Za svaku kaznu što ti stigne navedeno je tačno vrijeme i datum... Ako imaš rent-a-car, imaš neku vrstu ugovora koji kaže u kom periodu se vozilo nekome iznajmljuje... I onda pošalješ prigovor sa kopijom tog ugovora i navedeš ko je bio vozač, pa oni prosleđuju kaznu njemu...
Isto je kada prodaš kola a kupac ga ne prevede... Ako nemaš kupoprodajni ugovor ili neki dokument koji dokazuje da vozilo više nije tvoje, vidimo se... Tako da svaki put makar tražite da se napravi kupoprodajni, inače biće frke kad tad...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
U tom slučaju, mislim da možeš da iskuliraš i ako dođe... Javi ishod u svakom slučaju zbog ostalih...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Parkirah se nepropisno u Bd (na trotoar u jednu sporednu ulicicu), prodjoh 20m kad evo je komunalna. Taman je izvadio aprat i krenuo da me slika kad pridjoh autu i rekoh da cu se sklonit. Postoji li mogucnost da mi stigne kakva kazna? Nisam se zadrzao ni 2 minuta ukupno.
I can't explain and I won't even try
Kakva je situacija sa renta car-om što se tiče udesa?
PG FH198 laguna, mijenjaju li oni kad tablice?
Stigao si na vrijeme sve ok
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Zaustavljaju kod Ekonomske ja na pozicije a oni gledaju mozda su mislili da je Tramp.
I kad sam se vracao da vidim oce li me zaustavit kad nece.![]()
zaustavi ti nih ako nece oni tebe.
LolČina
TAKUMI
Što radi komunalna idu kao u svatove.
Izvise trgovinske dje su kafici brisaci su puni.
--------
Zakuckao se ja kad prolazi neko starije auto pored mene i parkira se odma posle 5-6 sek pol-rotaciJa siru se ruke pisu se kazne iha ha....
free jpeg images
Stvarno si faca
Blago onom ko rano poludi. Imao se i rašta roditi.
Poslato sa Huawei P8 lite
al mu je poslije put do nebesa dug....
Ima sam neku kaznu prije godinu, pogresno parkiranje, a stao u skroz desnu traku i nisam se parkira nego stao da mi izadke sestra iz auta, jes da je znakom zabranjeno i zaustavljank i parkiranje, necemo se lagat. Uglavnom, bi mi dosadno, predah u sud na zalbu, zaboravio sam totalno na to, nisu me ni pozivali nijednom, stize mi juce resenje, kao osnovni prekrsajni sud u nk bla bla, odluku da niste krivi jer nekom odlukom bla bla su ta ovlascenja za kazne za parkiranje sa mupa prebacena na opstine, tj opstinske komunalne policije, i kao trazili su misljenje i vrhovnog suda koji je isto to potvrdio da mup nema ta ovlascenja i oslobodjeni krivice i svi troskovi padaju na teret suda. Recite mi jel jos kome slicno stizalo?
Forever young, i want to be forever young
Zaustavlja me interventna kod skolijere posle 3min kod pravnog.
Pricali malo o boksu![]()
Evo u siti kvart komunalna ima da odere sva ova kola od erste banke do kabineta a tu je i interventna zaustavili cla i neki novi bmw pretresanje nesto su nervozni ovi vozaci izgleda sto ih pretresaju a narod gleda.
Edit > jos jedna kod hotela Ljubovic.![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 28-01-17 at 21:30.
Jesu li te castili palacinku?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne jedem u skolijeru - samo u gastro pa se nismo slozili.
Za sve clanove foruma kad vas zaustave.
Prošle godine me cetinjska patrola ufati zapitog 0.8 i pokrenuše prekršajni. Dobih poziv fino. Jel zna neko kolika je kazna sobzirom da mi je ovo prvi prekršaj ove vrste? Hvala
Sent from my GSXR1000 @299
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks