Page 406 of 1402 FirstFirst ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... LastLast
Results 10,126 to 10,150 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a eto jes u ovu drzavu izgleda...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Jel moguce sto citam.... oni bi vjerovatno voljeli da svi nose roze...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

i suknjice

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    i suknjice
    Evo uniforma od glave do pete, unisex po njihovom misljenju

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

I sva djeca na kratko da se posisaju jer djevojcica sa repicem i rozom masnicom provocira !

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

HAHAHAHAHAHHAAHAAHHAHAHAAH JEL REALAN COVJEK

http://volimpodgoricu.me/2017/02/02/...a-smrdljivoga/
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Naravno da je realan, nego se ti i ostali britvici pripremite da nosite burke i dimije, jer je to od najviseg interesa vasoj partiji.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Naravno da je realan, nego se ti i ostali britvici pripremite da nosite burke i dimije, jer je to od najviseg interesa vasoj partiji.
    O ne brini se. Vracaju se oni na puteve stare slave. Ocigledno je dosadilo srbi/crnogorci pa malo spremamo teren na talasu opste histerije protiv islama. Duge su 4 godine. Sad ce i povratnici iz Sirije. Samo polako.....

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/bjelic...icevicu-922950

Pa da, kad su ovakvi bogalji predstavnici studenata, sve može proći u ovoj državi.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    I sva djeca na kratko da se posisaju jer djevojcica sa repicem i rozom masnicom provocira !

Sent from my iPad using Tapatalk
    ne zna se ko je gori, muhović ili ovi queerovi...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Zna se ko je gori - Muhović. On je u vlasti, a ovi ljepotani su u vicevima.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    cek moras me posjetit ukratko. prvo je bio hrvati napadaju, onda velika albanija albanci uzimaju ulcinj, onda kosovari rozaje osvajaju, onda sandzak se odvaja jel? a da kasnije je bio nato vojnici siluju nase zene? e sad, nosimo burke hahaaahhaah legendarni srbi iz crne gore vjecito zabrinuti za svoju domovinu i u teorijama zavjere.
    a predstavnici vam kod Kadirova idu na razgovore.
    f6

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Cekajte malo, zadnje sto cuh od ovog Muhovica je "obrazlozenje" Husovicevog izvinjenja u kom kaze da je stav o Njegosu kao genocidnom pjesniku zapravo zvanican stav stranke. Je li se ispitalo ovo dalje? Jel bilo sta posle toga? Meni je to van pameti da prodje tek tako, mora se utvrditi jel zaista to njihov zvanicni stav. Kad su pozitivci u Niksicu mogli tvrdoglaviti oko toga je li Srebrenica bila genocid ili zlocin, a DPS pomogao da se digne prasina do neba oko toga, pa jos svako malo prozivati neke "neprijatelje drzave", pa na poslednjoj konvenciji u Nk sve koji ne glasaju DPS gospodar direktno nazvao izdajnicima.. zar ovo nije malko ozbiljnije od svih tih dnevnopolitickih gluposti? Odje imamo partiju u VLASTI koja direktno piša po nasem najvecem vladaru/pjesniku. Ocemo li glavu u pijesak sad?

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Naravno da je to stav BS i da vecina misli kao ovaj primitivac Muhovic, pa jesu li skoro prijetili padom Vlade kad je bilo rijeci o prazniku Njegosevog rodjenja.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ajme meni, sad je Njegoš naš? Čiji to naš? Eto ispade da je on svačiji a samo ne naš. Jedino ako kakva potreba iskoči onda je on crnogorski pjesnik/vladar a u međuvremenu je komšijski..
    E blago nama kad se bahćemo mrtvom istorijom dok nam živi krepavaju..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Nidje nisi mogao procitati da sam ja tvrdio da Njegos nije nas, da je komsijski, tudj.. a bogome nisam nesto ni od ostalih forumasa cuo kako tvrde da nije nas i sl. Eo ovaj Muhovic je pokrenuo taj novi trend, pa zato svi cetvoro ociju uprli u tu stranku da vidju jel to stvarno tako ili se djecurlija malo zaigrala.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

U DPS već razmišljaju šta bi mogli ponudit Muhoviću da ne unosi nemir u stoku
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Citam komentare na ovaj link Vijesti o tome da tuzilastvo ispita ima li elemenata krivicnog djela u Muhovicevim rijecima (naravno da ih nece biti, ako ih vec ni u aferi "Snimak" nisu nasli), ali fb-komentare, dje ljudi sa svojih profila imenom i prezimenom postavljaju komentare... Ljudi, ovo se bez zveka nece raspetljavati. Mnooogo muslimana stoji iza ovih muhovicevih stavova, ustvari nisam ni jedan procitao da je protiv, eventualno ga poneko osudjuje sto je ishitren i brzoplet. Ali se skoro svi muslimani slazu da Gorski vijenac ne treba da se uci, da je to izvor zla za Bosnjake, da Njegos nije njihov, niti ce ikad biti.. Imamo problem, narode!

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Rumuni, gdje vam je Njegoš?

Zbog korupcije, na stotine hiljada*Rumuna izašlo je na ulice. Mi nemamo toga, zato smo srećni.

Pogledaj Rumune, kakvo divljaštvo, kakav poriv da se nešto mijenja. Bijedni su. Bore se nešto za svoje prava, ne znam tačno o čemu se radi. Ma, oni su to protiv Rumunije. Oni žele da sruše vlast i da dovedu u pitanje suverenitet i teritorijalni integritet Rumunije.

Gadovi. Kako smiju da dignu glas protiv onoga što je na vlasti i što im smeta! Pitam se, da li su majkama ukinuli tamo ono što ih*sleduje?*Da jesu, ne bi oni tako izašli na ulice, sigurno je veći problem. Kako mogu da se bune protiv onih koji kažu da su im dali sve? Sram i stid.

Kako mogu u oči da se pogledaju sa ministrima, premijerom?! Sigurno su im gorivo stavili na razinu tamo gdje im ne odgovara... A, nisu to sigurno. No nešto opasnije, nešto žešće, nešto što ne mogu da trpe.

Prodaju im možda zemlju nekim strancima? A, nije Vlada Rumunije toliko zla, ne može to da uradi... Kako to? Niko to nikad nije uradio, cijena se ne zna tome, svi bi se za glavu držali i negodovali, to je njihova zemlja, oni u njoj žive.

Molim? Ko? Sistem zdravstva im je loš? Ne bune se sigurno zbog toga, evo kod nas je isto katastrofa, ali mi smo dobri. Trpimo i to, makar mi se čini...

Kakvi su to zli ljudi koji misle na svoje fotelje, a ovamo sve najgore daju narodu? Ljudi na vlasti u Rumuniji, ja da vam kažem. Sram i stid još jednom da ih bude.*

A, kažu korupcija nekakva, čudan termin. Nisam čuo za korupciju, to kod nas nije stiglo još. Nema tog čovjeka koji bi uveo korupciju i loše stanje u našoj državi. Ha, jadnici!

Oni se nešto bune na ublažavanje mjera protiv korupcije, ali evo mi, nadamo se, brzo ćemo da čujemo o čemu se radi, da se pomogne tom narodu tamo, zvuči užasno.

Percepciju normalno nemaju, periferni vid im je oslabio, osjećaj kao da su izgubili.*

Iskreno, postoji nada da se kod njih dovede neki Njegoš, pa onda da ga stave u epicentar pažnje društva kako bi se svi igrali sudija, advokata i porote, a zaboravili tekuće probleme u životima.

Znam zemlju gdje je to uspjelo. Znam i zemlju gdje je narod poput Sauronovog okrenuo oko ka Petnjici i čovjeku sa prezimenom Muhović.

Ovo oko nije zlo, samo je lijeno i naivno, a njegovi animatori uz pomoć Muhovića pokušavaju da ga izigraju i stave mu am.

Muhović je poput Froda morao da iznese to breme i kaže da je to što on prsten nosi na uništenje ustvari zvanični stav i politika družine gospodara prstenova.

Oni drže u rukama sudbu te zemlje i pažnju, oni drže pažnju sa dobro poznatom namjerom. Ne njihovom upotpunosti, ali velike zasluge stvaraju velike uloge.*Izgleda da te družine u Rumuniji nema, pa su oni siti svega što im se događa i u mogućnosti su da se usredsrede na realne stvari i probleme. **

U ovoj zemlji na koju ja mislim će se sa repertoara skloniti i ova družina gospodara prstenova, ali će neka nova doći da dugometražnim filmom ponovo zalijepi građane za biskopske stolice dok se iza kulisa sprema još jedno poskupljenje osnovnih namirnica.

Šta?

A, Crna Gora?

Crna Gora nema tih problema.*

Gdje su ljudi na ulicama da se požale?

Ne, Crna Gora je odlična, to samo Rumuni neki štrajkuju zbog lošeg života, sram ih bilo.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Evo uniforma od glave do pete, unisex po njihovom misljenju

ispod ove uniforme,velicina nije bitna:star:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Rumuni, gdje vam je Njegoš?

Zbog korupcije, na stotine hiljada*Rumuna izašlo je na ulice. Mi nemamo toga, zato smo srećni.

Pogledaj Rumune, kakvo divljaštvo, kakav poriv da se nešto mijenja. Bijedni su. Bore se nešto za svoje prava, ne znam tačno o čemu se radi. Ma, oni su to protiv Rumunije. Oni žele da sruše vlast i da dovedu u pitanje suverenitet i teritorijalni integritet Rumunije.

Gadovi. Kako smiju da dignu glas protiv onoga što je na vlasti i što im smeta! Pitam se, da li su majkama ukinuli tamo ono što ih*sleduje?*Da jesu, ne bi oni tako izašli na ulice, sigurno je veći problem. Kako mogu da se bune protiv onih koji kažu da su im dali sve? Sram i stid.

Kako mogu u oči da se pogledaju sa ministrima, premijerom?! Sigurno su im gorivo stavili na razinu tamo gdje im ne odgovara... A, nisu to sigurno. No nešto opasnije, nešto žešće, nešto što ne mogu da trpe.

Prodaju im možda zemlju nekim strancima? A, nije Vlada Rumunije toliko zla, ne može to da uradi... Kako to? Niko to nikad nije uradio, cijena se ne zna tome, svi bi se za glavu držali i negodovali, to je njihova zemlja, oni u njoj žive.

Molim? Ko? Sistem zdravstva im je loš? Ne bune se sigurno zbog toga, evo kod nas je isto katastrofa, ali mi smo dobri. Trpimo i to, makar mi se čini...

Kakvi su to zli ljudi koji misle na svoje fotelje, a ovamo sve najgore daju narodu? Ljudi na vlasti u Rumuniji, ja da vam kažem. Sram i stid još jednom da ih bude.*

A, kažu korupcija nekakva, čudan termin. Nisam čuo za korupciju, to kod nas nije stiglo još. Nema tog čovjeka koji bi uveo korupciju i loše stanje u našoj državi. Ha, jadnici!

Oni se nešto bune na ublažavanje mjera protiv korupcije, ali evo mi, nadamo se, brzo ćemo da čujemo o čemu se radi, da se pomogne tom narodu tamo, zvuči užasno.

Percepciju normalno nemaju, periferni vid im je oslabio, osjećaj kao da su izgubili.*

Iskreno, postoji nada da se kod njih dovede neki Njegoš, pa onda da ga stave u epicentar pažnje društva kako bi se svi igrali sudija, advokata i porote, a zaboravili tekuće probleme u životima.

Znam zemlju gdje je to uspjelo. Znam i zemlju gdje je narod poput Sauronovog okrenuo oko ka Petnjici i čovjeku sa prezimenom Muhović.

Ovo oko nije zlo, samo je lijeno i naivno, a njegovi animatori uz pomoć Muhovića pokušavaju da ga izigraju i stave mu am.

Muhović je poput Froda morao da iznese to breme i kaže da je to što on prsten nosi na uništenje ustvari zvanični stav i politika družine gospodara prstenova.

Oni drže u rukama sudbu te zemlje i pažnju, oni drže pažnju sa dobro poznatom namjerom. Ne njihovom upotpunosti, ali velike zasluge stvaraju velike uloge.*Izgleda da te družine u Rumuniji nema, pa su oni siti svega što im se događa i u mogućnosti su da se usredsrede na realne stvari i probleme. **

U ovoj zemlji na koju ja mislim će se sa repertoara skloniti i ova družina gospodara prstenova, ali će neka nova doći da dugometražnim filmom ponovo zalijepi građane za biskopske stolice dok se iza kulisa sprema još jedno poskupljenje osnovnih namirnica.

Šta?

A, Crna Gora?

Crna Gora nema tih problema.*

Gdje su ljudi na ulicama da se požale?

Ne, Crna Gora je odlična, to samo Rumuni neki štrajkuju zbog lošeg života, sram ih bilo.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400

ne uporedjuj Froda i Muhovica,jer je Frodo legenda i junacina,a Muhovic je nula i splacina,razlike su to velike brate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mrceni Muhovic....ne smije ni u Berane subotom,na pazarni dan
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Frodo moze dje oce,svuda ce ga docekat ko kralja.

Page 406 of 1402 FirstFirst ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)