Page 443 of 1402 FirstFirst ... 343393433439440441442443444445446447453493543943 ... LastLast
Results 11,051 to 11,075 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ama jedno je pominjanje u himni drugo je kad javno na TVu kažeš Bog mi je poslao dokaze

Nije rekao da mu je bog poslao dokaze nego da je uz pomoc boga skupio dokaze. Kome nije bilo jasno da prica o spijunima taj nema sta da trazi na ovom podforumu.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,971
    Thanked in
    4,005 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Oboje su clanovi i nisu banovani... jednom se cak mnogo toga tolerise.... ali kako je protiv pravila foruma da se identitet clanova saopstava necu dalje na tu temu pa neka se sami jave mangupi....
    O tome već pojma nemam, a nije ni bitno.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

“Inicijatori su prije svega trebali da dokument predaju sekretaru Skupštine koji isti taj dokument zavodi i od tog momenta se računa vrijeme za zakazivanje. Sekretar to nije mogao da uradi jer je na bolovanju. Sama inicijativa osim potpisa odbornika za smjenu predsjednika, treba da sadrži i predlog dnevnog reda što je u ovom slučaju izostavljeno. Članom 23 poslovnika o radu Skupštine predviđeno je da Predlog o smjeni predsjednika Skupštine mora da sadrži razloge zbog kojih se predlaže razrješenje, što su obrazloženjem inicijatori i podnijeli. Ja jesam primio zahtjev jer sam bio u svom kabinetu, potpisao dostavnicu, ali, nije posao predsjednika Skupštine da se bavi poštom. Posao zavođenja u skupštinsku dokumenataciju obavlja sekretar Skupštine a on je, kao što je svima dobro poznato na godišnjem odmoru“, kazao je kratko za portal Muhović.
    Jel na odmoru ili na bolovanju?

Predsjedniku ispod casti postu da primi i otovri

Ovaj se zalijepio za fotelju ni da je premijersko mjesto zauzeo a ne mjesto predsjednika skupstine Petnjice i to izbori za par mejseci

Kakva mizerija jednog obicnog moralnog patuljka

Ne daj boze da mu traze kljuceve od one sluzbene Opel insignije ili dacie logan cuvene, tu bi krv pala
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ne valja da pljujete po politickim partnerima. Bez ako im vi niste obezbijedi da budu tu gdje jesu. Kakav je da je, zajedno vrsite vlast.
    Ili je ovo opet da je odgovornost individualna. Taj covjek kakav je da je, prica sta prica, ipak je u vrhu organa koalicionog partnera i predsjednik opstine koju ste vi napravili, iako se zna da je Petnjica kao opstina neodrziva.
    Malo postovanja prema tim ljudima ne bi bilo lose

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ne valja da pljujete po politickim partnerima. Bez ako im vi niste obezbijedi da budu tu gdje jesu. Kakav je da je, zajedno vrsite vlast.
    Ili je ovo opet da je odgovornost individualna. Taj covjek kakav je da je, prica sta prica, ipak je u vrhu organa koalicionog partnera i predsjednik opstine koju ste vi napravili, iako se zna da je Petnjica kao opstina neodrziva.
    Malo postovanja prema tim ljudima ne bi bilo lose

Znas li koliko me boli uvo sto je koalicioni partner i ne znam ti ni ja sta? Nikoliko, svakog ko se isprosipa kao on ima da prozovem.... Na kraju njegova partija se ogradila i izvinila svima zbog njegovih izjava..... Covjek dodje sa onakvom pricom o Njegosu i Crnogorcima i treba da cutim jel?! E necu ga cutati pa da ce ne znam sta to izazvati, a realno nece izazvati nista....
    Za onakve miseve i patuljke kao sto je Muhovic nemam zrno postovnja...... Odgovornost naravno da je individualna!
    I za marovice i u jos dosta slucajeva iz partije koju podrzavam ili iz koalicionih partija, uvijek sam govorio kad mi neko ili nesto zasmeta, boli me uvo ne mogu mi nista, meni ni iz dzepa ni u dzep....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,971
    Thanked in
    4,005 Posts

...Ustavi ga turska straža
    na kapiju kod Nikšića
    kaza im se i naredi
    zovite mi Muhovića...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NHM View Post
    ...Ustavi ga turska straža
    na kapiju kod Nikšića
    kaza im se i naredi
    zovite mi Muhovića...
    Muhović (muslimani), a jedni odseljeni kod Gusinja i Plava kao: Prenkić. Iz Ljuhara neki predju u Nikšić pa u Pljevlja kao: Ljuharević, a drugi u obližnji Zatrijebač (Kuči)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I za marovice i u jos dosta slucajeva iz partije koju podrzavam ili iz koalicionih partija, uvijek sam govorio kad mi neko ili nesto zasmeta, boli me uvo ne mogu mi nista, meni ni iz dzepa ni u dzep....
    To ti je plus veliki, mogu ti rec'
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Ne kapiram prosjecnog DPS-ovca zivota mi, ocigledno poseban sklop ljud. Da li on stvarno vjeruje u sve sto im nadlezni kazu?
    Naravno da ne vjeruju, samo sto vole svoje dupe i pozicije koje su zauzeli po javnim organima, i iz te ljubavi prema svome dupetu grizu i cuvaju svoje radno mjesto. Tako da im je najmanji problem da dolaze i piskaraju gluposti po forumu i pravdaju razne geniozne poteze svojih stranackih prvaka.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Znas li koliko me boli uvo sto je koalicioni partner i ne znam ti ni ja sta? Nikoliko, svakog ko se isprosipa kao on ima da prozovem.... Na kraju njegova partija se ogradila i izvinila svima zbog njegovih izjava..... Covjek dodje sa onakvom pricom o Njegosu i Crnogorcima i treba da cutim jel?! E necu ga cutati pa da ce ne znam sta to izazvati, a realno nece izazvati nista....
    Za onakve miseve i patuljke kao sto je Muhovic nemam zrno postovnja...... Odgovornost naravno da je individualna!
    Shvatam tvoj licni stav. Ali izjava tog lika nije bas personalni stav. To da se BS bas ogradila i nije. Ne moze neko da dogura do tog mjesta a da stranacki organi ne znaju koji su mu politicki stavovi. Tako da me postedi pojedinacne odgovornosti.
    O tome mozemo da pricamo u varijanti ja i ti uz pivo u kafani, pa se posvadjamo oko politike ili religije, ali ne bas iz pozicije Marovica i Muhovica. Ipak ti ljudi predstavljaju odredjene politike koje su ih dovele u poziciju da malo siri krug ljudi cuje za njih ili im se da prostor
    Da kazem na primjeru. Onaj DF bojovnik(mrzi me da se vracam da vidim ime) za koga nije cuo niko do juce (a takvih ima dosta), je pojedinacna odgovornost. Marovic i Muhovic ne bas. Jer su glasani na partijskim organima, gurani u prvi plan da ih upoznamo, stavljene pare i politicki kredibilitet iza njih.

Da procitam u novinama "vlasnik odredjenog privatnog biznisa iz PG lucke91 je rekao jednu polovinu srba treba zapaliti a drugu protjerati" bilo bi WTF, vidi ostrascene budale i niko te se ne bi sjetio dok opet neko te ne pomene.
    Pazi sad. "Lucke91 predsjednik skupstine Podgorice i clan glavnog odbora DPS, kao i predsjednik GO DPS Podgorica je dao izjavu jednu polovinu srba treba zapaliti a drugu protjerati. Ova izjava je data za vrijeme otvaranja lokalnog vodovoda u Kokotima"

Nije bas isto zar ne?
    Last edited by Hell Raiser; 16-02-17 at 12:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ti su najjaci jos oce da ubijedi coek mene o postenju nekom, pakao. Al sto cemo sa ovih ostalih 100 k ameba koji stvarno vjeruju u sve te price?

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Shvatam tvoj licni stav. Ali izjava tog lika nije bas personalni stav. To da se BS bas ogradila i nije. Ne moze neko da dogura do tog mjesta a da stranacki organi ne znaju koji su mu politicki stavovi. Tako da me postedi pojedinacne odgovornosti.
    O tome mozemo da pricamo u varijanti ja i ti uz pivo u kafani, pa se posvadjamo oko politike ili religije, ali ne bas iz pozicije Marovica i Muhovica. Ipak ti ljudi predstavljaju odredjene politike koje su ih dovele u poziciju da malo siri krug ljudi cuje za njih ili im se da prostor
    Da kazem na primjeru. Onaj DF bojovnik(mrzi me da se vracam da vidim ime) za koga nije cuo niko do juce (a takvih ima dosta), je pojedinacna odgovornost. Marovic i Muhovic ne bas. Jer su glasani na partijskim organima, gurani u prvi plan da ih upoznamo, stavljene pare i politicki kredibilitet iza njih.

Da procitam u novinama "vlasnik odredjenog privatnog biznisa uz PG lucke91 je rekao jednu polovinu srba treba zapaliti a drugu protjerati" bilo bi WTF, vidi ostrascene budale i niko te se ne bi sjetio dok opet neko te ne pomene.
    Pazi sad. "Lucke91 predsjednik skupstine Podgorice i clan glavnog odbora DPS, kao i predsjednik GO DPS Podgorica je dao izjavu jednu polovinu srba treba zapaliti a drugu protjerati. Ova izjava je data za vrijeme otvaranja lokalnog vodovoda u Kokotima"

Nije bas isto zar ne?
    Slazem se apsolutno, mozda te u pocetku nisam najbolje razumio na sta mislis.
    Ali ti za muhovica imas ovo:
    http://www.vijesti.me/vijesti/husovi...uhovica-922690
    Husović se izvinio građanima Crne Gore zbog izjava Muhovića
    http://cdm.me/politika/muhovic-ce-bi...ovicu-opomena/
    Muhović će biti smijenjen, Šahmanoviću opomena
    http://rtcg.me/vijesti/politika/1565...tml?print=true

Predsjedništvo Bošnjačke stranke ocijenilo je da javni istupi i djelovanje predsjednika opštine Plav Orhana Šahmanovića nanose štetu partiji i ograđuje se od njegovog javnog istupa koji se odnosi na temeljne odrednice programa njihove politike, a tiču se integracija Crne Gore u EU i NATO. Takođe, osudili su i izjave i istupe Skupštine opštine Petnjica Adnana Muhovića.

sve nas ovo dovodi opet da je ipak makar neka distanciranost postojala, i da se opet vracamo na individualnost.

A sto kazes doveden je na funkciju i ima vecu tezinu, slazem se sa tobom, ali bas zato sto je nasim glasovima i parama posredno ili neposredno on dosao u priliku da bude na toj funkciji i izjavi takvu glupost, to mi tek daje, ne za pravo, nego za obavezu da javno i na svaki drugi nacin napanem to sto je on lupio u svojim nacistickim ispadima. Da je to neki obican gradjanin izjavio a da je bosnjak, prokomentarisao bih usput vidi budale, pusti kretena i nastavio svojim putem.... Nadam se da me razumijes na sta mislim.
    Last edited by lucke91; 16-02-17 at 12:24.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Procitao sam ja sve ovo. I da ponovim. Oni su se ogradili od izjava, jer su doprinijele podizanju tenzija i dovele stranku i narod Bihora u nepovoljan polozaj.
    Pazi da se nigdje ne pominje da se ONI NE SLAZU SA NJIM. To nigdje nije napisano. Cak se sa prvog linka ima jako mutan politicki odgovor "ako zakon o drzavnim praznicima opet dodje na dnevni red, BS ce tada iznijeti svoj stav o tome"
    Mozda se ovo moze prodati nekome kao ogradjivanje od izjave, meni ne.
    Ovo je digla se frka, pa je veci koalicioni partner rekao da se ispegla situacija, ali nigdje se niko ne ogradjuje sa MI SE NE SLAZEMO SA OVOM IZJAVOM.
    Daj nismo djeca

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,971
    Thanked in
    4,005 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Muhović (muslimani), a jedni odseljeni kod Gusinja i Plava kao: Prenkić. Iz Ljuhara neki predju u Nikšić pa u Pljevlja kao: Ljuharević, a drugi u obližnji Zatrijebač (Kuči)
    Sve je to u redu, ja samo Smrt popa Mila Jovovića malo citirah, umjesto Mušovića stavih Muhović. Nisam im ulazio u porodično stablo. A da sam mogao bez toga, to jes.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Ovi iz fronta da ista znaju mogu u ovoj situaciji lako nabuckati ove zene na policiju cisto da izazovu kakvu reakciju, da poleti pendrek ili samar pa da nastane haos posle. A od ovih zena ne vidjeh ni jednu da ima preko 50 godina. Samo da se na drzavnu sisu, zivio komunizam.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Bogomi dosla je sad PJ,ako bude frke,ovo lagano se moze pretvoreti u veci protest nego onaj iz oktobra 2015
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Gore ti je 50 pomamljenih zena nego 5000 protestanata hahahahahahah
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Odavno nema muskaraca u CG
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Kad bi vratili film upravo je DPS otkačio SDP koji je okupljao Muslimane ( kako se god ko nacionalno osjećao ) da bi pružili svu podršku ( finansijsku i logističku ) stvaranju nacionalne stranke čija je matična država Bosna !!! Sad što ti ljudi ne smatraju Njegoša svojim ( već suprotno ) je valjda potpuno normalna stvar !!! Prilično je neukusno napadat čovjeka zbog toga što prezentuje stav partije koji bi vjerovatno bio neutralan da ga nisu pitali za mišljenje !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Monti Pajton.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Inace Pura totalno izgorio kod Komnenica. Konjevic i dalje gura politiku o fer izborima,nece proteste i nece sa DF-om. Rekao je,jedino se mozemo dogovoriti oko fer izbora.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kotorani znaju ko je Pura.....a stranka je tolika da i oni iz njegove kuce ne glasaju za njega....

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    Kotorani znaju ko je Pura.....a stranka je tolika da i oni iz njegove kuce ne glasaju za njega....
    On reče da je u parlamentu sve radjeno na brzinu i tako da osumnjičeni imaju toliko materijala kako bi mogli pokrećat krivične prijave protiv odbora i predsjednika parlamenta jer se prekršila procedura ... u suštini kao dogovor DPS-DF ...
    deuscroix

Page 443 of 1402 FirstFirst ... 343393433439440441442443444445446447453493543943 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)