Page 438 of 1402 FirstFirst ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... LastLast
Results 10,926 to 10,950 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ada svako je znao safra,skinut imunitet kao sprdacina sa svima i testiranje oce li narod ikad da se probudi ili da nastave da nas gaze.
    Skinut imunitet da ih mogu kad ocu dovest malo da odmaraju u celije
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Ada svako je znao safra,skinut imunitet kao sprdacina sa svima i testiranje oce li narod ikad da se probudi ili da nastave da nas gaze.
    Skinut imunitet da ih mogu kad ocu dovest malo da odmaraju u celije
    Iskren da ti budem, ne znam ni što su ih držali do dana današnjeg, bez za ličnu upotrebu u slučaju kakvog pokušaja plišane revolucije. Sve dok postoji DF na sceni, svaki građanski pokušaj smjene ove vlasti će biti uništen u startu, a to će još više učvrstiti vlast.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/u-klin...tvarati-924756
    U Kliničkom sada mogu i lobanje otvarati
    Dal mogu pipun otvoriti? Tvrd je pipun vocka cudnovata.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Skonili konkurenciju i uzeli Niksic. Sprdaju se sa DFom ka' vazda.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Na protestu ne davimo Beograd u BG opet grdilo ljudi. Objasnjavaju sto je gradjanski bunt i kako se protestuje. Kako ovi nasi Srbi kad odu gore ne pokupe nesto fino no samo fukarluk.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Svako brate moze da ima razlicite poglede na njega, ali da se zalijeces covjeku od 60 i kusur godina koji je 2 operacije na srcu imao i gore sto sam naveo, mislim da nije u redu u najmanju ruku eto ne znam, pa iz koje god partije bio.... imas brate 40 poslanika drugih i ti izaberes 2-3 najslabija i bolesna covjeka da se zalijeces, evo ne znam brate....
    To je zaista blam i riječi nemam da iskažem koliko mi je ovaj postupak odvratan. Vukovića svakako doživljavam kao ljudsku slinu ali osoba Kneževićevih godina ima obavezu da ga persira a ne da mu se zalijeće,pih. Sve đavo ponio.Sramota.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Na protestu ne davimo Beograd u BG opet grdilo ljudi. Objasnjavaju sto je gradjanski bunt i kako se protestuje. Kako ovi nasi Srbi kad odu gore ne pokupe nesto fino no samo fukarluk.
    Evo su se pobili
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Evo su se pobili
    Vucicevih botova na sve strane. Sa sve parolama.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post

Tako je..Nevjerovatno je koliko je puk priprost da bar brzo razumije što se dešava i šta ovi rade.
    Najviše me zabavila proslava Mandića i družine. Čovjek bi pomislio da su oslobođeni obaveze da sjednu na optuženičku klupu za stvaranje kriminalne organizacije. Kakve budale. al pošto su mentalno ograničeni objasniće im Rusi popodne kad čuju šta se desilo u PG.
    Pazite, možete li vi da razumijete da je posljednje što ispred neke vlasti želite da uradite jeste da hapsite opozicionog poslanika u Skupštini?. Pa to ni Erdogan ne radi. Ko bi to iz EU ili SAD mogao da pozdravi? Pa niko...Oni (ko god stajao iza ove igre sa uključivanjem Mandića i blesana u čitav slučaj) su ih željeli natjerati da naprave grešku i recimo u strahu od hapšenja pobjegnu iz zemlje ili pozovu narod na sukobe.
    Uostalom, svi su zaboravili da je Tužilaštvo poslije puča tek nakon hapšenja Mandića I radunovića tražilo skidanje imuniteta. Mogli su to i sada uraditi. Ali ne...Neko je htio da ih natjera da naprave pogrešan potez, a dok se to ne desi držaće ih u stalnom strahu kada će im policija provaliti na vrata. Da li će to biti za dvije noći ili neke tamo sljedeće...
    Ipak, ko god da je odlučio da dođu u Skupštinu (bio to Mandić ili mu sugerisali Rusi) napravio je odličan potez.
    Nije stvar da li će sukoba biti. Hoće. Ali svaka od strana želi da izabere mjesto i vrijeme tog sukoba.
    Katnić je zadržao sliku o sebi kao beskompromisnom profesionalcu i sačuvao čast. Može reći "tražio Stanković, morao sam ga ispošto.vat jer je stariji po funkciji" Stanković se sad šepuri i predstavlja ko pravedna i milostiva starina. Gotovo me ganuo kako je human. Takođe ne treba zaboraviti da se u međuvremenu dogodilo neočekivano povlačenje izručenja dvojice srpskih državljana koji su itekako bili korisni za utvrđivanje optužnice i izlazak pred Sud. njihovih saslušanja nema.
    Sve u svemu - slučaj je i dalje aktuelan. I daleko od završenog.
    Ja ne mogu da vjerujem koliko kontratiktornosti izbacis ovdje u svojim rijetkim gostovanjima i na sta ti postovi lice i da bi se svima nama smrtnicima brisali da i ovlas dodirnemo tu 'slobodu' izrazavanja. Uostalom ove teme na ovom forumu su i prepoznate po tebi kao ultra nacionalisteicke.

Btw, prosli put su Mandic i Radunovic hapseni po osnovu toga jer se poslanik moze uhapsiti ukoliko se zatekne u trenutku izvrsenja krivicnog djela za koje je predvidjena kazna veca od 5 godina, dakle uhapseni su dok je suzbijan protest ciji su bili organizatori. Za ovaj put im je trebalo odobrenje Skupstine a i tu proceduru nijesu umjeli do kraja valjano sprovesti.

Tvoje ideje koje ovdje iznosis, kao i nacin vladavine onih koje fol ne podrzavas je jedna obicna sprdacina sa drzavom, institicijama sistema i vladavinom prava gdje se i neznanje zamjenjuje bahatoscu a sve pod parolom branjenja drzave sa kojom se sprdate.

poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,831
    Thanked in
    925 Posts

Kakva je ovo farsa bila od pocetka narod se prima na ove gluposti, DPS je sjeba opoziciju u Niksicu opet, ovi su izasli ka pobjednici iz skupstine sad svi mogu nastaviti da trose one tesko stecene poslanicke plate a da ne dolaze na posao.E ako nisu oni apstinenti sa izbora najpametniji bar znaju da nisu zaokruzivali ni jednu ni drugu grupu retarda da vrijedjaju ljudima inteligenciju
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lomi ih coze, ako ako, po usima im samo treba davat, pacovi jedni :mrgreen:
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Katnić je zadržao sliku o sebi kao beskompromisnom profesionalcu i sačuvao čast.
    Hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahaha hahahahahahhahahahahahahahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

To se El Re vjerovatno šalio.
    Čak mi se ovo čini pomalo nekorektnim prema Katniću. No sasvim sigurno, važnije je da tenzije budu spuštene, no hoće li se SDT osjetiti pomalo izigranim.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Mandic zvao Ranka da mu se zahvali sto je sprijecio sukobe i njegovo hapsenje heheheh

#pravdazaPipuna
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by chelsea View Post
    Kako mrzim ljude koji se primaju na ove price. Kad mu je malo frka sad je on branilac srpstva, crkve i ne znam cega. Ista im je prica ko Milu, samo sto Gospodar brani tekovine 21. maja.
    Upravo to, DF je antipod DPS, odnosno ne mogu jedno bez drugog.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pae

Ne moze tek tako poslanicima na rekla kazala da se skida imunitet.
    Ne znaš da li je na rekla-kazala

Dovoljno je samo da im traže porijeklo para za kampanju i ugasili su ga svi u kompletu, i to bez pominjanja kriminalne organizacije i dana zatvora
    Izmedju ostalog za djela dje je zaprijecena kazna od 5 godina imunitet se skida po automatizmu.
    Zabrana rada bi im teže pala od 5 godina robije
    Last edited by Rakun; 15-02-17 at 18:07.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Pipunčić je očekiva da će danas put Spuža, zato se i obukao laganije, neke izblijeđele farmerke umjesto pantalona.
    I cvike aka Vndoje. Da pozira ispred marice.
    Vjerovatno se i podmazao za slučaj pregleda tjelesnih šupljina i kasniji susret sa zatvorenicima

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ne znaš da li je na rekla-kazala

Dovoljno je samo da im traže porijeklo para za kampanju i ugasili su ga svi u kompletu, i to bez pominjanja kriminalne organizacije i dana zatvora

Zabrana rada bi im teže pala od 5 godina robije

Ma zabrana ne dolazi u obzir ni jedne partije. Tako ih naprave mucenicima i to je to...

I da - znam da je rekla kazala. Zbog toga katnic nije mogao da skine po automatizmu da ne ostane bez obraza

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ma zabrana ne dolazi u obzir ni jedne partije. Tako ih naprave mucenicima i to je to...
    Ko bi ostao da ih smatrao mučenicima kada bi se htjelo dokazati da primaju pare iz Rusije ? Za početak bi oni trenutku bi izgubili pola svog biračkog tijela, a
    ostali nisu toliki debili da to ne smatraju izdajom

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ko bi ostao da ih smatrao mučenicima kada bi se htjelo dokazati da primaju pare iz Rusije ? Za početak bi oni trenutku bi izgubili pola svog biračkog tijela, a
    ostali nisu toliki debili da to ne smatraju izdajom

Sta izgubili pola birackog tijela ?

pa DF je proruska partija jeben mu maiku, njihovi prskaju na to... jedino je PzP kao proevropska ali i kod njih prskaju na Rusiju, ne vidim zasto bi njihovom birackom tijelu bio problem to ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sere stari cesto, al ova mu je bombonica

Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Sta izgubili pola birackog tijela ?

pa DF je proruska partija jeben mu maiku, njihovi prskaju na to... jedino je PzP kao proevropska ali i kod njih prskaju na Rusiju, ne vidim zasto bi njihovom birackom tijelu bio problem to ?
    DF nije partija, DF je koalicija
    Računam da i među njihovim stadom ima normalne marve

Osim toga koalicija DF skupa ima manje od ostatka opozicije koja je proevropska i kojoj bi ukidanje DF-a veoma išlo na ruku
    Demokrate i KLJIČ bi to stado podjelili na ravne časti i nešto malo Medovih normalnih glasača bi išlo SDP-u. Mirna bosna i niko se ne obrće na bivše poslanike na birou rada
    Last edited by Rakun; 15-02-17 at 18:34.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Marta Šćepanović podnijela je prijavu protiv poslanice Demokratskog fronta (DF) Marine Jočić, jer je, kako tvrdi Šćepanović, udarila šakom u lice čime joj je nanijela povredu, saznaju Dnevne novine.
    O tome, kako kaže Šćepanović, postoji i medicinska dokumentacija, a ona je za Dnevne novine ispričala šta se dogodilo u holu Skupštine kada je na nju nasrnula Jočić.
    „Stajala sam sa strane kad mi je prišla jedna žena koju ne poznajem i tiho me pitala: Jeste li vi Marta Šćešanović. Rekla sam: Jesam, izvolite. Žena je odjedanput osula paljbu po meni, više i ne znam šta je sve rekla, da bi me potom udarila šakom u lice. Ne znam što bi se sve dešavalo da pored mene nije bilo pripadnik skupštinskog obezbjeđenja koji je Jočićku spriječio da nastavi da me fizički napada”, dodala je ona.
    Šćepanović je nadalje ispričala da se otišla u policiju kada se malo smirila.
    “Priložila sam sve dokaze zajedno sa izvještajem ljekara“, kazala je za Dnevne novine Šćepanović
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

DF nije partija, DF je koalicija
    Računam da i među njihovim stadom ima normalne marve

Osim toga koalicija DF skupa ima manje od ostatka opozicije koja je proevropska i kojoj bi ukidanje DF-a veoma išlo na ruku
    Demokrate i KLJIČ bi to stado podjelili na ravne časti i nešto malo Medovih normalnih glasača bi išlo SDP-u. Mirna bosna i niko se ne obrće na bivše poslanike na birou rada

Moj lapsus umjesto partija htio sam napisati koalicija, nekoga sam isto ispravio sinoc ...

Nidje veze ta prica vjeruj mi ... Ne mijenjaju se ljudi preko noci. 80% DF-a je AntiAmericka, AntiNATO, Euroskepticno. Ne postaju oni preko noci "gradjanski". Jednostavno su pokupili taj desni dio glasova, srpske nacionaliste, srbe u pokusaju i sacicu glasaca PzP - inace je medo ulaskom u DF izgubio svoje glasace - te normalne. Oni su postali glasaci Pozitivine i Ure. PzP sad da izadje na izbore sam, imao bi isto glasova kao pozitivna u oktobru

Page 438 of 1402 FirstFirst ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)