Jesi li ga iskopca iz struje i malo pogladio utikac?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
I pjesmicu mu ispjevao ali nista...zvao sam servisera kaze da je problem do njih i da treba korisnicki servis da se nazove i da ce oni to podesiti od tamo...eto ako neko ima slican problem da zna da ako se ovi sami sjete danas da upale dobro jeste,ako ne onda sjutra kad radnici korisnickog servisa dodju na posao.
Meni jutros svi kanali blokirani osim ovih besplatnih tima dm sat, itd sto su preko 200 br na listi...
na koji god kanal krenem pise kanal blokiran....
svi racuni uredno izmireni, ne kapiram....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ima li ko jutros slicnih problema?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Imaju problem sa autorizacijom i rade na rjesavanju problema.Tako kazu na jednom forumu,i nije problem samo kod nas nego i u regionu
Isti problem. Pogresna kartica. Sinoc se nameracih film da odgledam na RTS1, jedno 10 min.i ocekivana blokada. Ne vidim svrhu kablovske kad se nista pogledat' ne moze. Pi.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Pozdrav, isti problem je i kod mene sa uparivanjem kartice na drugom risiveru, samo se nadam da ce sami otkloniti ovaj problem
Ja im maloprije poslah mail sa brojem kartice i vidim da mi odblokirase kanale.Sad ne znam da li je otklonjen kvar ili su azurni po pitanju maila :-)
Posaljite im mail,odgovorili su mi da su uradili reset sistema.Pohvale za azurnost
Otkljucani i cinestar premier kanali
145,146
Zasto da ih izbace kad su to besplatni kanali, isto kao i hrt, mbc, rtcg, raiuno, raidue (koji je 90% vremena zamracen), znaci skoro svi iz okruzenja... zauzimaju lijepo prostor a i ljepše zvuči 80 kanala osnovni paket nego, recimo, 50
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Masa kanala iz Totala otključana
Poslato sa Huawei P8 lite
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks