Odgovaras kao za normalnog. Tako da ti se vise isplati sjedjet s mirom dok se ne izglasa neki bolji zakon jer ovaj k***a ne valja.
da se vrnemo malo na azilante
"S obzirom na poslednje dešavanje sa azilantima želim ukazati na još jedan problem. Putujem iz DG u PG i nazad svakodnevno i vrlo često među putnicima su i azilanti. Prosto im bilo što na prevaru izlaze iz autobusa i ne plate karte vozačima pa u sred vožnje nastane haos ili što prave buku u vožnji, već mnogo gora stvar je ta što maltretiraju putnike. Sinoć sam bila svjedok gdje su dvojica azilanata zadirkivali djevojčicu od 15-ak godina i upućivali joj uvrjedljive riječi na engleskom jeziku da sam se zgrožavala pri svakoj njihovoj izgovorenoj riječi. Reagovala sam braneći vidno uplašenu djevojčicu ali pored tog prizora još gore sam se osjećala što od punog autobusa sa 10-ak muškaraca niko ne bi dovoljno muško da ustane i nauči ove idiote pameti jednom za uvijek. Žalosno je što dozvoljavamo ovakve stvari i što na kraju niko ne odgovara a nasilja, krađa i maltretiranja ne fali, posebno ne od stranaca kao što su ovakvi azilanti.
Molim vas skrenite pažnju makar vašoj djeci da budu na oprezu ako već nećete nešto konkretno da peduzmete." #gradjanireaguju
kakav status imaju ove osobe u CG, odgovara li se pred sudom ako im čoek učini nešto?!
She is only here to annoy herself!
Odgovaras kao za normalnog. Tako da ti se vise isplati sjedjet s mirom dok se ne izglasa neki bolji zakon jer ovaj k***a ne valja.
Dobice ova zena iz DF-a 200eur kazne i to je to...
Znaci ne terete je ni zasta ozbiljnije, znaci da je nije shinula kao sto je trebalaNema teskih povrijeda i to
![]()
Mada ja se odavno lozim na Martu, po malo mi je i zao.
Javnu podrsku naravno niko nece dati, najvise radi odnosa sa EU. A privatnoVjeruj mi, nemam obraza da kopiram neke vibere i whatsapove sta se cijeli dan radi od poslanika DPS-a i od Ivana Brajovica
![]()
Na sprdnju digoshe svakoga![]()
Sad se makar zna sta je recept ako krenu. Samo dodje opozicija izmrshika ih, oni se fino povuku i to je to
a vidjiteeee ovu Dileju AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
![]()
Last edited by Gandalf_White; 15-02-17 at 23:26.
One Ring to Rule them all...
Već je uhapštena ta avetinja.
http://www.vijesti.me/vijesti/katnic...ambolic-924816
A sebi tepa, kad nije Nole nego Novica![]()
Dick Laurent is dead!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A ja tek sad vidim ovo
https://www.facebook.com/nole.knezevic?fref=ts
U početku sam se smijao, ali sam se uozbiljio kad sam pomislio kako je 90% glasača DF-a upravo ovakvo.
Dick Laurent is dead!
Ne kapiram prosjecnog DPS-ovca zivota mi, ocigledno poseban sklop ljud. Da li on stvarno vjeruje u sve sto im nadlezni kazu?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
1. dotična gospođa poziva na nasilje "da se idioti nauče pameti" KAKO I TREBA, a kad god izbije neka tuča svi se zgražavaju bez znatiželje šta je dovelo do tuče
2. dobijam poluciju kad pomislim kako bi se iskakao po njima i iskakio im se u život
Vjerovatno bi odgovarao više nego za građanina Crne Gore ali mislim da bi bilo vrijedno
Na žalost toga ima toga i u civilizovanim zemljama
God bless America
Da ne pominjemo da Britanija kao većinski ateistička zemlja ima himnu "God save the queen"
Statistički su 98% građana Crne Gore vjernici. Naravno niko ne kaže da se oni koji su išli po kuća svim silama trude da ne pišu to "ateista"
Katnić je počeo korektno svoj posao ( mada ga nikad ne bi dobio da ga nemaju u šaku vezano za Dubrovnik ) ali kad su počeli da mu podilaze i šalju poklone tada i on shvata da zapravo nije seljober nego uspješan čovjek koji vrši vlast u CG pa počinje da se oblači ekstravagantno sa nekim odabirom garderobe ( tu me podsjeća na Medenicu i Čarapić ) kako bi bio atraktivan mladoj piletini na koktelima narko-dilera !!! Danas , kako obično to i biva , postaje svjestan kako je on ipak samo mali pion čiji autoritet zavisi isključivo od onih koji ga plaćaju a sva je prilika da im on nije više od koristi jer se sam prosuo !!! Tužna priča kojih je CG puna ...
deuscroix
Last edited by Rakun; 16-02-17 at 00:42.
