslusa kad mu se jednom kaze dje ce uvijek naci nekoga... ali moram na ove nacine da se snalazim,inace ostadoh bez paketica![]()
to je to,zahvaljujem
trazio sam u ovoj temi i na podforumu android,nije mi pao ovaj podforum![]()
Na cnzexpress sajtu pise da je posiljka 2015-11-19 MNE Arrival at inward office of exchange, held by import Customs, MNE . Na sajtu nase poste nista. Ima li vajde cekati ovo ?
Koliko ti dugo stoji? Meni je tako sa all-ija bilo isto,cetvrtak je bio sjecam, tek u ponedeljak su je zaveli u cg, u utorak je postar donio. Inace za postara mog,sve naj ako nas ne nadje kuci,kod prvog komsije ostavi,ako tamo nema nikog na paket vazda pise mob,okrene me i kaze čeka te u postu. Pravda za postene postare
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Recite mi ovo, paket mi je u sorting centar Serbia, koliko vremena prodje da ga proslijede, prvi put mi dolazi preko Srbije neki paket?
2 dana mozda
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks