Slabo se vidi snop svijetla na kameru, pogotovo kada su svijetla slaba kao svijece:
![]()
Kakva je ovo restrikcija po gradu kao u horor filmove.
Steta sto na kameru ne mogu da se vide kako farovi dobacaju do hiltona.
---gifs upload
---------------------
Kod pinka vidim na suprotne semafore da ce meni zeleno za 4sek j ja se nekako provucem u naletu i puni.
Kad nisam vidio od ovih kola (crvenih) da su ispred na skicu plava kola kola iz pratnje (audi i mercedes) e kako sam fijuknuo pored njih krenuli su posle pola minuta.a bilo mi neprijatno da strecaju nisam ih vidio od kola sto su bila iza njih inace ne bi.
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 09-02-17 at 22:48.
Slabo se vidi snop svijetla na kameru, pogotovo kada su svijetla slaba kao svijece:
![]()
TAKUMI
Svitac guzicu obrnuo![]()
Izdusila mi je kamera.Sve je to do nje ne znam koji joj je djavo.
Kad uzmem novi onda cu slikati fino ove matriks sterike.
![]()
nema ovo veze sa kamerom, nego ako imaš lampu na telefonu bolje ga zalijepi na gril ispred da ti obasjava bolje ćeš viđet od tih kineskih ksenona
She is only here to annoy herself!
hahahaahhahahahahahahaahoce da me ubijede u suprotno pa oce.
A linija ksenona je gore do semafora uz ovu zelenu ogradu levo.
A sto ti ovaj bjezi lijevi? Il si poprecke isao il ono kako motas volan pa sami skrecu?
Kad upalim duga - to je kao da je sunce izaslo.A na sliku se malo bolje vidi od ovoga.
![]()
Pogle onu moju sliku gore.
TAKUMI
mogao si mu ovak tablet da da stavi naprijed...jace svijetli od njegovi 50w kineskih xenona sa par djelova iz beograda a sve to iz 2013te...
Bas, i bas odudara od instrument table koja je fina... :/
Neđe sam gleda ovu gadnu zelenu boju u neko auto, na vr' jezika mi je...
Aha, cak i Takumi u Motomachi plant se stide.![]()
TAKUMI
Pođi kod Boža Raičkovića nek ti prebaci sve u bijelo.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Aha, sad cu. Treba to da vidis uzivo pa...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-02-17 at 09:31.
TAKUMI
Ka skoda oktavija iz 98me
viš, vaki ja digitalac imam u audi 80, radi ko zmaj![]()
Sjećam se VW T4 1992 što mi je tata davno vozio, isto je ovako zeleno svijetlilo.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Treba bit realan brate, ovo je epic fail, totalni nesklad. Da se razumijemo odmah, nije ni meni pravo sto mi je instrumental tabla na F10 kao na E39 i tu se potpuno slazem sa svima koji tvrde isto![]()
zuta ona iz mercedesa 124oke i prve nokie 3310. lexus veli. mora da ovaj sektor nije radio pa su rekli stavi onu staru zutu boju nema veze dobro je to, ima li u magacin onih dugmadi starih ubaci nekako.
f6
ovo vam je atomic watch...pa se vi sprdajte...
a niko ne komentarise da je fabia gore i maglenke upalio, protiv bizbija koji je vozio samo na "pozicije"...
Muzika iz Skode Oktavie![]()
Zato Fabija voli Lexus. Jer dijeli djelove sa Skodom
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ovakva je bila digitalna klima u golfa 3![]()
Dont miks grendmas end frogs.
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks