A dje druzhe ne izgleda loshe... Josh kad zakmechi,pravi bogalj i ljiga ljuCka. Znam ga iz vremena kad je bio savjetnik Lukshicu, kakva splachina
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
Pa dobro, coek od 60 godina, ne izgleda lose![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A dje druzhe ne izgleda loshe... Josh kad zakmechi,pravi bogalj i ljiga ljuCka. Znam ga iz vremena kad je bio savjetnik Lukshicu, kakva splachina
One Ring to Rule them all...
Hahahahahaahahaha. Ja ga znam evo vise od 20 godina, malo se zezam, mi smo generacija, ima 42 ili 43 godine. A da se profukario jes i bas si dobro rekao, splacina. JEdnom g apitah da mi nesto pomogne kad sam trebao cerku d avodim za BG kod ljekara i veli ne moze, nema toga vise, a ja sat vremena prije toga cuo od jednog lika iz vlade to sto je meni trebalo ima i moze, samo ako koga imas. A ne bi umio nos obrisat da mu nije bilo par drugova koji su ga svudje za sobom vodali. E mos mislit kad i oni vele da splacina. A da je pametan, ono za skolu, jes, zavrsio ekonomiju, i magistraturu, sve u roku. Ali...nije sve ni diploma
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A dje diploma... Njega niko ocima ne moze vidjeti. 3 godine sebi u BD kavu nije platio, znaci bio sam prisutan kad su se kurrve svadjale nece sa njim da idu ni jedna a platio mu neko da mrca ahhahahaha na kraju je ova popila na ex pola boce dzeka da bi mogla da ide da je on mrca...
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue: E kako ga ne snimi koja dok rabota. Kunem ti se to bi najjaci video klip bio na ex YU prostorima. On da kresne nesto..oooooo zemljo otvori se.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
- Evo ti 200 eura za druga mi onamo.
- Uh, dje mene nadje. Evo tebi 500 da zaboravis da si me uopste pitao.
Nije moguce.![]()
![]()
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ono kad leptirici u stomaku
![]()
Jel bio tad napravio zube?? oO
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Napravio je zube kad je trba za ameriku sluzbeno da ide. nije mu da Lukša da ide dok zube ne napravi![]()
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Gledam Dnevnicu, pomogli su neku porodicu sa Cetinja. Gledam covjeka, domacina kuce...gledam i vidim koja je muka na njega. Muka ga od nemastine a muka sto mu drugi pomazu. Nije to lako, no ajd...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Toliko me stigao umor da su počele slike da mi se primiču.
Nije lako, ali je jako rođaci.
ljudi se čudeee, zar ona ume da mislii
...
Sell the Vatican, Feed the World!
Te čelično plave oči, kao glečeri jezera Mičigen
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
^
![]()
Joj, kafo, i oče i majko.
Tiramisu i cappuccino, sveto dvojstvo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zovite me Džoni Đilda.
Njegos je homic.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks