uh kad vidim Sergeja Cetkovica(voditelja naravno) ne pali mi se TV naredna tri dana!
Voditeljka Sve za ljubav ,me uzasno nervira,sa svojim rukama koje pokrece u stilu robota 30 puta u minuti,jos kad sam vidio da na kraj emisije ima zenu koja joj skida cipele i navlaci papuce ka da je kraljica zamrzio sam je.
uh kad vidim Sergeja Cetkovica(voditelja naravno) ne pali mi se TV naredna tri dana!
I lost my watch….now I’m lost in time
realno gledano, ko nema satelitsku a ima dosta slobodnog vremena, naje*o je
ali sto me Bane nervira..kuku..pogotovo ona reklama za neku prodaju auta..dje on kao neki faca vozi..pi! da se zgadi i ''plasticnom'' hirugu kad ga vidi!
Sergej C? zar njega ima na tv? ja dodushe ne znam kako on izgleda, ali njegovi textovi................
Sto on vodi, dje on vodi?
Originally Posted by my name is ...
Sinoc kviz na ELMAG-u,pogadaju se nekakve rijeci i jena gledateljka se javlja i kaze-Da nije sushi? -Kako,pita voditeljka,jel sushi,niijeee sushi,nije,mmmmm kakvo predivno kinesko jeloo!? Prije par mjeseci kviz na INTV i Maja Krstajic objasnjava dok cekaju ukljucenje da u osmosmjerci ima samo jedan ispravan pojam i da obrate paznju na to utoliko zove gledalac,za taj dan je pojam bio odijevni predmet BLUZA,a ovaj nesrecnik je pronasao MAJCA (bez i) i kako progovori nesrecnik, Maja dreknu:NIJE MAJCAA!!!!POBOGU REKLA SAM VAM DA NE VJERUJETE ONOME STO VIDITE!!!VJERUJTE ONOME STO JA KAZEM!!!SVASTA,BAS AM SE IZNERVIRALA!!! Kraljica,kako bi mi otkaz popila,momentalno.
Meni se chini da ga je vec popila. Nesto je ne gledam na INTV da uopste ista vodi?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Cuh da je presla na Atlas tv,taman je jos ona falila pa da avetinje budu kompletne.Gleda li iko tu tv? Svako koga poznajem je rekao samo-katastrofa-za njih!
Gledaste li Bugarinku prije neki dan na kviz kad je u neku trikmajcu bila. Sreca sto je sto ispred nje visok, jer je poprsje tako vuklo ka dolje da je to bruka bila. kako li ih je krila dosad da mi je znat. Svi smo znali da je...hm...talentovana, ali da je onoliko talentovana.... Brrr
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zaboravih da pomenem dinamic duo na atlas: Vlado Jovicevic nepismeni i ona zenska te u sportski dio programa mlate nesto. kakav dijalog. mada je ona prijatna za vidjet. Ali za cut nije.
a oni na atlas amo neka su zdravo.mada je ona nevena sto sa vldom tobos nesto prica dobra za.... vidjet.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako se zove onaj mucenik sto vodi emisiju "U 12 slika" ili kako li se vec emisija zove. Lik je nenormalno los voditelj, boja glasa mu je katastrofalna, a sve prica usporeno, bez imalo uzivljavanja u ulogu voditelja. Monoton lik.
I nerira me kada na TV dovedu neke likove koji en umiju da izgovore pravilno slova "r" i "s". Koja je samo tu veza potrebna da bi lik bio voditelj...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kako se zove onaj sto vodi onaj kviz na elmag,nedje oko 22-23h?Ja mu vristim svaku noc..A i prebije se od neke droge svaki put,vidi mu se po ocima.
THC=TNT for your brain
Ma to je onaj medicinski tehnichar sto je usao u finale a mozda i pobijedio u onom serijalu ZA MINUT SLAVE! Matija se zove.Pjeva ne patishe.Gledala sam neku noc kad je bila zadata neka rijech od chetiri slova.Javlja se tip i pita-jesu li SISE, a odma za njim drugi zove i pita- da nisu MooDA , a Matija ladno ka da je pitao je li kuca,kaze-NE NISU MooDA!!!
Sjecate se 3k check in-a kad se javio neki mali i pita ga Marija kao koje su ti najmilije aktivnosti ili zanimacije na moru i mali odgovara plivanje a onda Marija kaze `A znas da plivas jel?` hahahhaa
Sofro mi je nenormalno odvratan ... gledam formulu i coek ladno 15 minuta prica o fudbalu ... totalno me bio izludio. Govori li on ono ili Kustudic `i nije mogao da dobaci loptu bio je indisponiran`.
Milena Djergovic i njena vecera koja ulazi u legende televizijskog show programa ... kad sam slusao najavu za tu emisiju mislio sam da ce bit gosti Burce Willis Bush Putin Bil Gates Bin Laden Milo Momir Slobo Karla Del ponte i to svi za isti sto. Ustvari dovodi neke nepoznate face neke njene drugarice i prtlja sa njima kako je ovaj pita djevojku `oli da podjemo`.
Onaj ring na MBC je ludilo ja ne znam sto su se ljudi ufurali mislim da ono nikad niko ni na jednu TV nije napravio... mozda im je to cilj bio.
Sad se sjetih na monteviziju sto neko odje reche ... `no name 12 glasA`
Sjecate se davno onog voditelja koji reche `i Gol nije Gol jeste e jes k.u.ra.c go` nache vaterpolo je bio u pitanju.
Matija sa Elmaga je jednu noc tako bio pospan ili nesto trece ne znam sto ali oci su mu se jedva vidjele i prica jedva a malo malo pa se trlja ono ka da se umiva. Ismija sam se kad mu je jedna zena rekla da je djavo crni... jedno 15 minuta je imitira one ozbiljne voditelje.. crka sam od smijeha 15 minuta je coek tako debilan bio da ne trepne
Zaboravili ste onoga sa Atlasa sto `prenosi` onaj fudbal sto djeca igraju... aoooo kako me onaj ispizdi qq.
Adrijana Bozovic je tek ludilo ... imam osjecaj da je i Voju Brajovicu bila odvratna i da ga je strasno nervirala u zadnju emisiju... Reche ona... evo ne znam mozemo li probiti termin jer ima mnogo pitanja... i on je tu prekide i reche `ma to mozemo posle emisije u nekom hodniku .. evo ovamo`
Svi sa pinka sem Mace i Pile ali maca mi je bio najaci... gledam balkan net i u neki studio neki coek koji se zove PERO a Maca cijelu emisiju samo govori PERO... PERO... prodje minut on opet PERO ali ono nebitno ko prica i o cemu Maca samo vice PERO...Pero..
Spomenuh li Sabriju The lifted obrva ... kako je gadannn
Sjecate se kad su Skocku u zatvor mjaukali.... hahahaha
hahahaha dobro ih sve pokupi na buljuk?! Sjecate li se Budvanskod fest.prije nekoliko godina,Ljilja Blagojevic voditelj i pocinje glasanje.24 pjesme u konkurencije i prvi glasa Blagota Erakovic pa kaze:Pjesma br 28-jedan poen.Ljilja ponavlja;On nastavlja ;pjesma br 32-2 poena;Ova curka ne reaguje...Ovaj je glasao za 5-6 pjesama nepostojecih!!!Publika se kida od smijeha a onoj curki nista nije jasno!!!
Sad se sjetih jedne izvale ali nije voditelj izvalio nego neki gost... emisija monto ili top voley ne znam... uglavnom postoje 3 osobe A B C i takmicar treba da pogodi ko je prava osoba, kad je jedna zena rekla Marko Markovic je osoba pod brojem A.
HAHAHA kako su se smijali svi redom majko presvetna!
Kad pomenuste top volley, sjecate li se kad je tek pocinjao ona marija sto ima facu ka da ima 300 kila , a noge ka pile neko. Ivan Maksimovic je od nje bio preuzeo stafetu. No je to davno bilo. Nista gluplje u zivotu nisam cuo na tv od nje. Koliko je losa bila, ubacili su tada Ivana bili i nju drzali uz njega dvije tri emisije i onda je sutnuili. Ja mislio da ona vise ziva nije, kad je vidjeh na atlas ili pink, pojma nemam. Nisam se usudio da gledam dovoljno dugo da saznam sta radi tamo.
Milena Djergovic i njene vecere. Jede li iko ista osim nje tamo. Uprasi se djevojka.
Ljilja Blagojevic je ipak neprevazidjena u vodjenju montevizije i yugovizije prije 2 godine u studiju rtcg. Andrija Bozovic toliko poeena. Andrija Bozovic, Andrija Bozovic... Znam da je Andrijana Bozovic promijenila imidz, ali za pol nisam znao. Kakav krs od vodjenja dnevnika na in.
Jos nesto. Da li ikome Djoko Kustudic djeluje urbanije i ekstremnosportskije sa onom bradom i brcima te vodi adrenalin?
E, ne znam ko je Marija Perovic, da je moja televizija, lik bi sad radio ensto drugo.
Smije li se znati kome pripada glas naraotra za BBC-ove emisije o svemiru, dinosaurusima i slicno.
Njemu skidam kapu. Najbolji narator kojeg sam imao prilike da slusam.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks