Originally Posted by
Beton
i na ovom slucaju kao sto kaze lepetanac nazalost se gleda ko je ko ona djevojcica iz hn nije mogla br dobit da se poruka posalje a sad agresija nenormalna nemam ja nista protiv toga ali je to licjemerno evo zasto receno je da je u pitanju 200 000 e znaci 200 puta po 1000 ili 400 puta po 500 ili 800 puta po 250 ili ti 1600 po 125 eura znaci 1600 uplata po 125 eura znaci
1600 ljudi firmi organizacija treba da uplate
125 eura i dolazimo do brojke od 200 000 i sta se desava tolika agresija na narod ni da treba da se skupi milijarda a ne pisljivih 200 000 ja kad procitam vijest da jovetic poziva da se pomogne a znamo da mu auto vrijedi toliko ne mogu a da ne zakljucim koliko ljudi mogu licjemerni da su se skupili sve te poznate face sto pozivaju da se pomogne i da su uplatili ne bi trebala nikakav br ni nista nego bi se skupilo u jedan dan ali ne bitno je kao da pokazemo da smo humani koliko ste sreli osoba dje govore a greote te kao placu za ovu malu a imaju mob koji vrijedi
500 e sto se niko nije setio prodacu tel pa cu uplatit a to je potrebno 400 osoba da uradi ne bitno je da se izadje ispred redakcije i da kucaju poruku kao ja sam human dacu euro poslacu poruku sa telefona od 500 e i to cu jos da se potpisem da se zna da sam dao

***** vam se ja na tu vasu humanost
ti si se baš nasičijao?! Koja je muka? A što da ne pozove Joveta? Znaš li ti da kad Joveta izbaci post na instagram, tviter i Fb taj post pročita i vidi daleko više naroda no da se svi mi sa foruma pokupimo sa svojim prijateljima i pratiocima po društvenim mrežama?! Odakle znaš koliko je Joveta para dao? Ja sam sasvim sigurna da nije pozvao ljude da doniraju a da sam nije donirao! I što misliš koliko je slučajeva u kojima je on donirao a da ti nemaš pojma da postoji to dijete i slučaj! Nego je svima lako raspolagat sa tudjim parama! Čuješ milionski ugovor?! Pa što ti nijesi napravio milionski ugovor pa sa tim parama liječio djecu po CG?!
Stvarno me najviše izludjuje moralisanje i nešto lijepo kao što je javni apel, i združena akcija za pomoć jednom bolesnom djetetu se pretvori u farsu i u moralisanje dežurnih nezadovoljnika kojima je sistem kriv za svu njihovu nesposobnost!
Znam da je na ovaj isti broj samo poruka sa brojem 2 prije petnaestak dana bila aktivna za drugu djevojčicu tako da se nadam da će sad ovo biti ustaljena praksa jer realno, ovo je najlakši način da svi doniramo! Prvo, što mnogi u banku poći neće jer ih je blam da uplaćuju euro u banci, takodje, mnogi nemaju tog momenta euro a sa telefona uvijek imaš jer ćeš račun platiti kad budeš imao pare! Upravo zato što je odmah otvorena linija su i sakupljene pare i za Selenu i za Andjelu u prethodnoj akciji! Inače, reklama mora biti agresivna a ova je bila i sa tv ekrana i na svim portalima i mrežama i da je sreće da tako bude za svako dijete!
Milo mi je što je akcija uspjela, bruka i sramota da naša država dozvoli da zbog 200000 ili 50 000 umre dijete! Bilo koje i bilo čije dijete! Dok se ogromne pare na mjesečnom nivou troše na telefonske račune i službena vozila ljudima koji imaju plate 1500+ eura i kojima je lako da od tog dohotka plaćaju telefonske račune i gorivo za privatne svrhe....samo to da se ukine i preusmjere sredstva za liječenje djece, spasilo bi mnoge živote...ali mi smo mala siromašna zemlja kad treba lječiti djecu a mala bogata zemlja kad treba davati plate i beneficije državnim službenicima!
EDIT- nijesam ni za kakvu ideju pravljena odredjenoga fonda za bolesnu djecu jer sam ne 100% nego milijardu posto sigurna da bi se neko punio od toga i da bismo opet imali djecu koja se ne mogu liječiti jer nemaju sa čim! Bolje ovako, neka se kad je potreba javi roditelj i krene akcija kao blitzkrieg i za dva tri dana sakupe pare i opet ćutanje do nove akcije!
Last edited by zvoncica; 27-01-17 at 19:56.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks