Da ides po ogranicenju ne mozes slizat nikako. Ne moj da mijesamo babe i zabe!
Imas nedje post dje je momak isao 50 na sat imao se nagrdit sa motora.
-----------
Guma ti dodje kao plastika i dje je 70 idi 80-90 malo ga zalegnes i aj zdrao.
E moj mrx popisam se u skolu u koju si ti isao
Zavisi od vrste tj smjese gume... Gume za motor se ne kupuju prema vrsti motora, već prema stilu vožnje vozača...
Npr moderne touring gume se brzo zagrijevaju, u poređenju sa race ili slick gumama, za koje važe neka druga pravila i predviđene su za stazu...
Sada je više nebitno govoriti o pokojnom momku, neka počiva u miru... U ovom slučaju je zaista bio razlog nesavjesna vožnja, i dobro je što niko drugi nije učestvovao direktno ili indirektno...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
e ljudi kad smo kod guma - nova c klasa amg paket sa onim tockom vecim 19 mislim da je. na auto su pireli gume kojima je na coskove iskocila zica. po sredini guma je nova. o cemu se radi?
f6
Radi se o reglazii.![]()
O previše drifta![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
u pitanju su prednje gume. obije isto. ne znam ko vozi auto ni cije je stajao sam pored njega i obratio pažnju
f6
Reglaza trapa onda. Ako trosi neravnomjerno gume ili treba da se reglaza radi ili mu je raspad vjesanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lljudi mercedes je zadnji kodel 2016 godiste nov. obije gume lijeva i des a na coskove. Dje ne slikah jebo me pas
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
mercedes je zadnji model sigurno ali je onda vozac neki zastareli model...
Samo da potvrdim da je taj dio asfalta perfektan,kad sam stavljao sestoklipna klijesta na auto nisam nidje kroz grad mogao da ih testiram do kraja jer mi je abs palio na jaca kocenja. Na toj dionici sa 150km/h-0km/h bez problema. Tako da asfalt definitivno nije problem
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Znate li razliku u povrsini prijanjanja automobilske gume i onoj na motociklu??? Ne mlatite
Dingospo ne lupaj gluposti,provozaj se pored venoma pa ces vidjet sto je los asfalt
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Ja nidje ne spominjem los asfalt, temperatura je problem.
Ovaj veli kontaktna povrsina ulijece bizbi - xnam sto je to , kad se teze griju hahahaha.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja idem sa ovog foruma.
TAKUMI
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks