Nema injekcije kada mi najvise treba.
Nema injekcije kada mi najvise treba.
TAKUMI
Taj termostat od EGR (ako ga ima) ako pusta, neda motoru da postigne radnu temperaturu u protivnom ako radi dobro onda se motor zagrije brze jer pusta toplu vodu (koja je ugrijana od izduvnih gasova) u motor. On je na takvoj poziciji da daje otvoren put vodenoj pumpi ka radijatoru. BMW je imao tih problema cesto. Taj termostat se nalazi kod VAG dizel motora (barem kod CR motora). Simptomi su isti kao kod te Kie.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A jesi li se pitao da li ta Kia ima EGR uopste?
TAKUMI
Pa kazem ako ima, EGR mora imati ako ga nije vlasnik uklonio na svoju ruku. EGR hladnjak i njegov termostat ne znam ima li jer nisam nikad posebno obracao paznju na njihove motore. Posto je 2004 god onda postoji mogucnost da ima jer su te godine motori BMW-a i Audi-a imali taj termostat (na 3.0 motore a posle i na manje motore su ga stavljali).
Arbajtujem bruderu....![]()
Ma progovori vise...frend ti je u nevolji.
TAKUMI
Ne mora da bude ali mozda pomogne...
Ja sam imao problem da mi je brzo dostizao radnu temperaturu a da se u ler i nizbrdo ladio.
Uzrok - pumpa od vode koja je cas radila cas nije. Polu polomljena bila tj onaj propeler unutra.
Treba li napominjat da sam je zamijenio 3 mjeseca prije toga novom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ova vrti majku joj..., opet sam danas zamijenio termostat i dihtung i sad je jos gore. Sad nece da postigne radnu.
Uzeo sam bio vodenu u Scekic 65 eura i vratio sam je jer ova radi dobro.
Volkswagine su prije imale plasticne vodene pumpe iz fabrike, koje su se raspadale i u leru su dizali temperaturu, u voznji je bilo sve OK.
Nikad vise Kije i slicnih krama kod mene.
TAKUMI
Formula za zivotni vijek akumulatora = trajanje garancije + 10%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nikad vise bosh akumulator.
Sta moze biti cuje mi se neko krckanje kada skrecem lijevo ili desno a i kada malo brze predjem preko lezeceg policajca. U pitanje je skoda octavia.
Homokineticki zglob
Jesi li probao ventilator-visco
Ovo mi je poznato imao slicno stvar ali samoizazvanu
Tecnost u visco sam sipao, vise nego sto je trebalo, pa je uvjek vrtio full brzinom. Cim stanem ili se krecem niz brdo temperatura je padala
Ako ti je jos uvjek problem aktuelan probaj da zamijenis drugim
Nesam majstor ali pametujem![]()
Ps. Imao ovakvu stvar na autu a po opisu bih rekao da je isto
Pa nije im baš sve fuš. Ja sam trgovao Banner akumulator prije godinu i po dana, radi bez greške. Auto pali na ove minuse, bez ikakvih problema.
Filtere za servis Boschove sam kupovao i nikad problema nisam imao.
Ali sam načuo priču od jednog druga da prodaju falš. Pa sad ne znam.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by mur3633; 14-01-17 at 21:14.
Meni banner crkao posle pola godine 😂
Može da se desi.
Meni su dvije Varte crkle u pola godine.
Blue Dynamic 74Ah i Black Dynamic 70Ah.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
I meni Duracell u Priusa, posle pola godine, ali sam odmah dobio novi i pozzzz.
Preko 20 kupljenih.
TAKUMI
Kolko realno bi se mogao prodati Mondeo mk4 2008. godiste.
Benzinac 1.6 92kw presao cca 160k km. Nije vracana kilometraza, kupljen u Krismu.
Ima ponesto od opreme, sony muziku, prednje I zadnje senzore, grijanje sjedista itd. Nije koza nema alu al se alu od mondea u PG mogu kupiti za 200 € kome je stalo do toga. Veliki servis uradjen na proljece 2016.
Ono orjentaciono me interesuje...
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks