Za OTA softver..
Za OTA softver..
Hvala,sad mi nista nije jasno :-)
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
obavezno postavi i ostrinu slike na 10
Pa jeste li radili azuriranje softvera?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ostavi sve kako i jeste..na 50
Jesam,ali nijesam nesto primijetio da se promijenilo azuriranjem softvera
Jeste to je to..a jesi li probao radi li internet radio i ostalo kad si ga povezao na mrezni kabal..ja nijesam...kad sam kuci zaboravim da probam
Super...moracu posle da probam..kad dodjem kuci
Jesu li vama iskljucili ove dodatne pakete? Kod mene jos uvijek ne...
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni jesu svi HD kanali lise Arena ali to je greska neka vjerovatno, mrzjelo me bilo da nazovem. Inace sam korisnik mtel: all paketa.
Greska kazem jer na Duo paketu sam imao pola godine dosta HD kanala.
Ja nemam Arene HD I Cinemax 1 i 2
Ovi u poslovnice kazu da u all paket ne dodju HD kanali i da nemogu moj broj 068 mobilni da ubacim u taj paket nego da mi oni daju drugi mobilni broj i zbog toga nijesam presao na mbox all
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ljudi, svaki put kad upalim resiver uredjaj radi pretragu kanala par minuta... kako da ugasim to ?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Odmah ti uradi ručno pretragu na žuto dugme, jer tek tada poređa po pravom redosledu.
A da ti se ne dešava ubuduće, nikad ne gasi risiver i neće sam tražiti ponovo pretragu.
A vidim ovde na forumu su pisali da daju neke nove resivere bolje marke koji nemaju taj problem i kojima možeš sam da preuređuješ kanale u listi.
Ja ću ih sutra zvati za taj risiver.
Poslato sa Huawei P8 lite
Sa kojim risiverima su zamjenili? Evo ga meni sad u kući njihov.instaler koji sad radi Upgrade firmware umjesto zamjene risivera i sad više ne radi automatski skeniranje.
A kaže da su ti Skymaster stariji risiveri od ovih Echolite.
Moguce da su stariji ali su hiljadu puta bolji, kanali mogu da se nasloze po zelji i da se poslije toga radi nova pretraga a da se zeljena lista kanala ne promijeni, daljinski "hvata" iz druge sobe za razliku od starog gdje je trebalo da se "nisani" u risiver......to je moje misljenje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks