I hocemo li prije uc u EU ili dobit paypal opciju za prijem novca ? Mozda u isto vrijeme ?
Sad sam pogledao podesavanja na mom naligu i znam dobro da mi je ova opcija Bill me in the currency listed on the seller's invoice, bila cekirana a sada nije. Koji gadovi. Vratio sam je na staro. Srecom nisam trgovao...
Evo kako do te opcije: Klik na Settings/ Payments/ Manage pre-approved payments/ Set Availabe Funding Sources/ Converion Options/
Sent from my Smederevo 888
Last edited by CYBUG; 16-12-16 at 14:50.
I hocemo li prije uc u EU ili dobit paypal opciju za prijem novca ? Mozda u isto vrijeme ?
I ja sam sinoc platio vise 8eura zbog konverzije paypala,uopste nisam obracao paznju jer mi vec od boga pitaj kada tamo stoji da valjda viza radi konverziju, prije nedelju dana isto kupovao u funtama i nije bilo problema, ne znam sta je bilo i bas udjem u podesavanja i tamo mi i dalje stoji kako treba a ne da paypal radi konverziju..
U glavnom 122funte 150,99eura smrde..Jos samo da mi carina izvod iz banke trazi pa jos i carinu da platim
Last edited by METZ; 22-12-16 at 14:42.
Ima li neko mozda neteller da koristi? Ako ima nek mi se javi na pm..
Postoji li sansa da se odradi nesto da mogu da primam novac na pp ...molim ako neko zna da mi objasni...
Totalni sam laik sto se ovoga tice...
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ne može u CG još uvijek.
Poslato sa Huawei P8 lite
Tacnije, nikad. Zaboravite primanje parica preko pp u cg, ne daju aco, brano i kompa.
Postoji li "skrill"neki u cg kao sredstvo placanja
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ja mogu da primam novac na paypal, stavila sam da sam iz Srbije.
Skrill je u funkciji, samo ođe ne možemo skrill karticu da koristimo.
Are you suggesting coconuts migrate?
Jesi li uspjela podic novac preko pp ili ne?
Ljudi, koliko bješe koštaju usluge PP-a?
Imam account ali ga nisam dugo koristio, kad se plaća online jel oni bješe uzimaju proviziju ili ne?
Nema provizije koliko je na sajtu cijena toliko placas...
Sigurno je pitano već, ali ima li više one mogućnosti da se Paypal registruje na neku normalnu državu đe bih mogao primit pare?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Prodavac vratio novac u medjuvremenu izbrisao tu karticu...a povratio na taj broj kartice...sto se desava?
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
U samoj transakciji je upisan broj kartice... Tako kad se radi storno, postoji podatak sa kojom karticom je napravljen, i stornira se na tu karticu... Drugo je da kreneš da radiš withdrawal na karticu, tada ti PayPal može ponuditi jedino tu koju imaš aktivnu na profilu...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Da li je neko probao da ukloni kreditnu karticu sa postojeceg naloga i onda otvori novi sa istom? Pitam zbog mogucnosti promjene regiona a samim tim i mogucnosti primanja novca.
ONO ŠTO SVI ZNAJU A NIKO NEĆE DA PITA
Ovisi od drzave do drzave, ipak mi na Balkanu primamo novce vecinom na Visa kartice. Nedavno mi je banka dala Master debit karticu koja je zamijenila Visa electron. Nisam mogao Master staviti na automatsko povlacenje novca, otvorio sam ticket i nakon 2 dana su me zvali iz Paypal podrske. Ukratko, za BiH novac ide samo na Visa kartice, nebitno jeli Visa clasic ili Visa electron. Sa Master mozemo placati, ali ne i naplacivati.
Uzeo sam u drugoj banci Visa electron i novci mi uredno stizu.
Zdravo svima, vidjeh da se ovdje pominjao transferwise.com kao način slanja novca, mene zanima da li može da se koristi za primanje novca za Crnu Goru iz USA ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks