Page 405 of 1402 FirstFirst ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... LastLast
Results 10,101 to 10,125 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Tako sto je funkcioner partije koja je dio Vlade i koja odlucuje o vlasti. I cim ga niko iz te iste Vlade ne osudjuje sem Liberalne partije koja ima mizernu podrsku generalno onda ocigledno u njegovoj stranci dijele to misljenje, a opet DPS brani vlast po svaku cijenu. Jer kad mu Sadikovic kaze sto vas DPS ne izbaci iz koalicije, on odgovara neka probaju.
    Upravo to. Nebitno ko je on kao individualac nego koga predstavlja.

Ovo je sramota za Crnu Gora da ovakve stvari prolaze.

Milo sve ti *****
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Adnan Muhović, predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke (BS) Petnjica i predsjednik Skupštine opštine (SO) Petnjica tvrdi da se predsjednik BS Rafet Husović nije izvinio zbog njegovih izjava u medijima, te da je pogrešno interpretiran.
    "Predsjednik se nije izvinio zbog mojih izjava, jer one predstavljaju zvaničnu politiku stranke. Htio je da kaže da svi trebaju dati svoj doprinos ka jačanju multietničkog sklada, te da se izvinjava onima koji se osjećaju povrijeđenim iz neznanja. Jer dobar dio građana Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti iz neznanja i nepoznavanja istorije Bošnjaka ne prihvata činjenicu da mi ne prihvatamo Njegoša za svoga, jer naš i nije. Kako graditi multietničku Crnu Goru ako neko hoće Njegoševske ideje, danas i ovdje", kazao je Muhović, a prenosi Radio Petnjica.
    To be continued...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ne tako davno zvali su ga britva, sad je britva muho, a britvici mogu da mu popuse da se smiri . . .

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Evo zbog cega nam je ovako,jer se narod pomami oko Muhovica koji je za ovo skretanje paznje dobio sigurno stan a i ona kola dobice i nova cim izadju.
    Samo lagano Crnogorci
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Muhovic je danas potpisao svoju prijevremenu politicku i svaku drugu penziju. Eto toliko cu reci, da ne sirim dalje.

Dzukela jedna mala, sto neko rece seoska splacina i to neobrazovana i maloumna splacina.
    Preko ledja Njegosa i obraza Crnogoraca oce sebe da digne rejting u partiji usljed pokusaja da preuzme vrh partije od Husovica zajedno sa opozicionom strujom u bosnjackoj stranci.
    Javnosti to nije poznato, ali evo neka se zna sta stoji iza svega ovoga kad je dzukac ovakav, iskljucivo unutarpartijski jeftini poeni pred pokusaj prevrata u partiji koji ce ubrzo da se pokusa otvoreno.... ekipa muhovic/sahmanovic zadaje konacne udarce ekipi husovic/mustavic..... naravno to ce biti neuspjesno... taj sukob u partiji se cuvao od ociju javnosti, ali evo neka se zna otvoreno....

Ubrzo slijedi slanje doticnog u istoriju politicke Crne Gore, i to u onaj dio za istorijski otpad.

Neka vidi to obradivo zemljiste po petnjici da pocne da se bavi zemljoradnjom ili stocarstvom....

Pogledacemo kroz pola godine ili godinu opet ovaj post, pa cemo vidjeti sta se sve izdesavalo u BS i sta ce tada po zanimanju biti muhovic....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Tako vrijedjas koalicionog partnera ccc

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Tako vrijedjas koalicionog partnera ccc
    eee sta sam sve pisao za sdp-ovce tokom svih godina kohabitacije u vlasti, naspram toga ovo jos i kao kompliment dodje ahahhahahahaha
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Eeee Crna Gora, e nikad crnja nije bila sa ovim ljudima sto hodaju njenom zemljom.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

e da imamo na vlasti ikoga slicnoga Njegosu,ne bi nam ovakve fukare kao ovaj muhovic baljezgale,ni dobijale medijsku paznju....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neka reći će da prizivaš Trampa.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

''Pri tom ne mareći za posljedice, ni za to da nam nijesu potrebni novi sukobi, nasilja i svo zlo protiv kojeg se DPS borila godinama, uspjevši da očuva mir i suživot na ovim prostorima.Muhović je svojim nastupom, u želji da doživi svoj ''minut slave'', uvrijedio građane Crne Gore"

Sto cini dps
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

na sta smo spali kad lucke pljuje SDP i BS i sve ostale,izgleda da je DPS toliko nevin
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    na sta smo spali kad lucke pljuje SDP i BS i sve ostale,izgleda da je DPS toliko nevin
    Nisam u niti jednom trenutku generalizovao i rekao BS, fokus mi je bio i ostao na ovoj splacini petnjickoj.... medju bosnjacima imam velikom vecinom velike prijatelje koji se javno ogradjuju od ispada ovog nesretnika..... a ja koga cu da pljujem to je moj izbor, oduvijek sam to radio, narocito sa sdp-om, tako da ne mozes reci da je to kod mene makar naknadna pamet.... nikad nisam imao problem da kazem svoje misljenje, nekad je bilo u manjini sto se partije tice, kao kada sam ja godinama pricao na forumu i u partiji o parazitima iz sdp-a, ali dodje vrijeme da je to moje misljenje u pravu vecinski u partiji i da se sdp pustio niz vodu da gOOvna odu... isto tako sada i za Muhovica otvoreno kazem sta mislim, ali srecom ovaj put necu morati cekati da se druga misljenja izjednace sa mojim kao za sdp, jer nece puno proci do trenutka kada ce muhovic izaci iz politike i javnog zivota i preci na zemljoradnju u petnjici....
    Last edited by lucke91; 01-02-17 at 22:49.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Nisam u niti jednom trenutku generalizovao i rekao BS, fokus mi je bio i ostao na ovoj splacini petnjickoj.... medju bosnjacima imam velikom vecinom velike prijatelje koji se javno ogradjuju od ispada ovog nesretnika..... a ja koga cu da pljujem to je moj izbor, oduvijek sam to radio, narocito sa sdp-om, tako da ne mozes reci da je to kod mene makar naknadna pamet.... nikad nisam imao problem da kazem svoje misljenje, nekad je bilo u manjini sto se partije tice, kao kada sam ja godinama pricao na forumu i u partiji o parazitima iz sdp-a, ali dodje vrijeme da je to moje misljenje u pravu vecinski u partiji i da se sdp pustio niz vodu da gOOvna odu... isto tako sada i za Muhovica otvoreno kazem sta mislim, ali srecom ovaj put necu morati cekati da se druga misljenja izjednace sa mojim kao za sdp, jer nece puno proci do trenutka kada ce muhovic izaci iz politike i javnog zivota i preci na zemljoradnju u petnjici....
    Pa ako su u SDP sve gOOvna kako reče što nisu sve te ljude otkačili nego ispada da su loši samo oni koji pričaju objektivno o tome kako je ova država rob narkodilera,ubica i biznismena koji bi je survali u ambis ako bi to zadovoljilo njihov ego da budu glavni u selo !!! Po tome bi se reklo da nemaš neko svoje mišljenje već da kao mnogi stanuješ u anusu velikog vodje !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Da nije bilo tih goovana iz SDP-a sad bi Milo sa Vučinom pravio Kopaonički ustav, a mi i dalje živjeli u Srboslaviji. Tebi bi svaka dva mjeseca stizala depeša koje ćeš biti nacionalnosti dok ti se ne naredi drugačije
    Takođe ne bi bilo ni N od NATO članstva
    Last edited by Rakun; 02-02-17 at 00:12.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Uvijek su pojedinci krivi,paraziti izgleda nisu ovi SD koji su napustili SDP,a ustvari je to bio taj dio SDP koji je parazitski bio. A neka te price te,kakvi ste.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Pa ako su u SDP sve gOOvna kako reče što nisu sve te ljude otkačili nego ispada da su loši samo oni koji pričaju objektivno o tome kako je ova država rob narkodilera,ubica i biznismena koji bi je survali u ambis ako bi to zadovoljilo njihov ego da budu glavni u selo !!! Po tome bi se reklo da nemaš neko svoje mišljenje već da kao mnogi stanuješ u anusu velikog vodje !!!

Lucketova adresa

----

Debelo crijevo bb heheheheeh

Chush veli prica za SDP a nije se ziv cuo dok nije Milo krenuo da ih razbija Po naredbi uletio.

Ima identitetsku krizu jel srbin ili Crnogorac ali mora da cuti radi partije...

pisaj ti taj zivot
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Greote decko ti se opterecen sa mnom

A ove tvoje budalastine nisu ni komentara vrijedne, sitan si mis previse...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

A da nisi to promijenio adresu?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Greote decko ti se opterecen sa mnom

A ove tvoje budalastine nisu ni komentara vrijedne, sitan si mis previse...

Last edited by Gandalf_White; 02-02-17 at 01:26.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I sa ovakvim Bosnjacima bi opozicija u koaliciju .... e, pa .......
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Lična netrpeljivost mi je jasna, svako ima pravo na nju. Ali nazivat sdp parazitima, a sd izostavit iz priče - u najmanju ruku djeluje neiskreno. Sa duplo manje glasova od nekadašnjeg sdp-a uzeli sve što je sdp prije pokrivao i još salate uz to.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

ko bi reko da ima ovoliko mjesta unutra......:star:jes da ima krivina ali moze se proc dobro...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    I sa ovakvim Bosnjacima bi opozicija u koaliciju .... e, pa .......
    nije ovaj Bosnjak,ovaj je splacina....

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Vidio Milas da antiislamska politika postaje sve popularnija u svijetu, narocito sad od dolaska Trampa.. pa pocinje sa novim razdorima, spletkama, huskanjima.. dok cijeli nemuslimanski narod ne okrene protiv muslimana, pa onda fino sa Srbima u koaliciju, nekih 85% glasova i cao zdrao
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Page 405 of 1402 FirstFirst ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)