A evo i druge strane medalje.. profil trampovog glasaca )))
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
A evo i druge strane medalje.. profil trampovog glasaca )))
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Apsolutno nebitno za temu. Spam ? Spam na sopstvenoj temi? Autospam ? Autodestrukcija ?
Pa zašto onda ne nazovete temu SPAMČINA i onda pišete šta 'oćete ? A ne ovaj naslov koji je i postavljate video koji nema nikakve veze sa temom ?
Možda sam trebao da postavim neka drugačija pitanja da bih dobio odgovor na ova, jer tako sa Vama funkcioniše. Mmmm, kad razmislim na koga se ugledate, i nije toliko čudno.
Majo šta ima za ručak?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne, ja sam progresivni konzervativac koji vjeruje u alternativne činjenice. Pozdrav.
Voli Maja da spamuje kad nema nikakav argument. A i pomaze joj da se sto vise odmaknemo od stranica na kojima je pokazala koliki je "ekspert".
Ali ako cemo da se sprdamo, mozemo i to.
Pa sta ako imaju nuklearne kodove: http://www.independent.co.uk/news/wo...-a7565136.html
Garant njegovo maslo:
![]()
Last edited by VanjaTheMan; 06-02-17 at 21:14.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Kakvi su to degenerici qqqqq
TAKUMI
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sad moroncina misli da mediji zataskavaju teroristicke napade: https://www.washingtonpost.com/news/...=.991e594f207b
Svaki attack je covered.
TAKUMI
Nije im veliku stetu napravio. Ljudi poput Sorosa rade preko proksija. Naci ce nacin kao i uvijek. Ovo isto znaci da NVO koje su za njega ne smiju da budu politicki aktivne u njegovu korist. Cilj je vjerovatno jednostavan - da se odmah pocne sa prikupljanjem novca. Mora da se ulozi i u RNC za izbore u 2018-oj.
Tako sam i ja razumio. Hvala Vanja.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Evo izabrase onog cutuka zenskog za ministarstvo prosvete. "Para vrti gdje burgija nece" bi trebalo da je zvanicni moto Republikanske partije. Glupi Amerikanci su upravo izabrali osobu koja ce da ih zatupi jos vise
https://mobile.nytimes.com/2017/02/0...ww.google.com/
Ma ljudi pričajte šta hoćete ali ovaj lik za sada radi posao. Znam ja da sve to može za čas da se preokrene u nešto drugo, ali ovo počev od 2:10, pa onda na 2:40...!
Ovo je istorijski trenutak, prekretnica, okretanje sebi. Na ovom nivou i na ovako direktno pitanje ovaj odgovor ORajliju... ne znam, eto.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Orajli, smrdica mala.. pra'o medju rogove! :mrgreen:
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Last edited by VanjaTheMan; 08-02-17 at 14:05.
Prica se o nekakvom impičmentu.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks