aj dobro mjesto koktela jer mi uopshte ne padaju dobro.. mislim ja ne padam dobro:PPPP
tekila sunrise, ali sa malo vise tekile nego obicno
aj dobro mjesto koktela jer mi uopshte ne padaju dobro.. mislim ja ne padam dobro:PPPP
..You stood by me and I stood tall,
I had your love I had it all..
pa to i jeste koktel
od ovoga bi pala i to odlicno, ali da se pravi po mojem receptu :-D
Kad smo vec kod koktela, meni Absinth Bullz Eye.
Never Complain, Never Explain
aj i mene jedan... widim da ima Absintha.. :mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne volim ja shpricer.Mislila sam da znash to...
![]()
e pa posto je TiJaNaaaA
yafrsila s ispitima i upisala 4tu
sve vas 3ple castim...
plus hrana i prevoz
ydrafo bili i zivjeli
amok))
jesi procitala preporucenu knjigu Mafija da vidis kako to profi radi aj zdrao nam se vratila i jos vise pila pa 100 god napunila da ne bi mlada usla u legendu (ka pojedini.p)
DAAAAAAAAAJTE VIINAA HOCUUU LOOOM
DAAAAJTE CIGANE ZA STOOOO NEK SVIRAJU NEK ME RAZBOLEEE
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
CDM = leglo usjpeshnih StudeNataH !!![]()
/me otwara konjak star 40godina.. samo za TijaNuuuuU![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Aj` da ti vjerujem onda... Ne preostaje mi nishta drugo.
A vidjite ovo, svi piju, ono-ovo, a niko se nikome ne udvara, nikakve ljubavi ili makar avanture na pomolu... Kako to, molim vas?Prvi put u takvu kafanu ulazim. Makar se po jedno cheljade od 10-oro zaljubi kad se napije. A pogledajte kolko je nas ovdje, i niko nishta...
Cccc. Nekako je slabashna radnja!
![]()
Chudna kafana!
Tijanaaaaa, brafo brafo :twist:
nazdravljam u to ime :dring: :dring: :dring:
Kako Vaša bolest ?
~
Vi ste mrtvi pjani a ne vidite sto vi se iza kafane radi!Cush,nema muvanja!Zabili smo se po coshkova i zajmamo se raj,kolektivno! Neeeecu u raaaaj otiiiciii znaam i briiigaaa meeee...metak nee bolii koooo suza ovaaa... samoo zbooog teebeee ja nemam sutra putevii mooji vode doo dnaaaaaaaaa!!! Ima li viskoga sa ledom,koonooobaaaaaaaar????
mislim da ne bi trebali wishe da ti tochimo alkohol..
:mrgreen:
~
Znaci svi bi se trudili da privuku paznju na sebe i da budu u centru paznje... pih... prvi bih dosao da Vam bacim dvije dimne da niko ne bude u centru paznje i svi bi posle pricali kako je neko bacio dimnu i onda bih Vas zaeba jer bi ja bio u centru paznje.... policije.
Salim se to ne bi bilo dobro jer bi bilo vise muskaraca no zena... sto kad se pije nikako nije dobro![]()
Bolje bogomi da me ne prebije preko foruma ka neki sto me prebise preko chat-a
Nego bolje se smirite malo da Vam ne posaljem momke u plavom sto posle 01h gase muziku![]()
Poslji one iz interventnoga...lucad slatka
Za pretresanje zenskih osoba postoje zene policajci tako da neces imat mnogo vajde![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks