A imas li ovaj modul jer mislim da sama kartica nemoze da ide tu bez ovog modula, mada mozda kod tebe moze...
Ovako igleda modul.. u nju se stavi ova Mtel kartica i onda nadjes kanale na tv i to je to..
http://www.telekomunikacije.info/video/sattvkartice.jpg
![]()
A radi... imam je i ja... neznam kako da ti kazem... nije neki kvalitet... ne ocekuj to... al zato valjda toliko i kosta.. lagana ko mero.. plastika sve... drugo sto okvir oko nje koji ima vidis tacno dokle ide ekran... i na coskove ima da se vidi da je ekran malo zakrivljen kao... mislim reci ima prostora na svaki cosak nije lijepo uradjena... ako mene pitas... razocarenje... al radi.. za sad...
Kod mene trazi i pokazuje kanale koje je nasla to je preko 300 kanala meni se cini trenutno.. jedno vrijeme ne pokazuje ama nista da je nadjeno poslije kao nalazi brdo kanala, i doda ih kasnije.
E sad dal tebi treba ovaj modul ili ne ne znam napamet.. pogledat cu kad slikas to da vidim jel to isto kao kod mene.
Vazi ovo ako je modul onda je fabricki od samsunga nije ka na sliku sto si postavio,jer kartica udje i osjetim da je to mjesto tacno za nju ,pola udje pola viri .
Slikacu ....
Mada mozda je i do pretrwzivanja jel prije nego sto krene pretrqzivanje imaju dvije neke opcije da izaberem ,obadvije sam probao ali nije htjelo mozda je tu neka zajebancija pa nece.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ja sam imala iza tv naljepnicu jednu koju sam morala da maknem i dodam tu jedan dijo plasticnu usta ide ovaj modul koji sam ti slikala ranije koji sam dobila od Mtel-a. tako to ide kod mene..
Ako ti mislis da ti modul ne treba onda ja mislim da treba da probas karticu na nekoliko nacina da stavis... jer kod mene je recimo karica naopacke.. evo kako kod mene izgleda to..
![]()
Ja mislim da ti treba modul, nisam bas sigurna, jee vidim ja da ima žlijeb kao da paše kartica al ipak mi je taj prostor jos dovoljno širok i za modul, a isto mislim da treba možda još i karticu izprobati na 4 načina ubaciti u taj prostor... jer ima 4 načina kako kartica može da uđe i zavisi đe joj je čitač kartice unutar tog prostora evo ivukla sam moju karticu i slukala tačno kako ulazi kod mene u tv. Naglavačke modul a i kartica
I sada kartica od lijevo na desno se gura u modul.. i modul od lijevo na desno u tv.. tako ide kod mene...
A evo i pogledaj kraj koji ulazi u tv...
Montica, nešto mi ne radi kablovska, ne znam što joj je.
Ako imaju pairing ne mozes tek tako da prebacis karticu iz STB.
Moras da trazis da ti daju modul i autorizuju karticu.
Kakav je ovaj internet od 40mb? Jel stabilan? I jel ima mtel mogucnost za snimanje kanala?
Sent from my SM-G925F using Cafe Del Montenegro mobile app
Odlichan... Ima opciju snimanja, al sa tvojom memorijom...
sent using tapatalk
#fakenews
http://www.speedtest.net/my-result/i/1977568467
Box trio 2... tačno u bit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja sam korisnik Box Duo 2 paketa.
Prilikom provjere na gore navedeni sajt, uvek prikazuje vrijednosti koje je m:tel definisao za taj paket.
Ali, ukoliko proverim na www.fast.com , nikada mi ne prikaže vrijednosti kao ranije navedeni sajt. Usudio bih se reći da je na sajtu fast.com realniji prikaz podataka odnosno prikaz koji više odgovara osjećaju prilikom upotrebe interneta.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Nijesam nikad bio na fast.com ali ako im je server na primjer u americi normalno je da su mjerenja malo losija nego kad na speed test odaberes neki server iz okolin
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
fast je netflixov server, znaci amerika ili kanada, ne moze biti relevantan za odredjivanje brzine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks