Stvorila se kolona i vide to drotovi i trc do tamo sa pricom kako cemo to mi sve, kad tamo "mafiozo" u Rejndja i cao
dje ste kako ste sto se radi mi samo da vidimo kako ste...
![]()
Pežo je to 😁
this time next year...
Stvorila se kolona i vide to drotovi i trc do tamo sa pricom kako cemo to mi sve, kad tamo "mafiozo" u Rejndja i cao
dje ste kako ste sto se radi mi samo da vidimo kako ste...
![]()
TAKUMI
ja mislim da su mu ga izdimili...
Je li bio bizbi?
Meni ne vjeruju kad kazem da ga znam, a sramota me da ga pozovem.
"Nijesam naletio na nju, već je ona natrčala na vozilo"
http://www.vijesti.me/vijesti/nijesa...-vozilo-921104
Evo krenuse sa 3 Viana i 12 Defendera da uhapse tu malu.
TAKUMI
Casti mi, vise kad vidim Range-ove po gradu, prestrojim se u drugu traku, da ne stojim pored njega na semafor... pa malo okolim..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
danas stojim na semafore pored rendza....i razmisljam sto mi ovo trebasea dijete mi u auto
![]()
A poceli su da koriste usmjerene eksplozive, opustite se.
Ne jos. Ceka se Ljeskovic sa Hamerom.
TAKUMI
Haha, aooo, da je ovjeri 😀
this time next year...
vazda li je iza mene neki degenerik sto pretice u tunelu, tako i juce , tunel Vrmac... na kraju je u Tv doso 2min prije mene , i kad izadje iz auta vidjeh kepeca gadnog od metar ipo. sve mu na svijet j.... ali bitno da vozi najnoviju mecku
Prodao tajo imanje da kupi sinu mecku. Nekad se prodavalo imamje za znanje, ali znanje ne hebe, nego mecka. I onda da mu taj kepec o metar ipo ne bi ostao suca k...a, mokrih opanaka, njemu je tajo kupio nov mercedes i mali ljeti hebe ne vadi. Zato zimi pretice u tunel, pun safre i gnjeva zato sto je napolje 2 stepena, a ne 35 i sto nema srbijanki sumljivog morala, nego samo lokalnih ovih koje su u svoje selo najpostenije.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
bio sam prethodne nedelje van CG....nije neki dug put bio, ali sam tacno zaboravio bio ta 3 dana kako se vozi kroz cg....
na cim sam usao u CG trojica su ispred mene upala u makazice i to na mjestima gdje nikad ne bi posmislio da probam nekoga da preteknem, a tek ne sleper....
a onda stigoh u pg...nisam ni masline prosao pritisak mi je skocio bio od vozaca pogubljenih...taksiste necu pominjati...
kultura nam je u saobracaju i dalje u minusu...
Dugovi
vracem se put PG prije neku noc i tu malo prije Bioca idu 2 slepera jedan za drugim i puna linija, napravi se kolona iza mene jos 10 kola...I otvara se pravina izmedju onih krivina i isprekidana i ja prvi po gasu i za mnom jos 2-3 kola...i onda nastade panika kad smo shvatili da se njih dvojica slepaju, izmedju kamiona stoji ona sipka produzena za vucu, ne moze auto da stane...
Kunem vam se da sam ja osijedio a ne jos ova dvojica-trojica sto su krenuli za mnom pa im je trebalo jos par sekundi da umaknu...sa nekim slabijim autom od 60-70 konja garantovana pogibija
Ada rekose ovdje ne treba preko 70konja kroz cg...
f6
I to auto od tonu i po.
TAKUMI
nemamo mi puteva za to preko 70 ks![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
hahahahahaha
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks