Page 442 of 1402 FirstFirst ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... LastLast
Results 11,026 to 11,050 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

da se vrnemo malo na azilante

"S obzirom na poslednje dešavanje sa azilantima želim ukazati na još jedan problem. Putujem iz DG u PG i nazad svakodnevno i vrlo često među putnicima su i azilanti. Prosto im bilo što na prevaru izlaze iz autobusa i ne plate karte vozačima pa u sred vožnje nastane haos ili što prave buku u vožnji, već mnogo gora stvar je ta što maltretiraju putnike. Sinoć sam bila svjedok gdje su dvojica azilanata zadirkivali djevojčicu od 15-ak godina i upućivali joj uvrjedljive riječi na engleskom jeziku da sam se zgrožavala pri svakoj njihovoj izgovorenoj riječi. Reagovala sam braneći vidno uplašenu djevojčicu ali pored tog prizora još gore sam se osjećala što od punog autobusa sa 10-ak muškaraca niko ne bi dovoljno muško da ustane i nauči ove idiote pameti jednom za uvijek. Žalosno je što dozvoljavamo ovakve stvari i što na kraju niko ne odgovara a nasilja, krađa i maltretiranja ne fali, posebno ne od stranaca kao što su ovakvi azilanti.
    Molim vas skrenite pažnju makar vašoj djeci da budu na oprezu ako već nećete nešto konkretno da peduzmete." #gradjanireaguju

kakav status imaju ove osobe u CG, odgovara li se pred sudom ako im čoek učini nešto?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odgovaras kao za normalnog. Tako da ti se vise isplati sjedjet s mirom dok se ne izglasa neki bolji zakon jer ovaj k***a ne valja.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    DObro ajmo ovako.... Covjek se zove Robert Golovic, oficir vojske koji je dao otkaz nakon protesta..... To je u pitanju moralni patuljak od covjeka koji je o trosku drzave skolovan 5 godina u americi na prestiznoj vojnoj akademiji, poslije godinama napredovao u sluzbi i uzivao benefite.... skolujes se o trosku NATO-a i za NATO, i na kraju sve protiv integracija u NATO radis.... smrad.
    Sta reci o covjeku koji je izabrao vojni poziv, i kao vojnik prvi okrenuo ledja drzavi koja ga je stvorila... izdajnik klasicni...
    Ne znam ko je administrator na starom liberalu, ali molim te nemojte ti i ostale guzice iz dps-a o izdajama i okrećanju leđa državi
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Dobice ova zena iz DF-a 200eur kazne i to je to...

Znaci ne terete je ni zasta ozbiljnije, znaci da je nije shinula kao sto je trebala Nema teskih povrijeda i to

Mada ja se odavno lozim na Martu, po malo mi je i zao .

a sto se ostale opozicije tice narocito gradjanske, podrska ovakvim ispadima df-a bi bili autogolovi, kao sto vidis cijeli dan prodje apsolutno niko iz drugih partija nije ni prokomentarisao ovo sto se desilo a kamo li da podrze df-ov ispad danas jer je to prosto nenormalno ponasanje.... niko ni tvit ili status da baci a kamo li izjavu za medije.... vidjeces da ni u buduce niko iz gradjanske opozicije ovome podrsku dati nece sto se danas desilo, prosto nekulturi i nasilju niko podrsku dati nece...,
    Javnu podrsku naravno niko nece dati, najvise radi odnosa sa EU. A privatno Vjeruj mi, nemam obraza da kopiram neke vibere i whatsapove sta se cijeli dan radi od poslanika DPS-a i od Ivana Brajovica

Na sprdnju digoshe svakoga
    Sad se makar zna sta je recept ako krenu. Samo dodje opozicija izmrshika ih, oni se fino povuku i to je to

a vidjiteeee ovu Dileju AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Last edited by Gandalf_White; 15-02-17 at 23:26.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    a vidjiteeee ovu Dileju AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Već je uhapštena ta avetinja.
    http://www.vijesti.me/vijesti/katnic...ambolic-924816
    A sebi tepa, kad nije Nole nego Novica
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Shoneee View Post
    Quote Originally Posted by El Re View Post
    Katnić je zadržao sliku o sebi kao beskompromisnom profesionalcu i sačuvao čast.
    Hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahaha hahahahahahhahahahahahahahahahahahah
    Šta je Re to pogriješio ?
    Koliko sam mogao da pratim Katnić je bez obzira na naređenja odozgo odavao utisak nekog ko je odlučan u tome da se dotični procesuiraju bez obzira na prijetnje protestima i nije se on popišmanio tako da je ispao profesionalac
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    valjda imaju kamere u hol pa ce se vidjet da li ova moralna nakaza prica istinu
    Od svih forumaša ti se nađe da nekoga nazivaš moralnom nakazom !!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A ja tek sad vidim ovo

https://www.facebook.com/nole.knezevic?fref=ts

U početku sam se smijao, ali sam se uozbiljio kad sam pomislio kako je 90% glasača DF-a upravo ovakvo.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Koliko sam mogao da pratim Katnić je bez obzira na naređenja odozgo odavao utisak nekog ko je odlučan u tome da se dotični procesuiraju bez obzira na prijetnje protestima i nije se on popišmanio tako da je ispao profesionalac
    Da bi nesto "zadrzao" znaci da to moras imati u svom "posjedu", a "besprekorni profesionalizam" i "cast" su napustili SDTa, sad vec, odavno.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ne ide da se tužilac u javnoj emisiji poziva na Boga kad ga pitaju za dokaze, to je možda OK za S. Arabiju ili Iran ali nije za bilo koju evropsku državu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne kapiram prosjecnog DPS-ovca zivota mi, ocigledno poseban sklop ljud. Da li on stvarno vjeruje u sve sto im nadlezni kazu?
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Sinoć sam bila svjedok gdje su dvojica azilanata zadirkivali djevojčicu od 15-ak godina i upućivali joj uvrjedljive riječi na engleskom jeziku da sam se zgrožavala pri svakoj njihovoj izgovorenoj riječi. Reagovala sam braneći vidno uplašenu djevojčicu ali pored tog prizora još gore sam se osjećala što od punog autobusa sa 10-ak muškaraca niko ne bi dovoljno muško da ustane i nauči ove idiote pameti jednom za uvijek.

1. dotična gospođa poziva na nasilje "da se idioti nauče pameti" KAKO I TREBA, a kad god izbije neka tuča svi se zgražavaju bez znatiželje šta je dovelo do tuče
    2. dobijam poluciju kad pomislim kako bi se iskakao po njima i iskakio im se u život

kakav status imaju ove osobe u CG, odgovara li se pred sudom ako im čoek učini nešto?!
    Vjerovatno bi odgovarao više nego za građanina Crne Gore ali mislim da bi bilo vrijedno

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

ne ide da se tužilac u javnoj emisiji poziva na Boga kad ga pitaju za dokaze, to je možda OK za S. Arabiju ili Iran ali nije za bilo koju evropsku državu
    Nije trebalo da se pojavljuje uopste u emisiju kad dobro zna da dokaze o istrazi koja je u toku ne smije da iznese u javnost.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Na žalost toga ima toga i u civilizovanim zemljama
    God bless America
    Da ne pominjemo da Britanija kao većinski ateistička zemlja ima himnu "God save the queen"
    Statistički su 98% građana Crne Gore vjernici. Naravno niko ne kaže da se oni koji su išli po kuća svim silama trude da ne pišu to "ateista"

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Katnić je počeo korektno svoj posao ( mada ga nikad ne bi dobio da ga nemaju u šaku vezano za Dubrovnik ) ali kad su počeli da mu podilaze i šalju poklone tada i on shvata da zapravo nije seljober nego uspješan čovjek koji vrši vlast u CG pa počinje da se oblači ekstravagantno sa nekim odabirom garderobe ( tu me podsjeća na Medenicu i Čarapić ) kako bi bio atraktivan mladoj piletini na koktelima narko-dilera !!! Danas , kako obično to i biva , postaje svjestan kako je on ipak samo mali pion čiji autoritet zavisi isključivo od onih koji ga plaćaju a sva je prilika da im on nije više od koristi jer se sam prosuo !!! Tužna priča kojih je CG puna ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Na žalost toga ima toga i u civilizovanim zemljama
    God bless America
    Da ne pominjemo da Britanija kao većinski ateistička zemlja ima himnu "God save the queen"
    Statistički su 98% građana Crne Gore vjernici. Naravno niko ne kaže da se oni koji su išli po kuća svim silama trude da ne pišu to "ateista"
    ama jedno je pominjanje u himni drugo je kad javno na TVu kažeš Bog mi je poslao dokaze

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

ama jedno je pominjanje u himni drugo je kad javno na TVu kažeš Bog mi je poslao dokaze
    Znači to što nam je tužilac debil kao i većina Crne Gore poništava dokaze koje je našao uz pomoć boga i "crnogorskog junačkog talika" (šta god "talik" značilo ) ?

PS.
    Buš je izjavio da mu je "pričao sa Bogom", što je de facto šizofrenija
    Last edited by Rakun; 16-02-17 at 00:42.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ja sam zapitam Rakune, kako mozes ulaziti u ikakvu polemiku sa ovim,evo ne znam,sve su samo ne argumenti. Uporedjujes katnica koji je imao najvece ispade posle izbora sa God Bless America i God save the queen,sprdas li se?

Dvije stvari,skidanje imuniteta bez ikakvih dokaza tuzilastva ili objasnjenja barem administrativnom odboru Skupstine.
    Nisam neki pravnik,ali mislim da ne postoji nidje,ovo da Vrhovni tuzilac salje upustvo,naredbu ili sta li vec,specijalnom. Ne postoji taj pravni dokument. Tako da je sve ovo izigrano,mozda na kraju bude jednostavno zbog izbora u Niksicu
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Znači to što nam je tužilac debil kao i većina Crne Gore poništava dokaze koje je našao uz pomoć boga i "crnogorskog junačkog talika" (šta god "talik" značilo ) ?

PS.
    Buš je izjavio da mu je "pričao sa Bogom", što je de facto šizofrenija
    dobro buš je već debil

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa uglavnom. Evo i lupetanje Medojevica ga diskvalifikuje, a za bar 50% stvari koje je ispricao za kriminal je bio u pravu.

I u cemu je onda razlika? Zasto bih vjerovao Katnicu a ne Medojecicu? Ne svidja mi se? Ne svidja ni Katnic pa onda da primjenim logiku da cim mi se ne svidja mora da laze?

Jos mu svjedoci,koje je prikazao na tv i u novinama, zvuce konfuzno, pricaju jedno pa drugo. Svjedok protiv vozaca Mandica je lik koji je objavljivao knjige i novinske clanke u kojima je optuzio polovinu srpskih politicara od korupcije do prodaje droge i bijelog roblja, sa jako velikim stepenom teorija zavjere u njima.
    Tuzilac koji salje zahtjev za skidanje imuniteta i privodjenje, iako po istavu nema pravo na to, jer koliko je meni poznato to je nadleznost suda. A covjek koji je zaduzen za Skupstinski odbor koji se bave pravnim pitanjima, kaze da neko treba da dokaze svoju nevinost.
    I onda se ovdje pojave "analiticari" i podrzavaoci, sa punim ustima zapda i demokratije, dok u bukvalno drugoj recenici se trazi zabrana rada partija, antidrzavni mediji(svi koji se ne slazu sa DPS-om).
    I vidim niko nema nikakv problem da ni jedan zakon, niti ustav, ne moraju da se postuju ako je to volja demokratski izabrane politicke vecine.
    Manje dvolicnosti bi vecini pomoglo u bilo kakvom razgovoru

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Tesko da ce se ovo drustvo ikad promijeniti,ni za par decenija.
    Nema nam oporavka,totalno smo sebe unistili
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    A ja tek sad vidim ovo

U početku sam se smijao, ali sam se uozbiljio kad sam pomislio kako je 90% glasača DF-a upravo ovakvo.
    I ne moze se naci 50 tak ovakvih teletabisa koji ce uzet pušku.
    Pa oni bi da im Mandic i Knezevic kazu skocili u smrt a ne sto drugo.
    Taj mentalni sklop nije tesko nagovoriti , posebno kad mu kates da je sveto Srpstvo ugrozeno.
    Nije dtaba prica pipunova danas da vlast hoce da se oni srpstva odreknu.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,981
    Thanked in
    4,008 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Pa je završio sa mačkama.
    A to su bukvalno mačke!? Ja mislio da je kao Hju Hefner, ono oko njega se uvijaju, mačke male, ovo-ono. Kad stvarno mačke. Mada jes, ne bi on Amfijevu sestru prevario.

A dobro, mozda nece imati uticaja sto on prica nego eto mene iznervira ta prica, isto bih reagovao bilo koja zena da je u pitanju....
    Znači, ono što je Gojko Radonjić od policajca dobio za vrijeme protesta zove se vaspitna? Pa dobro, kad se već nisu žalili zbog te vaspitne...

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Zamisli parlament koji skida imunitet poslaniku a da predhodno od tužilaštva nisu dobili ni jedan valjani dokaz da su ti ljudi umiješani u neko krivično djelo ... pa da su makar tražili objašnjenje od tužilaštva nego se skupili da izglasaju ... takve budale nama sjede u parlament a dok je Krivokapić bio jedino je Pinjatić bio taj slučaj posle 2 godine prozivanja i to na lični zahtjev jer je predmet bio praktično kompletiran ... ovamo su sve ljude koji su navodno trebali da izvrše krvoproliće puštili na slobodu ... previše je glupava situacija a ispada kao da prijete opoziciji da ili udju u vladu ili će bit uhapšeni ... bolesno kako god okreneš ...
    Ja mislio dokazi krivice se prezentuju na sudu, a ne u parlamentu. To što poslanici ne poznaju osnovne stvari pa govore o dokazivanju nevinosti nije nikakvo iznenađenje. Površni penali, umislili da je dovoljno to što su bili na izbornoj listi da budu autoriteti. Vratiti se na priču o Neobaveštenom.

Ognjen Jovović likes this.

Talik je sreća. Od koje riječi misliš da potiče "taličan"? Mada, možda može i od "talisman"... Mh.
    Last edited by NHM; 16-02-17 at 07:22.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Od svih forumaša ti se nađe da nekoga nazivaš moralnom nakazom !!
    e sto je problem sto ja to kazem? da ne lazem ja mozda po forumu kao ti? da ne vrijedjam koga na forum kao ti? a sto se tice politicara za mene je moralna nakaza i to je nista kakve ti nazive dajes drugim politicarima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    A ja tek sad vidim ovo

Ako mislis na ove sto ga kao podrzavaju vjeruj mi da je to iz sazaljenja jer svi znaju da je lik prska. Vec ranije sam na temi izbori u Nk izbacao njegove postove i stvarno ima dosta stvari da se covjek ismije . Shvatam da moraju da ga hapse, jer su hapsili i djecu od 15 godina kad napisu na fb smrt pedderima, ali praviti od njega ne znam ni ja sta, sto rade vijesti je sramota. Mislim da ima papire da je zaladio pa valjda nece dobiti robiju, greota bi bila.

Page 442 of 1402 FirstFirst ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)