Razmisljam i nekako bi mi bilo logicno da ljudi prave svadbe ranije u mjesec. Vjerujem da se skupi bar 25% vise para kad je svadba prvog vikenda u mjesec spram poslednjeg. Ima li smisla?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo sa kovertama je tek vrhunac primitivizma. Ja ispostujem i ponesem kad idem, ali da ja pravim takav dogadjaj unaprijed bi rekao svakom da niko ne donosi nikakve koverte s parama. Retardirana stvar skroz, plus zvanje neke rodbine s kojima se ne gleda i ne cuje, uz pricu roditelja bolje da ih zovnes na svadbu no da ti kuci svi pojedinacno dolaze. Sto jadnije to raskalasnije.
Neko nedje prije rece, uglavnom bend ima svoj repertoar kojeg se drzi, narucenu pjesmu coek placa zato sto trazi nesto sto oce da cuje, sto ga "gadja u srce", odnosno muzika svira samo zbog njega. Odraditi svadbu muzicaru je nevjerovatan fizicki posao, I treba kondicijee mnooogo za sviranje cio dan, zato ih mnogi skolovani muzicari rade, jer je tu para jbg.
Zaboravio je samo da doda da on sam uzme xx para, a da na drugoj strani ti imas bend, odnosno grupu ljudi koji sve to dijele, tako da I baksis koji se vidi ustvari opet ide na 4 5 djelova. Da ne spominjem utovar istovar instrumenata, namjestanje, eh...
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
je li isti repertoar i na svadbe tipa musko-muske,ili zensko-zenske?
Dobro pitanje, npr na gej svadbi nema smisla pjevati nije zivot jedna zena.
Pa dobro sad, zavisi je li zenska il "zenska" svadba. Vodi racuna o ravnopravnosti momak![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Fotografi....barabe![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Svadbe u srbiju su majka. Imaš novčanice od 100 dinara, pa ti ne treba puno da ispaneš krealj.
Inače par riječi o temi. Fotografa i mogu nekako da podnesem, ali mi kamermani idu baš na *****.
Ne osjecam se najprijatnije uz svadbarski repertoar i onda te slavljenik obidje 5-6 puta pa te smara s pricom sto ne igras, ajde malo s nama i onda da zavrsim u kolu. Kako je vecina te rodbine nema ritma ni za lijek, uslijed nesinhronizacije dijela kolceta prije i poslije mene rastežu te i skupljaju ka harmoniku. I onda ti dođe kamerman i uperi ti onaj led reflektor ufacu da te snimi kako uživaš. Pa se poslije rodbina posprdava "viđi rokera kako igra uz užičko". A mase
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ista situacija. Sahrana na śever. Dolazimo nas nekoliko da se javimo i pita nas jedan što nas poznaje "jeste li što donijeli" znao je da ne znamo običaj, mi rekosmo "ne brate, što na sahranu jbt".
Rece on da uzmemo neki alkohol i tako nesto ili da stavimo pare u kovertu.
Pođe drug i kupi bocu rakije i stavismo 50 eu u kovertu.
Kad fino na kraju sahrane čovjek pročita ko je što donio i veli "drugovi iz Bara boca loze i 50 eu"
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
haahaahahahaha pakao. Za sta idu te pare?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
Kažu da se pomogne porodici oko sahrane jer je za 40 dana veliki ručak i cijelo selo bude tu.
Ovo nije moderni svadbarski običaj ali eto može da posluži nekome ko ide na da izjavi saučešće neka za svaki slučaj ponese koverat i bocu rakije...
:-))))
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks