Ada svako je znao safra,skinut imunitet kao sprdacina sa svima i testiranje oce li narod ikad da se probudi ili da nastave da nas gaze.
Skinut imunitet da ih mogu kad ocu dovest malo da odmaraju u celije
Podgorica Podgoricanima!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
http://www.vijesti.me/vijesti/u-klin...tvarati-924756
Dal mogu pipun otvoriti? Tvrd je pipun vocka cudnovata.U Kliničkom sada mogu i lobanje otvarati
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Skonili konkurenciju i uzeli Niksic. Sprdaju se sa DFom ka' vazda.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Na protestu ne davimo Beograd u BG opet grdilo ljudi. Objasnjavaju sto je gradjanski bunt i kako se protestuje. Kako ovi nasi Srbi kad odu gore ne pokupe nesto fino no samo fukarluk.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja ne mogu da vjerujem koliko kontratiktornosti izbacis ovdje u svojim rijetkim gostovanjima i na sta ti postovi lice i da bi se svima nama smrtnicima brisali da i ovlas dodirnemo tu 'slobodu' izrazavanja. Uostalom ove teme na ovom forumu su i prepoznate po tebi kao ultra nacionalisteicke.
Btw, prosli put su Mandic i Radunovic hapseni po osnovu toga jer se poslanik moze uhapsiti ukoliko se zatekne u trenutku izvrsenja krivicnog djela za koje je predvidjena kazna veca od 5 godina, dakle uhapseni su dok je suzbijan protest ciji su bili organizatori. Za ovaj put im je trebalo odobrenje Skupstine a i tu proceduru nijesu umjeli do kraja valjano sprovesti.
Tvoje ideje koje ovdje iznosis, kao i nacin vladavine onih koje fol ne podrzavas je jedna obicna sprdacina sa drzavom, institicijama sistema i vladavinom prava gdje se i neznanje zamjenjuje bahatoscu a sve pod parolom branjenja drzave sa kojom se sprdate.
poslato sa moje cukalice
Kakva je ovo farsa bila od pocetka narod se prima na ove gluposti, DPS je sjeba opoziciju u Niksicu opet, ovi su izasli ka pobjednici iz skupstine sad svi mogu nastaviti da trose one tesko stecene poslanicke plate a da ne dolaze na posao.E ako nisu oni apstinenti sa izbora najpametniji bar znaju da nisu zaokruzivali ni jednu ni drugu grupu retarda da vrijedjaju ljudima inteligenciju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Lomi ih coze, ako ako, po usima im samo treba davat, pacovi jedni :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
To se El Re vjerovatno šalio.
Čak mi se ovo čini pomalo nekorektnim prema Katniću. No sasvim sigurno, važnije je da tenzije budu spuštene, no hoće li se SDT osjetiti pomalo izigranim.
Mandic zvao Ranka da mu se zahvali sto je sprijecio sukobe i njegovo hapsenjeheheheh
#pravdazaPipuna
One Ring to Rule them all...
Last edited by Rakun; 15-02-17 at 18:07.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sere stari cesto, al ova mu je bombonica
![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
DF nije partija, DF je koalicija
Računam da i među njihovim stadom ima normalne marve
Osim toga koalicija DF skupa ima manje od ostatka opozicije koja je proevropska i kojoj bi ukidanje DF-a veoma išlo na ruku
Demokrate i KLJIČ bi to stado podjelili na ravne časti i nešto malo Medovih normalnih glasača bi išlo SDP-u. Mirna bosna i niko se ne obrće na bivše poslanike na birou rada
Last edited by Rakun; 15-02-17 at 18:34.
Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Marta Šćepanović podnijela je prijavu protiv poslanice Demokratskog fronta (DF) Marine Jočić, jer je, kako tvrdi Šćepanović, udarila šakom u lice čime joj je nanijela povredu, saznaju Dnevne novine.
O tome, kako kaže Šćepanović, postoji i medicinska dokumentacija, a ona je za Dnevne novine ispričala šta se dogodilo u holu Skupštine kada je na nju nasrnula Jočić.
„Stajala sam sa strane kad mi je prišla jedna žena koju ne poznajem i tiho me pitala: Jeste li vi Marta Šćešanović. Rekla sam: Jesam, izvolite. Žena je odjedanput osula paljbu po meni, više i ne znam šta je sve rekla, da bi me potom udarila šakom u lice. Ne znam što bi se sve dešavalo da pored mene nije bilo pripadnik skupštinskog obezbjeđenja koji je Jočićku spriječio da nastavi da me fizički napada”, dodala je ona.
Šćepanović je nadalje ispričala da se otišla u policiju kada se malo smirila.
“Priložila sam sve dokaze zajedno sa izvještajem ljekara“, kazala je za Dnevne novine Šćepanović
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Moj lapsus umjesto partija htio sam napisati koalicija, nekoga sam isto ispravio sinoc ...
Nidje veze ta prica vjeruj mi ... Ne mijenjaju se ljudi preko noci. 80% DF-a je AntiAmericka, AntiNATO, Euroskepticno. Ne postaju oni preko noci "gradjanski". Jednostavno su pokupili taj desni dio glasova, srpske nacionaliste, srbe u pokusaju i sacicu glasaca PzP - inace je medo ulaskom u DF izgubio svoje glasace - te normalne. Oni su postali glasaci Pozitivine i Ure. PzP sad da izadje na izbore sam, imao bi isto glasova kao pozitivna u oktobru
One Ring to Rule them all...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks