koliko dana si bio??? jesu ku. ve bas dzabana kako se prica??? moze na pp
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
evo ti odje i radi ostalih ako ih zanima...
plus ovo je sve bilo za novu godinu
dub-zagreb 100
zag-bang 370
ban-puket 60
smjestaj bang 60, puket 80, zag 18, doha 30...ovo je po osobi
viza 10e tajland i 25 za katar...eto malo vise od 700 ali opet...
Evo Bjelorusija ukida vize
koliko dana si bio??? jesu ku. ve bas dzabana kako se prica??? moze na pp
ne znam isao sam sa djevojkom))
napadale su ali branio sam se hahahah
15 dana
djevojku povesti tamo je grijeh.... grrrrrrrrrr
U oktobru je bio jedan moj poznanik do tajlanda,nisam siguran u koji grad...bio je sa drugom i imali su coeka naseg kojeg znaju a tamo zivi tako da im je on zavrsio smjestaj jeftinije-apartman. Bili su 15 dana tamo i bas se falio kako je dzabe prosao masaze po 5 dolara k"rve po 25 shou bio....inace taj lik nema previse para zivi od nekih 400 mjesecno. aj nek je i 1000 puko mislim da nije vise mogao da se protegne. AVio karte su zavrsili bukvalno dzabe na neku foru kum kuma...
Evo od 13-15.01. Wizz daje 20% popusta na sve destinacije...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
700 po osobi, da
Ja sam mislim prosao manje. Put je bio iz BG. Nije mi jasna viza samo. Ja sam je vadio u ZG u konzulatu, bila je 35 eur+DHL slanje. Nije moglo online, niti na ulasku. Bangkok(Tajland), SiamReap(Kambodza), Kuala Lumpur(Malezija). Svugdje po 4 dana.
Mozda jer sam izbjegao Puket, za koji znam da je puno skuplji od Bangkoka, ali se ne sjecam da sam toliko placao.
Kambodza je bila najskuplja od svega ovoga, tipa CG turizam. Elitni hotel sa zidom okolo, pored sklapana kuca za izdavanje.
Na Tajlandu ako se drzis njihove hrane a ne zapadnih restorana, daleko od toga da sam ista platio preko 3,5-4e. Puket je najpoznatije primorsko mjesto tamo, naravno da je klanje, posebno za novu godinu.
Ja ovih dana gledam da uplatim tajland, pa sam mislio puket 5-6 dana i bangkok 5-6 dana...
Vidjeh da je smjestaj smijesno jeftin, samo jos kartu neku da iskombinujem iz bg?
Mada ima i preko itravela aranzman 700e ...
Ponuda jungle travela mi se ne svidja ...![]()
Ako ideš sam najbolje ti je sa Jungle travelom jer vazda ide neka ekipa ludaka i ludacha u to 700eur ti je uključeno karanje neke beogradjanke da ne moras plaćati Ladyboy sa Tajlanda
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Puket je klanje...ili sam ja ocekivao bagatelu neku pa se razocarao
viza je 10 e zato sto je mjesec dana otprilike bila besplatna a ovo 10e je cijena koju sam platio agenciji iz Bg da mi je ponesu do Zg...tako da ko oce da ide ima do kraja Januara free vizu tj ne placa tih 35e...
ulazio sam u razlicite restorane, od Indijskih, Pakistanskih do Tajlandskih...svuda je bilo otprilike isto, skuuupo.
Rooftop bar u Bangkoku je pobjednik. pivo+red bul 25e
iTravel je mnogo dobra agencija... ja sam preko njih zavrsio Portugal ali individualno naravno...ja ne volim ta grupna putovanja da mi neko odredjuje dje cu i koliko cu se zadrzati plus jos sto je najgore da mi uzme 5x vise nego sto to zaista kosta
taj drug sto je isao sa agencijom za 1500 je vj preko Grand isao? Mada cini mi se da je samo uplata toliko bila, bez avio taksi...koje su jos 350 bile
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
pa je li moguce da su Hrvatima trebale vize a nama ne? Nijesam ni znao sta je trebalo jer nijesam u dogledno vrijeme planirao tamo ali to je onda laganica jer sa samim bukiranjem hotela imas ulaz neometano
To je to vjerovatno. Nisam previse zalazio u novi dio grada, bio sam u starom dijelu grada i uglavnom tuda posjecivao znamenitosti
Jedino dje se sjecam da je racun bio #budibogsnama je lokal dje se okupljaju evropljani pred smrt sa 16godisnjim ljubavnicama
U arapskim restoranima su cijene pristojnije jer ne gledaju blagonaklono na taj vid tajlandskog turizma
Ajde predlozite neko putovanje za mene i curu mi moju, mjesec April, dana 7-10, eura 1500 max?
Iskljucenje mozga samo osta.
Kako da ti ljudi predlože kad ne znaju gdje si do sada bio, niti kakav vid putovanja voliš? Za taj budžet možeš uklopiti gotovo bilo koju popularnu destinaciju...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
mozda je bilo i 750 al nebitno...50e manje vise
po osobi znaci avio, hoteli, vize...1500e za dvije osobe plus troskovi tamo za hranu i za ekskurzije...taman otprilike koliko i sama uplata
15 dana s tim da smo krenuli 29tog za Zg pa smo nocili tamo (u povratku nijesmo nocili). Nocenje u Dohi s tim da to nijesmo morali, mogli smo na aerodromu ali plus sto se odmoris plus sto vidis grad, koliko toliko
4 dana Bangkok pa 6 Puket pa opet Bangkok 1 dan i u povratku smo imali 7 sati layover pa nijesmo izlazili sa aerodroma jer hotel plus viza plus transferi ustedis sig 70e po osobi
Sto se tice viza...za Tajland se vadi u Zagrebu ali moze preko agencije iz Bg Gea turs da se odradi samo im posaljes papire, ne mora licno...10e je samo njihova usluga...inace je 45e sve ali su ukinuli placanje na mjesec dana
za Katar vizu mozes dobiti na ulasku u zemlju...25e ali samo jedan ulazak
Mislim da ispod 4 dana Bangkok nemas sta uzimati...na Puketu je minimum nekih 6 dana jer svaki dan ti je neka ekskurzija da boli glava kakva je
najbitnije u svemu ovome je da nemas zacrtano neku zemlju gdje ces da ides nego kad iskoci akcija odma uzimas...Ja sam ovu kartu uzeo u Maju taman se vratio iz Maroka ovo ispalo pa sam bukvalno morao...a od Maja do Decembra imas vremena za sve ostalo lagano...
Kad bi imao dovoljno vremena preporucio bih ti sledece...Bangkok 2 dana, Puket 4 dana, Kambodza 5 i Vijetnam 5 dana...sve ovo nema sanse da moze ispasti preko 800e...ko ne vjeruje neka mi se javi u inbox a za procenat cemo se dogovoriti)))
Razumijemo se. 3000e za dvoje otprilike 15dana. To je to. Ubacit bali. I cekat karte
To je nesto tipa ovo?
![]()
Last edited by acs; 13-01-17 at 14:08.
f6
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks