Da se vecera pa u krevet...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Puna sam vode...
![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Prospi mi majko kokain u nozdrvu... Može i whey.
KOJE ČIŠĆENJE...
One Ring to Rule them all...
Nije lako, ali je jako rođaci.
E kakvi flesbekovi nocasPalim tv kad Milena Djergovic milijardu godina je ne vidjeh. I nocas palim radio i slucajno staje na radio Titograd. Kad ono alo Bozo Bulatovic sma speed! Haha i shvatam ponedjeljak. Po pravilu utorkom bi bila emisija sa Šomijem, a cetvrtkom odnosno nedjeljom No name sa Milenom Djergovic i Medena Vremena. Radio Gorica dobra najmilija.
okle, nije me ufatila kisjelina...ovo sto ja trenutno imam je pakao u malom!
malo sode bikarbone zabrkaj i popij
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
❤️
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kad pomislim kako su me muzli i iskorišćavali pojedini, danas je idealan dan da se maskiram u zaljubljeno tele...
Poljem se siri miris splacina; moja draga zoblje mekinja, a mali prasici jedu smokija...
#HappyValentinesDay 💛
Sent by CDM app
/end
Srećan Dan Zaljubljenih svima koji ga stave (laugh)(laugh)(laugh)(laugh)
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Evo je Marija Bozovic, ili ti Marija B, konstatovala da je ovaj grad postao divlji zapad. Inace su je sinoc opljackali nedje kod 697. Ne znam dje je zivjela do sad pa nije shvatila neke stvari prije 10 godina.
VelkoM to Podgorica.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
i momci ukrali auto ispred 'Lide', dok je momak 'trknuo' za cigare i ostavio ključ u isti..
Zrobie to byś bać sie przestała, bede całował twoje palce, bedę dotykał twoje nagie ciało; wirc chodź, chodź ze mną do łóżka
Sent by CDM app
/end
duboko sam ubijedjen da je advokat Begovic, reinkarnacija Dzibrahima Rugobe
Ne slavim ja ovaj katolicki dan zaljubljenih, moj je 28 februara
Baš volim kad me se bivši $ete na današnji dan, evocirajući uspomene kako je bilo lijepo...
Njima...
ka' da mene ko pita...
Onaj mi Miloš Marović izgleda ka' neko koga je majka dojila do 14. godine. Ne znam..
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks