valjda imaju kamere u hol pa ce se vidjet da li ova moralna nakaza prica istinu![]()
Last edited by NHM; 15-02-17 at 18:45.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
valjda imaju kamere u hol pa ce se vidjet da li ova moralna nakaza prica istinu![]()
DPS zna da ne smije da uradi ništa povodom zabrane rada DF-u. Jer dok je DF-a, ovi će biti na vlasti. Dok je god jaka ovakva, nacionalistička opozicija, lagani su, jer DPS i dobija svake izbore na istom - sijajući strah od srpskih hordi zla koje nam otimaju zemlju, a Mandić i co isto kao da se trude da potvrde te sumnje. Glupa pipunčina samo priča o Srbiji, crkvi, jeziku i td. Ja više ne znam radi li se sve ovo u dogovoru sa DPS-om, ili su zaista u DF svi glupi ko k*rac!
Kad bi DF nestao, ostala bi zdrava opozicija, koja bi pregazila ove smradove na izborima. Dakle, ništa od toga. Milo će ih održavati u životu dok bude postojao na političkoj sceni.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Mozda ce i njoj skinuti imunitet,mada onda su trabali i Husniji
Podgorica Podgoricanima!
Mozak im tako radi. Ne mozes da ocekujes bolji rezon od takvih primitivaca.
Zato mene boli uvo da li je DF-u namjesteno ili nije. Neka trunu u svakom slucaju. Samo su oni toliki nacionalisti i samo je njihova prica takva da mogu da upadnu u takvu zamku.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Stari je četo. Konstantno sere po svoj opoziciji osim DF-a. Njihov klasični pulen.
Ima iste stavove kao i oni - ko nije sa njima, taj je ustaša, fašista, izdajnik i sl. (sad se koristim riječima jednog njihovog člana, ne pričam napamet), samo to on malo oboji za širu masu, a ovi ne umiju.
Stari je slobodan...
I znam da danas je danas
Ne znam kad ću dočekati dan da ovakve političke frakcije nestanu sa lica zemlje, da lažnu opoziciju naslijedi zdrava, ali kad ga dočekam, znam da DPS pada istog momenta. Do tada dok god DF stoji na izbornim listama ja ne znam što izlazim i čemu se nadam...
Sad su fino dobili Nikšić na izvolite, a istraživanja su pokazivala da ga gube na izborima. Kakav ukupni win DPS-a.
I znam da danas je danas
Jedna polovina Starog mislim da i jeste član df-a. Radio je i sajt in4s. Dobro on dere dpsovce, jedini je problem što mu je 9 od 10 fora na račun države, tako da je najobičniji pakšu. A nije da nije pametan i duhovit. Mislim da je i mensaš, ako ikome to nešto znači.
I znam da danas je danas
Je li se vratio Milaš sa rođendana? E fin mu doček spremate.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Uvijek kad su neke pizdarije u državi on ili nije obaviješten ili nije tu. Sto godina.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Dostina ovih iz dps-a jednako ne zapinju, liše kad je neko glasanje. Sjećaš li se Mila poslanika? Ili Gorana Đukanovića? Pola poslanika vladajuće koalicije ne progovori dvije rečenice tokom mandata.
Aj malo spustite sa Pipunima i budite korisni pa pogledajte ovaj Teleton i pozovite 1511 bar jednom.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ma sere DPS,milo je tu ja ga vidio,uziva, ne doticu ga ove namjestene stvari. Samo im je dao instrukcije i jednima i drugima.
Podgorica Podgoricanima!
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Evo azilanti neki napravise haos
Podgorica Podgoricanima!
Treba da postanes "narodni" poslanik i onda ne moras uopste dolaziti na posao a para ce da kaplje cak i dobru penziju da zakačiš i ne bojis se otkaza bar cetiri godine.E al moras naci neki lijep razlog da prodaš onima koji su te izglasali cisto da ne bude da se tebi ne radi vec se ti kroz svoj nerad boris za njihove interese.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Medojevic prskao totalno,veli rispekt stankovicu da je on danas odbranio drzavu. HAhahahah ,kako se igraju sa medojevicem
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam mislio da treba nesto vise, cak za to ne moram biti mnogo pametan.
Dovoljno je da sam pohlepan i lazav.
Znaci sledece izbore glasajte za mene, bice svuda blagostanje, narocito kod mene.
Necu krasti nista vise nego ovi sto kradu a i svima ce biti bolje.
Nudim 2 posla za 6 glasova, bolja je ta opcija nego 1 za 4.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Gle ovog mozga: http://www.vijesti.me/vijesti/katnic...ambolic-924816
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks