Onda bi bilo pasoš R. Srpske
Ne može srbijanski nikako
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
e pa hvala, sad znam...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Iskreno nijesam letio ni sa jednom od jake arapske trojke (Emirati, Qatar, Etihad) ali imajuci u vidu velicinu flote 240 vs 192 i broj destinacija 155 vs 150 u korist Emirata, kao i reputaciju o najboljem servisu smatram da ce Emirati svojim dolaskom na zagrebački aerodrom i te kako da pomrse racune Qataru i Etihadu na Balkanu.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ko oce da kroci na tlo Kine iz HK moze poci do Shenzena bez vize.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Zdravo,
imate neku preporuku za smjestaj na jednu noc u Milanu? Imamo let sledece jutro sa Malpense, pa bih nesto blizu Central Stationa, ili negdje po vasoj preporuci?
Mi smo spavali u Holiday Inn Express hotelu koji je blizu Malpense (ima besplatan kombi koji vozi par minuta do terminala) i moze da se ubode 50 eura dvokrevetna soba sa doruckom...
Kreč, kolica i mešalica.
Super! Hvala, sorrow!
Bio kolega za praznike i rece mi.
cg
Na moju veliku zalost-ne. Ocigledno su bili zainteresovani da posjete evropu, pa kada smo dobili bezvizni rezim sa EU, tu je sve stalo
Koliko ja znam treba i njima viza za Tajland i Vijetnam
Za Vijetnam znam da ne treba. Za Tajland moguce. Znam da za vecinu drzava dalekog Istoka ne treba
Putnici, treba mi jedan savjet. Idem na neki put od par dana i imam jako losu koncekciju do finalne destinacije, tri presjedanja. Posto sam do sada uvijek koristila direktne letove kroz EU, imam jednu nedoumicu u vezi prtljaga. Razmisljam se da li da cekiram prtljag ili da nosim rucni prtljag (ja sma za ovu prvu opciju, jer za zensko je isto da li se pakuje za 3 ili 7 dana ccc). Ako let nije vezan, to jest za svaku koncekciju imam zasebne karte sa razlicitim kompanijama, da li to znaci da svaki put moram da idem da preuzmem kofer i ponovo ga cekiram za sledeci let?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Jeste
..
Ako nije vezani let svaki put čekaš prtljag i cekiras ga...
Ja sam zbog ovoga kiksao prošle godine 600eur... Kasnio avion pa kasnio prtljag i na kraju zakasnim na check in prtljaga i propustim let.
Ručni prtljag što ti zla hocu
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Samo rucni . Tri konekcije su xxx sansi da ne stignes .
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
Rucni i nema da brines... Jedino unaprijed provjeris da li je na pocetnom aerodromu moguce cekirati prtljag na finalnu destinaciju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rucni i nema da brines... Jedino unaprijed provjeris da li je na pocetnom aerodromu moguce cekirati prtljag na finalnu destinaciju...
Ako su zasebne karte za sva tri leta, nema sanse da se moze cekirati prtljag na pocetnom aerodromu I da dodje do kraja, mora se uvijek podici I opet cekirati.
k'o sto svi rekose, samo rucni I bez brige...
Hvala na savjetu. Racionalnije je nositi samo rucni prtljag, ali pored toga sto sam limitirana sa tecnostima (kozmetika), najteze mi pada scan na aerodromima. Em sto mene uvijek skinu i ispipkaju (ja uvijek pistim, i kada sam ubjedjena da nemam nista metalno na sebi), em sto moram da vadim iz prtljaga lap top i punjac....i tako tri puta u samo par sati.
P.S. Ko leti za ili preko Bg nek u ovom periodu ide preko Air Serbie. Ja sam sada u januaru imala bas negativnog iskustva sa Mna, od otkazanog leta, trosatnog kasnjenja itd.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Neki su pominjali da bi išli u Iran, evo sad imate i online apliciranje za vize:
http://www.putoholicari.com/viza-za-...ciranje-43197/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks