Ledan mi je auto.
Ne mogu vise brzo da vozim dosadilo mi je evo 2dana i 2noci sve puni bez potrebe.bez kad neka mala ceka.
-----------
Dr.Mr
GTS
imgurl
image upload no limit
free picture upload
sta ako vam kazem da bizbi vozi bulevarom 40 na vr gasa?
p9lite
Ledan mi je auto.
Ne mogu vise brzo da vozim dosadilo mi je evo 2dana i 2noci sve puni bez potrebe.bez kad neka mala ceka.
-----------
Dr.Mr
GTS
imgurl
image upload no limit
free picture upload
Bizbi, preporuka da se ne spuštaš ovako kod točkova da slikaš ljudima kola, nezgodna su vremena, neko će mislit da mu neku bombu kačiš pa će te izbambusat u najboljem slučaju.
Sent From My Galaxy S7
A sto ako ga nocas budem vozio?- nego mi smeta samo sto trosi mnogo.
![]()
Sto je za tebe mnogo
Produvah nocas malo golfa po gradu vidim da se ocepio kako dize obrtaje da je prodisa i prije krivog od kbc do stovarista djurovic vise sam vozio trecom trakom.
Noviji A4 model 2011-12 mora da je onaj od 110-120ks dobro mi je dosao da uporedim performanse.Dobro smo se terali.
![]()
Pa ko je bio brži?
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Uteknem mu duzinu kola - mozda i malo vise ne znam jer je njemu bio otvoren put a ja sam morao trecom trakom.
- i previse sam zadovoljan a menjac mi kratkog prenosa ispucam 5 brzina a idem 80![]()
prije će bit da ti proklizava lamela![]()
She is only here to annoy herself!
Novo je sve to.
- prije 10tak god je crkao fabricki pa ne znam ko sto kako zasto tada sam mali bio.pa je kratkog prenosa maksimalna brzina 140km uz sozinu sam ga vozio 4400 5om ne moze vise.
Trebalo bi bolje da ide da mu se stavi fabricki - barem ja tako mislim.- ali ce mi vise trositi pa necu ga stavljati.
zbog toga mi sad trosi 3 - 3ipo litra jer ga kroz grad vozim 5om.
![]()
ti si jedini čoek na svijet kome kratki prenos troši manje goriva![]()
She is only here to annoy herself!
Pa idem logikom.- kroz grad na 40-50-60km sve idem 5om brzinom kao da je otvoreni put.
Od lezeceg kod kineske do lezeceg kod kodre ispucam lagano 5 brzina.![]()
Steta sto su drugi forumi iz okolnih drzava uskraceni za jedan ovakav nebruseni dijamant...
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Fratelo veze ti nemas,slusas svakojakve price pa pricas tj prepricavas sve sto cujes isto kao konferencijski diktafon kao da 5-oro melje u isto vrijeme a nidje veze.
Čuš kratki prenos- ~31/2 lit-lamela 10god stara.....
Iz tvojih postova kontradiktoran si sebi ovamo letiš po pg-u i cg-ri a auto ti trosi 3 i kusur...
U sledecem postu ocekujem da voznjom snadbijevas benzinske pumpe po cg sa tim spermobilom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Ne pratis na casu sjedi 1.![]()
brze sam ja danas gura blizanacka kolica, nije nista frizirano sve fabrika 😂
p9lite
E tu ti je bila 5ta brzina - a na fabricki bi bila treca (steta sto nemam fabricki da mi manje trosi trecom kroz grad nego petom)
-----------------------------
Eto jesi vidjeo kako sam fino i umjereno vozio sigurno je bio komentar malo ima ovakve omladine da pazljivo vozi - a nocas kod stovarista djurovic i nove panonke dje se vozi trecom trakom bilo bi pogledaj ovoga tipatnika![]()
Sjetih se ovoga, može se sve gledati, ali na 7:00 je LOL
Ovo je greska neka - nema ovoga u njemacku.
Last edited by Biznismen Podgorica; 12-02-17 at 18:43.
W126 560 SEC AMG,naslijedio ga je od oca i doveo ga do perfekcije,kaze da je dosta pouzdan kao auto mnogi mu govore da ne bi trebao da ga vozi toliko jer je ipak to kolekcionarski primjerak .Ali koja je poenta imati AMG V8 motor a ne koristiti njegov puni potencijal?
-Konkretno ovaj SEC je pravi AMG.. i sve je podeseno da izvuce maksimum iz auta. citiram vlasnika
"Znam da će ovo BMW entuzijasti osporiti ali kada jednom provozate stariji Mercedes stariji od 2000 god,pogotovo 80-90 shvatite koliko su kvalitetno sklopljeni napravljeni su da traju,kada Vam jednom uđu u krv teško se odvajate"
https://www.youtube.com/watch?v=Z2wN0nL5zQA
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks