Ti stavi tu neku naljepnicu da ne gledas potrosnju.
------------------------------------------------------------------
Kako se radi punom parom u petra matovica (zaorali su dobro trotoare sve micu)![]()
Kad smo vec kod detalja, nervira li vas s automaticima kad krecete iz mjesta, i drzite gas malo samo, a on nabode potrosnju ka da ste uprli kick down. Onda pustis pa opet taknes gas i onda ode na normalnu potrosnju. Na kraju to blage veze nema, potrosnja bude u skladu sa kako se vozi, ali nervira me za vidjet
Edit: Lampica gori zbog tečnosti za stakla
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 10-02-17 at 12:04.
Ti stavi tu neku naljepnicu da ne gledas potrosnju.
------------------------------------------------------------------
Kako se radi punom parom u petra matovica (zaorali su dobro trotoare sve micu)![]()
bitrate ja ne znam što ti fali ovoj instrument tabli ne može jednostavnije i preglednije od ovoga
She is only here to annoy herself!
Sviđa mi se sve sem brzinomjera mada sam se navikao
Sent From My Galaxy S7
Pitajte novaka? Ekperta za table 😂
Odlicna tabla
sramna tabla. mada mi se nikad nisu svidjale. posebno jos dok je prosli model imao kazaljku njihovu za potrosnju.glupost. ne kupuje se bmw zbog jednostavnosti.
e da, mala navigacija u bmw 5, ono je za zatvor na sto lici.
f6
Nije to navigacija no obican display sa media i svim drugim informacijama, tkz Business screen.
Navigacija (bar da ja znam) dolazi samo uz Professional screen, evo i poredjenja kako to izgleda:
![]()
To ti je po podgorickim standardima navigacija. Svaki ekran koji je iole drugaciji u onosu na golf 3 style je navigacija danas.
Last edited by qwert; 10-02-17 at 13:47.
Nisam znao da na ovom forumu imamo i dizajnere automobila? Enterijera? Ooo cast mi je! Radite li u fabrici Lexusa?
Poslao sam CV, nadam se najboljem.
Srecno brt moi ❤
Imam vezu, ne treba sreća.
kako ocekujes da naprave dobar bmw kad vise ne umiju ni napravit bmw koji trosi goriva....cu prosjek 10.5.....da je meni ovo na dizela da vidim![]()
E to je sramota od spojeva a ne sprdate se Katedrali oko neke zelene boje.
TAKUMI
ne pratih ovu raspravu od pocetka ali ako su u pitanju kineski ksenoni nemas ljeba od toga bizbi...
jer sam ja bio malo zamorce pa sam istestirao sve od 8000k do 4300k, 35 i 55w balaste i obicni far(reflektor) i morimoto projektore...Kako god obrnes ne vidis goli ***** uvece kad je kisa, ili ako ti vidis svi ostali dobijaju rak katarakte...
Zadnje sto sam uzeo su philips lumileds, oko 60e su par i solidno se vidi sa njima...ali ih opet ne mogu ustelovat da budu kao fabricki ksenon/led...sto bi stari rekli, mani se corava posla i bacanja para
Kupi halogen osram nighbraker ili philips x treme vision i zavrsi posao
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks