Ako sam ovo dobro okačio...
Kad ideš iz Podgorice ka Bioču, čim pređeš most na Moraču lijevo (odma posle mosta) ideš tim putem ne znam sad tačno koliko al samo pravo ne mož ga promašit i sa lijeve strane ćeš viđet otpad
Podgorica
Montenegro
42.476029, 19.303136
Podgorica
Montenegro
42.476029, 19.303136Podgorica
Montenegro
42.476029, 19.303136
Danas se vratih iz njemacke, za sedam dana ne vidjeh reno. Eee koje su budale ti njemci.
nije moguce da njemci ne voze taj kvalitet....
moj skolski drug kupio lagunu 2 platio 3700e podavno, krepa mu menjac automatik i traze mu 3400e za menjac plakao sam....izgovor njemaca strani auto porez i carina na to i zato kosta 3400e eh le le lele....![]()
Sent from my Motorola 8400
Auto kao auto zavisi kakvo uzmes, moze da bude dobro oržavan, a moze i neka kanta da bude.
Auto je visoko ali nije dzip i ne moj od njega ocekivat neke performanse kao od dzipa.
Sto se potrosnje tice 1,5 dci motor je mal potrosac (pod uslovom normalno da se vozi), ne bi trebalo preko 5,5l da trosi kroz grad, a ispod 4l na otvoreno. Prijatelj ima ovo auto i od Podgorice do Priboja i nazad je potrosio 20€ goriva oko 450km. Ako ga ceras (a nije to auto za ceranje napravljeno) mora vise da potrosi.
Sto se odrzavanja tice mali servis u Alijans je 90€ (ulje filteri), ako ne odrzavas kod njih mozes i za 40€ odradit mali servis.
Veliki servis isto zavisi dje radis racunaj 300€ do 500€.
Sto se tice cijene auta jedino znam da je 12,500€ sa nekom osnovnom opremom do 15,000€ sa vise opreme u salon. Koliko su polovni ne znam.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
mali servis za 1,5dci u alijans je 130-140e...oko 100e računaj kod rakočevića i ostalih ozbiljnijih servisa...za 40e možeš samo da kupiš filter nafte
to da...ja mijenjam redovno na 10k ulje i 4 filtera
p9lite
Ima nas jos
Jes da renault propisuje, npr za mog scenica, na 20k sve da se radi i nista izmedju, ja na 10 to zamijenim jer, realno, "potrosnja" filtera zavisi od goriva - a nase je lose
Na druge motore im je na 30k servisni interval.
O kvalitetu goriva ti dovoljno govori to sto VW propisuje iste servisne intervale za afriku i BalkanDD
samo da nas bizbi ne cuje on mijenja na 6ipo 7![]()
To sto je 0W ne mora da znaci da ide puno km.
TAKUMI
Glas za Textar, Castellana. Sva 4 tocka, 3 mjeseca i 7500 km prosao i ne cuju se. Zadovoljan sam.
Latitude? Iskustva?
Koja je razlika u motorima 1.5dci 66kw, 70kw i 81kw? Ovaj 81kw ima plivajuci i FAP a sta je sa druga dva imaju li ih i u cemu se razlikuju?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
81 ti je modernija verzija od onog 78 sa simensom, 66 ti je sledbenik onog od 63, a ovaj od 70 ovoga od 66...sva tri imaju fap, zamajac ima ovaj 81 za ova dva manja nenam....mislim da ima i ovaj od 70...
p9lite
Samo ovaj najslabiji ima fixni zamajac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks