Page 33 of 311 FirstFirst ... 232930313233343536374383133 ... LastLast
Results 801 to 825 of 7771

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    3,377
    Thanks Thanks Received 
    397
    Thanked in
    241 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ko li je kroz kompletnu istoriju chovjechanstva ponizhavao i nazivao glupima one koje ne razumije...? Stvarno je Tramp debil, potpuno glup choek je milijarder i najmocnija osoba na svijetu, ali je zato cdm pun genijalaca... blue:

sent using tapatalk
    Ajde onda, Trump po strani, šta sa Betsy DeVos Zanima me tvoje iskreno mišljenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Možda zato što razmišljaju svojom glavom. Ako milion puta ponovite da je Tramp glup, loš biznismen, ludak, rasista i slično, to neće promijenit mišljenje zdravorazumskog čovjeka, samo ćete se vi liberali udobnije ljuljuškat na talasima mora društvene potvrde.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Ovaj lik me oduševio. Eto, malo razonode

https://www.facebook.com/myiannopoul...8052167332680/
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Možda zato što razmišljaju svojom glavom.
    Ljudi koji razmisljaju svojom glavom ne mogu da misle da ce Meksiko da plati za zid. Ne mogu da misle da je covjek koji je proveo cijeli zivot pokusavajuci da se obogati na svaki nacin, ukljucujuci i ilegalne nacine odjednom preko noci postao patriota spasilac nacije. Ne mogu da misle da ce kabinet pun bankara i korporativnih interesa da radi za iste one ljude protiv kojih su radili do juce, ne mogu da misle da predsjednik koji odbija da objavi poresku prijavu ne krije nesto vazno itd.

Trampovi fanovi nemaju bas zavidan kapacitet za razmisljanje. Misle da imaju i to je cakano. Ali vrijeme ce pokazati svoje, nazalost.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Angažovane su bile tri radikalne crnačke organizaciije da spriječe Milov govor na Berkliju. Otvoreno se protestovalo protiv slobode govora, otvoreno i nasilno. Zamisli kad ih gej koji se oblači u nekakve uske gaće i kostime razvaljuje argumentima. Gej sin kojeg bi svako volio da ima

Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Ovaj lik me oduševio. Eto, malo razonode

https://www.facebook.com/myiannopoul...8052167332680/
    Али врх.Нестваран лик,старозавјетна сцена.

Пророк и руља.

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ljudi koji razmisljaju svojom glavom ne mogu da misle da ce Meksiko da plati za zid. Ne mogu da misle da je covjek koji je proveo cijeli zivot pokusavajuci da se obogati na svaki nacin, ukljucujuci i ilegalne nacine odjednom preko noci postao patriota spasilac nacije. Ne mogu da misle da ce kabinet pun bankara i korporativnih interesa da radi za iste one ljude protiv kojih su radili do juce, ne mogu da misle da predsjednik koji odbija da objavi poresku prijavu ne krije nesto vazno itd.

Trampovi fanovi nemaju bas zavidan kapacitet za razmisljanje. Misle da imaju i to je cakano. Ali vrijeme ce pokazati svoje, nazalost.
    Viđeo sam ja dobro kakvi su intelektualni kapaciteti Trampovih mrzitelja, ispod toga se jednostavno ne može. Naš narod kaže S kim si takav si, mada i nisam viđeo razlog, makar do sad, da različito posmatram neku mendžajnu sa američkih prostora i neku našu lokalnu.

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Što se tiče ovog impičmenta treba se shetit kakve su šanse davane Trampu pred izbore od strane mejnstrim medija. Nadam se da će se na isti način završit i ovaj vaš vlažni san. Narod je odbačio vaše propale ideale i ideologije, pored sve vaše propagande, angažovane holivudske mašinerije, rekao je svoje (a i u Evropi se polako mijenja svijest, prije svega o religiji mira) i sad možete pokušat, parama i na silu, naravno, da maknete Trampa ali to...vama na obraz. Upravo ako maknete Trampa moglo bi doć do još jačeg otpora globalnom poretku. Tako da, što gođ da se desi, svi smo na gubitak, ali vi ste više na gubitak. Ali, kapacitet za razmišljanje veli, a nije viđeo svoje prijatelje na inauguraciji... Ili ovo, najnovije, da Ivanki crkne krava...
    Ps, koliko je vas pročitalo Uelbekovo Pokoravanje? Ova mi muslum ban daje sasvim nov pogled na knjigu... #cipelići

Last edited by Raulio; 08-02-17 at 22:14.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Kako mi je ovo smijesno... Promasio si temu isto kao i Maja.. nema vashih i nashih,ne navijamo odje za klub.

Ja sam na izbornu noc navijao za Trampa, nijesam spavao,toliko mi je klintonka mrzna bila. Ali tek kad je dobio skontao sam sta se desilo.

Evo polako opravdava reputaciju egocentricne budale. Protivi se sudstvu i pokusava da utice na isto, promociju cerke vrsi itd .

Stize impichment polako

Veli lik vama i nama,vashim i nashim ehhehehehe lele sta se radi

#ImpeachTrump
    Last edited by Gandalf_White; 08-02-17 at 22:16.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

....

#cipelići

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Viđeo sam ja dobro kakvi su intelektualni kapaciteti Trampovih mrzitelja, ispod toga se jednostavno ne može. Naš narod kaže S kim si takav si, mada i nisam viđeo razlog, makar do sad, da različito posmatram neku mendžajnu sa američkih prostora i neku našu lokalnu.
    U svakom politickom taboru ima i glupih i pametnih tako da ne mozes da svedes sve koji ne podrzavaju Trampa na budaletine isto kao sto ne mozes isto da uradis sa onima koji ga podrzavaju. Svi imaju svoje razloge i za podrsku i za kritiku. Pricali smo i ranije da su Trampovi glasaci velikim dijelom manje obrazovani ljudi iz ruralnih predjela. Ali to sigurno ne znaci da su svi njegovi glasaci seljacine. Bilo je i onih koji su glasali za inat establishmentu i neodlucnih koji nisu pratili politicku scenu pa su odlucili tek na dan izbora za koga ce da glasaju itd. Ista stvar je sa glasacima suprotne partije. To je zemlja od 300 miliona stanovnika. Ne mozes sve da stavis u istu vrecu.

Ali sad je vrijeme da se suocimo sa cinjenicama da je Tramp itekako nepodobna licnost za predsjednika. Ne zna dovoljno, ne zanima ga i ima opasne anti-demokratske i fasisticke ideje a na celu je drzave cija sfera uticaja se prostire prakticno preko citave planete. I pogledaj sta je za dvije nedjelje uspio da uradi, odnosno unisti ili zaprijeti unistenjem. Osim toga napunio je kabinet korporativnim interesima, bankarima, naftnim kompanijama itd. a nije otklonio ni svoje konflikte interesa. I poceo je da radi na uklanjanju istih pravila koja su sprjecavala banke da naprave jos jedan ekonomski kolaps. Trenutno predsjedava najkorumpiranijim kabinetom u istoriji SAD-a. Nemoguce je da takav kabinet bude dobar za SAD a ni za ostatak svijeta. Osim ako Trampova pobjeda odjednom znaci da su banke, naftne kompanije itd. dobrocudni.

A sto se tice ovoga s kim si takav si i da ispod toga ili ovoga ne moze, Trampa podrzavaju neo-nacisti i rasisticke organizacije. Bukvalno i bez preuvelicavanja. Ne mislis valjda da su par SJW avetinja sa tumblr-a koji nikad nisu i nikad nece biti vazni nikome osim sami sebi veci problem od neo-nacizma?

Jos jedna stvar za kraj. Da li mislis da bi neki anonimus sa istom pricom koju je Tramp servirao mogao da pobijedi a da nije vec bio celebrity kao Tramp?

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ja sam na izbornu noc navijao za Trampa, nijesam spavao,toliko mi je klintonka mrzna bila. Ali tek kad je dobio skontao sam sta se desilo.
    Slicna stvar. U sustini nisam navijao ni za ciju pobjedu. Posto nisam Amer postavio sam sebi jednostavno pitanje "ciji poraz bi mi ljepse pao" i odgovor je bio Hilari. Nikad me politika vise usrecila nije nego kad sam saznao da Hilari nije pola sata (ili vise?) izasla da odrzi gubitnicki govor jer ga nije ni pripremila
    Last edited by VanjaTheMan; 08-02-17 at 22:32.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Gajba piva se bliži Gandalfe!
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Gajba piva se bliži Gandalfe!
    Ne vjerujem evo. Kao da se covjek smorio u startu pa ide ka tome da ga skinu

#ImpeachTrump
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Ne vjerujem evo. Kao da se covjek smorio u startu pa ide ka tome da ga skinu
    Sjecas li se da su ljudi mislili da su njegovi nastupi u javnost za vrijeme kampanje obicna predstava? Jok bre. Covjek se jednostavno tako ponasa. Tako se ponasao i 2009-e kad je poceo javno da kritikuje Obamu i da ga optuzuje da je rodjen u Keniji

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,204
    Thanked in
    2,889 Posts

Inshalah

Tramp je umislio da je kralj a zaboravlja da je kao predsjednik samo jedan od tri stuba na kojim je izgradjena Amerika...

Druga dva su Sudska vlast koju onne postuje i Zakonodavna koju pokusava da kontrolise tijesnom vecinom.

Kladio sam se sa Zedom da ce impichment na jesen a on rece da ce do ljeta tako da bi mi bilo milo da izgubim opkladu
    Danas pomenuše mart

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Ne mogu da vjerujem da CNN ima kicmu: https://www.queerty.com/watch-kellya...ve-tv-20170208
    Kako je ispeglao

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Haha bio sam ja za Trampa ali sam onda viđeo da ne voli muslimane, a pošto sam naročito religiozan to mi je zasmetalo. Uvijek će bit Naši i Vaši, ja s vama ne mogu nikako. Trampove pristalice su glupe, a ne ne, svuđe ima glupih, ne može se reć zato što su neki glupi...a bolje glupi nego nacisti...a bješte tamo...
    Pročitani ste, provaljeni ste, stvorili ste čudovište koje sad pokušavate da maknete, sve kroz šalu i kroz smijeh...a neki i mudrolijama. Vaša ideologija multikulturalnosti, bogatstvo različitosti i ostala liberalna da oprostite prdnjava se polako urušava. Poslije Trampa može da dođe samo još gori Tramp, a onda Tramp po Tramp, Hitler. Ne nudite nikakvu alternativu...zato što je i nemate. Zbilja, što poslije Trampa, quo vadis liberali?
    Pazite ovo, Milo (ne onaj supergej Milo nego ovaj naš, nikšićki seljak) je gospodar Crne Gore. Ima sina kojem svi građani Crne Gore, bez obzira na vjeru i naciju, plaćaju 4 eura preko računa za struju. Ali, veliki protivnici našeg gospodar tvrde da u našoj veseloj državi ima posla ko oće da radi. Znači, promašena tema.
    A pazite ovo, da shutra, poslije hipotetičke smjene Milovraga s vlasti, vi postanete Gospodar Crne Gore i Brda biste li svojem đetetu zabranili da se bavi svojim biznisom, recimo, Srbi bojkotuju cipele vašeg đeteta, kako biste reagovali?
    Ono što je meni najinteresantnije jeste kako se sve dešava s razlogom, sve ima pozitivan rezultat (između ostalih). Bio je potreban Tramp i ova zabrana muslimana da se razotkrije pravo lice dostine liberala, ljudskopravaša i ostalog bjelosvjetskog šljama. Da ne govorim o lokalnim intelektualcima zabrinutim za svjetski poredak, nuklearni rat, opstanak civilizacije. Naime, nije se toliko razotkrilo, koliko se iskristalisalo Vaše viđenje idealnog svijeta.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Vise logickih gresaka i nepovezanih besmislica nisam vidio ni na podforumu religija. Ne znam odakle da pocnem. A i sta reci osobi koja svijet vidi u crno-bijeloj boji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne mogu da vjerujem da CNN ima kicmu: https://www.queerty.com/watch-kellya...ve-tv-20170208

Kako je ispeglao

Vidi, CNN ima kicmu. Nije to IN televizija. To je organizacija.

Sto se Kelijane tice, ona je trebala ovdje da glumi vrtoglavicu i da se padne u nesvijest.
    Ovima je objasnjeno da Trumpicu boli kita za terorizam i da li se ubijaju ljudi ili ne. Njemu samo smeta kada je neki napad izvrsen od strane musimana. Jednostavno.

E sad, fora je sto ljudi koji su ga glasali sad nisu za njega, ne kazem svi ali vecina ne zeli da ga vidi. Oni koji ga vole posle ovoga su nacionalisti, ljudi koji mrze sve sto nije hriscansko i neinteligentni ljudi. Mislim da Maja spada ovdje.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Meni nije jasno zbog čega ljudi smatraju da je bolje i humanije izazivat ratove po svijetu nego stavit privremenu blokadu na putovanje u SAD iz pojedinih država dje ni vlasti tih država ne kriju da na svojoj teritoriji imaju organizacije koje same preuzimaju odgovornost za terorističke napade !!! Evo se po Evropi vidjelo koliko su tajne službe u stanju da lociraju prijetnje pa poginu dosta naroda na morbidan način !!! Za sad Tramp nije uradio ni jedan potez koji nije u intresu Amerike iako se predhodnoj administraciji ( koja ima priličan broj ratnih profitera pa je još uvijek moćna ) čini da polako kida pipke hobotnice za proksi ratovanje i našli su se u panici !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Niko ne kaze da je humano izazivat ratove, ali stavit blokadu nekim zemljama stanovnici cijih nikad nisu ubili jednog amerikanca unutar Amerike i prosipanje mrznje prema muslimanima je bas to, izazivanje terorista i rata. To ne ide tako. Amerika je puna muslimana iz Irana, Iraka, Somalije...vecina imaju americke pasose i zive unutar SAD, znaci ako neko hoce da digne u vazduh neku zgradu u NY nije potrebno poslati ljude iz Irana jer tu su vec, spremni. I ja ocekujem neki masakr soon. Ako vec hoces da banujes muslimanske zemlje, onda banuj sve, SA, Avganistan, Pakistan, Tursku, UEA...ali ne jer sa njima ima dilove.

Znaci bitniji su biznis dilovi nego sigurnost amera?

E, sve sto je Trump uradio do sada nije u interesu Amerike.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 09-02-17 at 00:20.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Vidi, CNN ima kicmu. Nije to IN televizija. To je organizacija.

Sto se Kelijane tice, ona je trebala ovdje da glumi vrtoglavicu i da se padne u nesvijest.
    Ovima je objasnjeno da Trumpicu boli kita za terorizam i da li se ubijaju ljudi ili ne. Njemu samo smeta kada je neki napad izvrsen od strane musimana. Jednostavno.

E sad, fora je sto ljudi koji su ga glasali sad nisu za njega, ne kazem svi ali vecina ne zeli da ga vidi. Oni koji ga vole posle ovoga su nacionalisti, ljudi koji mrze sve sto nije hriscansko i neinteligentni ljudi. Mislim da Maja spada ovdje.
    Ne shvatam. Koliko je samo npr. Obama 'loših' i loših stvari uradio...napravili su od SAD dežurne policajce po svijetu, a koliko mi se čini, ovaj čovjek šta god da je uradio do sada, bilo je za korist države i gradjana. Sredjivanje sopstvenog dvorišta, a ne....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Ne shvatam. Koliko je samo npr. Obama 'loših' i loših stvari uradio...napravili su od SAD dežurne policajce po svijetu, a koliko mi se čini, ovaj čovjek šta god da je uradio do sada, bilo je za korist države i gradjana. Sredjivanje sopstvenog dvorišta, a ne....

Obama nije nista lose napravio. Ugasio je ratovanje, vratio vojsku kuci, ubio Bin Ladena (kojeg Bush nije ni pokusao da ubije (Clinton je pokusao ali nije uspio)), poboljsao odnose sa svijetom, istjerao Putina iz samita i rekao mu da gleda svoja posla...

Kazes napravili dezurne policajce? Gdje i kada ako to nije trazeno od njih?

Dalje, predsjenik Amerike, poznati biznismen zove telefonom Flynna u 3 AM i pita ga sljedece: da li je bolje imati jak ili slab dolar za americku ekonomiju?

Please turn him off!!!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Bin Laden i....ono bješe Al Kaida? Pa to je njihovo umjetničko djelo, kao i 09.11, to su njihove igre. Kao što je to Isil, Isis (kako li) trenutno. To je njima opravdanje da malo uništavaju države po svijetu, zbog, naravno, koristi.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Toooooo g. Jeff Sessions!!!! Tooo majstori!!!
    Svakim danom pokazujes sve ruznije licne osobine i nedostatak znanja i etickih i moralnih principa. Doticni "gospodin" je jos 86-e bio proglasen za prevelikog rasistu da bi bio sudija. Proveo je karijeru pokusavajuci da sprijeci crnce da glasaju. Kakva osoba moze da se raduje takvom tipu? Pa da - ista ona koja se radovala ratnom zlocincu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mozes da se postavis na roditeljskom kao autoritet i da direktnim obracanjem razrednom starjesini uputis kritiku i njemu i citavoj skoli sto dozvoljava takve stvari. Natrpas argument i cinjenicama i emocionalnim i moralnim apelima itd. da bi prica prodrla kroz razlicite temperamente ostalih roditelja. Roditelje predstavis kao zrtve sistema koji se slazu sa tobom a sebe kao njihovog zastitnika. Ako se nadje neki nesrecni roditelj da se pravi pametan, okrenes svoje novo stado protiv njega. Jer svi znamo kakva je ekonomska situacija u Crnoj Gori. Velikoj vecini se ne daju pare za takve stvari ali su previse iskompleksirani i isprepadani da bi reagovali. Budi alfa muzjak i preuzmi stvari u svoje ruke
    He... sablon seljachke inteligencije... otrcan..
    Shitz.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-02-17 at 01:18.

Page 33 of 311 FirstFirst ... 232930313233343536374383133 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)