Page 429 of 1402 FirstFirst ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... LastLast
Results 10,701 to 10,725 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Uglavnom, ko god od vas bude u narednom periodu kanio slijediti Mandića i svu tu družinu oko njega, drugarski preporučujem,..nek ne vodi tamo članove porodice, a sebi nek nekako pribavi potkošulju od kevlara...You may never know...
    kriminalci ce da leze, a kerberi da reze
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Hahaha...Zdravo GW...

Ne, neću vam ništa remetiti...prosto imam puno privatnih obaveza. I moj blog sam zapostavio mada većina tekstova ko da su juče pisani...Veliki dio onog što sam najavio, kako na spoljnjem tako i nauntrašnje-političkom planu ili se desio ili se odigrava...

Uglavnom, ko god od vas bude u narednom periodu kanio slijediti Mandića i svu tu družinu oko njega, drugarski preporučujem,..nek ne vodi tamo članove porodice, a sebi nek nekako pribavi potkošulju od kevlara...You may never know...
    ne znam kako će biti ali nadam se da ćeš za ovo pogoditi kao i za onih 20 dolara po barelu i propast Rusije
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Nije El Re previše uspješan kada prognozira dešavanja van Crne Gore, ali kad je naša država u pitanju skoro da ne zna šta je greška. Možda ima dojave!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Junšpi iz Kuča.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Nije El Re previše uspješan kada prognozira dešavanja van Crne Gore, ali kad je naša država u pitanju skoro da ne zna šta je greška. Možda ima dojave!
    to je tačno, ali mi se ne sviđa ova prognoza nimalo

nego ne ide mi u glavu da Rusi mogu namjestit izbore u USA a da u CG ne mogu nać boljeg od mandića

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    to je tačno, ali mi se ne sviđa ova prognoza nimalo

nego ne ide mi u glavu da Rusi mogu namjestit izbore u USA a da u CG ne mogu nać boljeg od mandića
    Ko to kaze ko to laze? Milo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ne znam kako će biti ali nadam se da ćeš za ovo pogoditi kao i za onih 20 dolara po barelu i propast Rusije
    Pošto te do sada nisam uočio kao nekog ko podmeće, biće da si me s nekim zamijenio. Najavu da će nafta pasti na 20 dolara ili manje od toga, nikada nisam učinio. O katastrofi koja predstoji Rusiji javnost je alarmirao sam ruski ministar Siluanov prije nešto više od godinu.http://www.bankar.me/2015/12/12/ruski-ministar-nafta-ce-pasti-ispod-30-dolara/Takođe, izjava da će Rusija propasti prosto nije moj stil pisanja. O ekonomskim problemima Rusije pisao sam i prenosio članke, al da tvrdnju da će propasti, ma daj molim te...čak i da sam to pomislio da se može desiti ne bih se usudio tako nešto javno napisati. Tako da ...se manemo toga sem ukoliko ne možeš quotati moj post. Mogao sam i otćutati, jer nije strašno i pogriješiti u procjeni, al ovo što si ti iznio je zaista infantilno.
    Last edited by El Re; 14-02-17 at 22:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao da sam predosjetio trenutak kad ova mudra glava pise, pa udjoh posle sto godina

El Re, samo jedno pitanje me muči. Čijom krivicom bi se makar 80 % ljudi u Crnoj Gori slobodno izjasnilo protiv članstva u NATO-u? Čijom namjerom i sa kojom svrhom?
    Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    Kao da sam predosjetio trenutak kad ova mudra glava pise, pa udjoh posle sto godina

El Re, samo jedno pitanje me muči. Čijom krivicom bi se makar 80 % ljudi u Crnoj Gori slobodno izjasnilo protiv članstva u NATO-u? Čijom namjerom i sa kojom svrhom?
    HTH,moraćeš pojasniti pitanje...nije mi jasno

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Pošto te do sada nisam uočio kao nekog ko podmeće, biće da si me s nekim zamijenio. Najavu da će nafta pasti na 20 dolara ili manje od toga, nikada nisam učinio. O katastrofi koja predstoji Rusiji javnost je alarmirao sam ruski ministar Siluanov prije nešto više od godinu.http://www.bankar.me/2015/12/12/ruski-ministar-nafta-ce-pasti-ispod-30-dolara/Takođe, izjava da će Rusija propasti prosto nije moj stil pisanja. O ekonomskim problemima Rusije pisao sam i prenosio članke, al da tvrdnju da će propasti, ma daj molim te...čak i da sam to pomislio da se može desiti ne bih se usudio tako nešto javno napisati. Tako da ...se manemo toga sem ukoliko ne možeš quotati moj post. Mogao sam i otćutati, jer nije strašno i pogriješiti u procjeni, al ovo što si ti iznio je zaista infantilno.
    ne podmećem, ostale su mi te cifre u sjećanju iako nisi to direktno najavio

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...26#post3933626

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...06#post3933806

ovo sam zapamtio dobro "
    Biće zaista interesantno pratiti koliko će trebati Rusiji da zaurla od bola i ispušti iz usta ovo što je zagrizla i pokušava da otkine protiv volje gotovo čitavog svijeta.

Last edited by El Re; 10-12-14 at 16:00.
    "

uglavnom, Rusija je od tada upala u Siriju i stabilizovala Asadov režim koji je bio pred padom, zadržala Krim i destabilizovala Ukrajinu kao i, kako demokrate u USA tvrde, namjestila izbore u samoj USA

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Koga bi im predlozio?

kako demokrate u USA tvrde, namjestila izbore u samoj USA
    Lakse im je to da kazu nego da priznaju da su sami sebi namjestili. Rusija jeste vrsila jak uticaj propagandom, sto se dalo ocekivati. Ali price o namjestanju i hakovanju glasackih masina itd. su za malu djecu.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Koga bi im predlozio?
    zar stvarno misliš da ruski FSB nema informaciju da je mandić (bio) milov kum i da nisu u talu da dižu dževu po CG kad god je to potrebno?! u svakoj normalnoj državi bilo ko poput mandića bi odavno bio uhapšen i osuđen da stvarno radi protiv države

Thanks Thanks Given 
    9,709
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

DPS je doveo do toga da ih svrstavam u istu ravan sa chetnicima, ako ne i nizhe... Za sve shto se deshava su iskljuchivi krivci oni i niko drugi...

sent using tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Dje opet moram cistit ovo i o jadu radit'...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ElRe,

Negdje sam davno pomenuo da u strategijama i ponašanju našeg rukovodstva, ispod prvog sloja floskula, zapravo i nema iskrene pripadnosti Zapadu. Kroz kulturu, kroz informisanje, kroz ekonomiju... forsirane su druge kulture i drugi svjetovi. Podrska javnosti, koju svaka vlast moze usmjeravati suptilnijim metodama od okupljanja na trgu i panel-diskusija, kao da je bila i ostala ciljano mala.

Danas je nikad niža. Mnogo ljudi koje znam su od iskrenih zagovornika zapadnih integracija postali skeptici, a zatim i otvoreni protivnici ne samo clanstva u NATO-u vec i EU- integracija. Moje misljenje je da je do toga moglo doci, samo voljom i brizljivim radom tvoraca javnog mnjenja.

Sa kojim ciljem je kod nas svjesno stvarano anti-zapadno javno mnjenje, mnogo prije nego je vojvoda postao ovako bitan igrac?
    Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

zar stvarno misliš da ruski FSB nema informaciju da je mandić (bio) milov kum i da nisu u talu da dižu dževu po CG kad god je to potrebno?! u svakoj normalnoj državi bilo ko poput mandića bi odavno bio uhapšen i osuđen da stvarno radi protiv države
    I ne bi bio ni prvi a nece biti ni poslednji koji je ispao iz Milovog kruga prijatelja. Milo nije bas najlojalniji prijatelj ako nisi primijetio. Prodao bi i oca i majku ako treba. Nego to je nebitno. Pitao sam koga bi im predlozio.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

I ne samo to nego je stvorila takav savez sa Kinom da polako i zemlje blskog istoka shvataju da je ekonomska ponuda koju nudi taj savez neuporedivo bolja od ponude koju nudi zapad pa su se već neko vrijeme skoncentrisali na isključivo bezbjednosni faktor ( ili izazavivanje sukoba ) jer drugačije ne mogu zadržat pozicije ... isto kao SSSR a svi znamo kako je završila ta priča ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ne podmećem, ostale su mi te cifre u sjećanju iako nisi to direktno najavio

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...26#post3933626

http://www.forum.cdm.me/showthread.p...06#post3933806

ovo sam zapamtio dobro "
    Biće zaista interesantno pratiti koliko će trebati Rusiji da zaurla od bola i ispušti iz usta ovo što je zagrizla i pokušava da otkine protiv volje gotovo čitavog svijeta.
    Last edited by El Re; 10-12-14 at 16:00.
    "

uglavnom, Rusija je od tada upala u Siriju i stabilizovala Asadov režim koji je bio pred padom, zadržala Krim i destabilizovala Ukrajinu kao i, kako demokrate u USA tvrde, namjestila izbore u samoj USA
    NXS, pa jel čitaš ti uopšte post koji quotaš?
    Najavio sam da će do kraja te godine nafta sići na ispod 40 dolara za barel i to se dogodilo baš onako kako sam i najavio.
    O cijeni o 20 dolara govorio sam u kontekstu rentabilnosti arapske proizvodnje nafte koja je na daleko nižim kotama od ruske i traži mnogo manje hemijske obrade prečišćavanja. I to takođe lijepo piše...Ja sam družeći se s vama jedne prilike sam nabrojao 7 svojih promašaja u nekoliko stotina procjena s kojima sam vas upoznao želeći da čujem i vaše mišljenje i razmijenimo stav u jednom nepretencioznom razgovoru nalik onima među prijateljima...
    Kamo sreće da su neke malo više razmišljali o onom što im govorim, a malo manje se povodili za svojim emocijama.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

I ne bi bio ni prvi a nece biti ni poslednji koji je ispao iz Milovog kruga prijatelja. Milo nije bas najlojalniji prijatelj ako nisi primijetio. Prodao bi i oca i majku ako treba. Nego to je nebitno. Pitao sam koga bi im predlozio.
    hm, bilo koga od ovih 10 hiljada Rusa u CG?!

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

hm, bilo koga od ovih 10 hiljada Rusa u CG?!
    Pa mislis da mogu Rusi da organizuju opozicionu politicku partiju u Crnoj Gori i da pokusavaju da je predstave kao anti-rezimsku i nepovezanu na bilo koji nacin sa zvanicnom Rusijom?

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

NXS, pa jel čitaš ti uopšte post koji quotaš?
    Najavio sam da će do kraja te godine nafta sići na ispod 40 dolara za barel i to se dogodilo baš onako kako sam i najavio.
    O cijeni o 20 dolara govorio sam u kontekstu rentabilnosti arapske proizvodnje nafte koja je na daleko nižim kotama od ruske i traži mnogo manje hemijske obrade prečišćavanja. I to takođe lijepo piše...Ja sam družeći se s vama jedne prilike sam nabrojao 7 svojih promašaja u nekoliko stotina procjena s kojima sam vas upoznao želeći da čujem i vaše mišljenje i razmijenimo stav u jednom nepretencioznom razgovoru nalik onima među prijateljima...
    Kamo sreće da su neke malo više razmišljali o onom što im govorim, a malo manje se povodili za svojim emocijama.
    OK, spojio sam u glavi tih par postova a cifara se dobro sjecam prošlo je par godina od tad ne pamtim precizno baš svaki post na forumu, svakako poenta je da si generalno promašio ovo što se Rusije tiče, što se domaće scene tiče tu je već druga priča, mada tu vjerovatno imaš i insajderske info obzirom da si radio u MUPu

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Pa mislis da mogu Rusi da organizuju opozicionu politicku partiju u Crnoj Gori i da pokusavaju da je predstave kao anti-rezimsku i nepovezanu na bilo koji nacin sa zvanicnom Rusijom?
    pa kad mogu biti albanske i hrvatske partije što ne mogu i ruske, mislim da ih ima više nego Hrvata u CG što ne bi bili nepovezani sa zvaničnom Rusijom, nije to zabranjeno, i albanske i hrvatske partije su povezane sa zvaničnim H. i A.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

a ako si mislio na nekoga od naših..hmm, recimo - El Re

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,241
    Thanked in
    2,908 Posts

Recimo, neki iz Milovog obezbjeđenja imaju bolje kontakte sa Rusijom nego Mandić, pa u slučaju... Varijanti je mnogo, rijetko je onaj najglasniji taj ,,alfa mužjak''.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

OK, spojio sam u glavi tih par postova a cifara se dobro sjecam prošlo je par godina od tad ne pamtim precizno baš svaki post na forumu, svakako poenta je da si generalno promašio ovo što se Rusije tiče, što se domaće scene tiče tu je već druga priča, mada tu vjerovatno imaš i insajderske info obzirom da si radio u MUPu
    Hahahaha...dobar si..."Volim i ja vas" rekao bi jedan što su ga noću sahranjivali. Ajmo dalje...

Page 429 of 1402 FirstFirst ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)