Ja sam zapitam Rakune, kako mozes ulaziti u ikakvu polemiku sa ovim,evo ne znam,sve su samo ne argumenti. Uporedjujes katnica koji je imao najvece ispade posle izbora sa God Bless America i God save the queen,sprdas li se?
Dvije stvari,skidanje imuniteta bez ikakvih dokaza tuzilastva ili objasnjenja barem administrativnom odboru Skupstine.
Nisam neki pravnik,ali mislim da ne postoji nidje,ovo da Vrhovni tuzilac salje upustvo,naredbu ili sta li vec,specijalnom. Ne postoji taj pravni dokument. Tako da je sve ovo izigrano,mozda na kraju bude jednostavno zbog izbora u Niksicu
Podgorica Podgoricanima!
Pa uglavnom. Evo i lupetanje Medojevica ga diskvalifikuje, a za bar 50% stvari koje je ispricao za kriminal je bio u pravu.
I u cemu je onda razlika? Zasto bih vjerovao Katnicu a ne Medojecicu? Ne svidja mi se? Ne svidja ni Katnic pa onda da primjenim logiku da cim mi se ne svidja mora da laze?
Jos mu svjedoci,koje je prikazao na tv i u novinama, zvuce konfuzno, pricaju jedno pa drugo. Svjedok protiv vozaca Mandica je lik koji je objavljivao knjige i novinske clanke u kojima je optuzio polovinu srpskih politicara od korupcije do prodaje droge i bijelog roblja, sa jako velikim stepenom teorija zavjere u njima.
Tuzilac koji salje zahtjev za skidanje imuniteta i privodjenje, iako po istavu nema pravo na to, jer koliko je meni poznato to je nadleznost suda. A covjek koji je zaduzen za Skupstinski odbor koji se bave pravnim pitanjima, kaze da neko treba da dokaze svoju nevinost.
I onda se ovdje pojave "analiticari" i podrzavaoci, sa punim ustima zapda i demokratije, dok u bukvalno drugoj recenici se trazi zabrana rada partija, antidrzavni mediji(svi koji se ne slazu sa DPS-om).
I vidim niko nema nikakv problem da ni jedan zakon, niti ustav, ne moraju da se postuju ako je to volja demokratski izabrane politicke vecine.
Manje dvolicnosti bi vecini pomoglo u bilo kakvom razgovoru
Tesko da ce se ovo drustvo ikad promijeniti,ni za par decenija.
Nema nam oporavka,totalno smo sebe unistili
Podgorica Podgoricanima!
I ne moze se naci 50 tak ovakvih teletabisa koji ce uzet pušku.
Pa oni bi da im Mandic i Knezevic kazu skocili u smrt a ne sto drugo.
Taj mentalni sklop nije tesko nagovoriti , posebno kad mu kates da je sveto Srpstvo ugrozeno.
Nije dtaba prica pipunova danas da vlast hoce da se oni srpstva odreknu.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A to su bukvalno mačke!? Ja mislio da je kao Hju Hefner, ono oko njega se uvijaju, mačke male, ovo-ono. Kad stvarno mačke. Mada jes, ne bi on Amfijevu sestru prevario.
Znači, ono što je Gojko Radonjić od policajca dobio za vrijeme protesta zove se vaspitna? Pa dobro, kad se već nisu žalili zbog te vaspitne...
Ja mislio dokazi krivice se prezentuju na sudu, a ne u parlamentu. To što poslanici ne poznaju osnovne stvari pa govore o dokazivanju nevinosti nije nikakvo iznenađenje. Površni penali, umislili da je dovoljno to što su bili na izbornoj listi da budu autoriteti. Vratiti se na priču o Neobaveštenom.
Ognjen Jovović likes this.
Talik je sreća. Od koje riječi misliš da potiče "taličan"? Mada, možda može i od "talisman"... Mh.
Last edited by NHM; 16-02-17 at 07:22.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ako mislis na ove sto ga kao podrzavaju vjeruj mi da je to iz sazaljenja jer svi znaju da je lik prska. Vec ranije sam na temi izbori u Nk izbacao njegove postove i stvarno ima dosta stvari da se covjek ismije. Shvatam da moraju da ga hapse, jer su hapsili i djecu od 15 godina kad napisu na fb smrt pedderima, ali praviti od njega ne znam ni ja sta, sto rade vijesti je sramota. Mislim da ima papire da je zaladio pa valjda nece dobiti robiju, greota bi bila.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks