Obicno se trudim da me ne tangiraju ovakve stvari da se ne bih nervirao ali ovo je jebeno nevjerovatno?!
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
http://www.vijesti.me/tv/df-stijepov...kekovic-920288
http://www.vijesti.me/vijesti/fabris...tuacije-920299
Stijepovic bio siroke rukecascavao sve redom
![]()
Materijalna veli pomoc a fabris 3000eur mjesecno prima i ima 5 stanova i kuca ... ljeljek se cini
One Ring to Rule them all...
Obicno se trudim da me ne tangiraju ovakve stvari da se ne bih nervirao ali ovo je jebeno nevjerovatno?!
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
A dobro migo je presjednik svih gradjana.
Ne shvatate da je coek svoju mudrost srocio u tu knjigu i ucinio toliko znanje dostupno svakom. A zauzvrat od nas dobio samo 500e za izdavanje, i da smo mu 5000 dali malo bi bilo.
eo Ficko najavio da ce predloziti Mila za novog predsjednika drzave nam Crnje Gore. Totalno neocekivano..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Eo' I Tomislav Nikolić najavljuje rat sa Kosovom koji ,, se neće zaustaviti samo na području zapadnog Balkana':...
Eh, da, povod je voz...
Sent from my Motorola 8400
Kakva provokacija sa vozom. Vucic sve smisljeno pred izbore, nevjerovatno je sto se sve drznu da urade a narod beeeee beeeee, stvarno stoka, ka kod nas ka kod njih.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Legendarni srbi....
f6
Izbori ce i u Srbiji i na Kosovu ...
Acko & Hashko- Ja cu da poshaljem voz,ti ga zaustavi,a ovce neka mekecu ...
...
Немојте да потцјењујете ову ситуацију.Сјевер Косова је најизгледнији детонатор који би могао поново да активира ово буре барута.Једноставно превише је ту нестабилних фактора укључено да би се са тим могло зајебавати.
Ствари су почеле превише да се комликују, већ отворено се почело говорити о трајним ријешењима за Балкан кроз стварање држава у етничким границама, а великодржавне пројекте више не помињу само маргиналне политичке и параполитичке структуре, већ и људи који су у извршној власти.
Видјећемо колико ће САД сада са новом админмистрацијом, али и ЕУ бити спремне да се супроставе томе.До сад се нешто и нису показали.
Црна Гора је имала луду срећу да у посљедњи моменат уђе у НАТО управо када ствари на Балкану почињу да се компликују, у таквом обиму који нисмо гледали још од почетка двијехиљадитих.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bar ne paranoishi krsta ti
One Ring to Rule them all...
Bure baruta, kakav recnik iz 92ge. Takav efekat i zele da sprovedu, nije Vucic glup kao sto izgleda, evo mu i Bar vjeruje.
Pa i ne paranoise. Sve cesce se pominje u kuoalrskim pregovorima rjesenje balkanskog problema stvaranjem nacionalnih drzava.
Nema to prevelikih veza ko je u NATO, a ko ne.
Tipa hrvatska nema problema sa srpskom manjinom od Oluje, a ovo bi je zakacilo bez problema.
Crtanje nadnacionalnih granica na Balkanu se radi jos od pada Otoamskog carstva, i koliko vidimo iz istorije....nije da je proslo uspjesno
Last edited by Hell Raiser; 15-01-17 at 18:56.
Вучић потписник бриселског споразума да прави срања ван србије, како да не...
Почела му кампања за предсједничке па мора да прави представе вного једно од човјека.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks