Koliko brendova ima u VW koncern?
Sto bi tek bilo da nije bilo dieselgate-a.....
Koliko brendova ima u VW koncern?
TAKUMI
Ima ih dosta jer su se sirili u cilju sto vece prodaje (profita), zar to nije cilj svakom proizvodjacu?
Pa jeste, ali problem je sto to nije prodaja VW-a, nego prodaja citavog koncerna.
Skini Skodu, Audija, Seata, Scaniju, Lamba, Buggija....pa da vidimo koliko je prodato VW-a.
Uz to, skini 520000 koliko je vraceno nazad.
TAKUMI
I dalje koriste kabal za povezivanje? LOL
TAKUMI
Oni jos koriste volan iz golfa 6 2010godiste i rucicu menjaca...
f6
Kad sam prvi put usao u Golf 7 prvo sto mi je zapalo za oko je mali touchscreen ekran na sredini i "stara" komandna tabla.Ova facelift verzija predstavlja veliki napredak i ogromnu razliku u odnosu na dosadasnji model.Kao da je novi model u pitanju a ne samo facelift sto je po meni malo bezveze zbog sadasnjih vlasnika Golf-a 7.
nije kupicemo novog a ovog dosadasnjeg damo bratu,suraku,ima rodbine na cekanju koliko oces![]()
je li ovo bizbi uzeo rezervna auta?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/763010
samo da je druga boja...
mada za ove pare, bolje gti uzeti![]()
To ti je Volkswagen. Ne pada cijena tako lako.
A kako je moćan. Boja mu je baš neobična. Svaki je ili sivi ili crni ili bijeli.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
u welt auto uzet a prica bila je kruzila kako se steluje cajger mileages....![]()
Cajgeri se tamo steluju oficijelnom VW dijagnostikom. To ne moze bas svako.
TAKUMI
Odlican ovaj gtd, boja je odlicna. Zao mi je sto je nemam
meni je teška šabanija...
Treba da je vidis uzivo, i kako mijenja boju u zavisnosti od kolicine prirodne svjetlosti.
Juce me neko posteno ogrebao na parkingu, strafta sigurno metar, e sad zamisljam da sam kupio golfa (mada ovo pogresno zvuci, nekako je logicnije da je bmw za ovoliko para) jos bih drzao glavu u sake![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks