Nemate pojima kako jasno zasvijetli čika policajac ili njihovo auto. Zapazim ih prije nego li oni mene LOL
Gromada od vozaca pikapa.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ne razumijem ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Preticao je preko pune u nepreglednoj krivini. I sve je bilo OK jer je orano_nepreorano ukočio.
A da je i on vozio 20 preko ograničenja, bilo bi baha-baha.
Pas mu se u usta posra ko god da je.
Ja mislim da ces ovo lagano mac poliranjem.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ako je ostala boja od tog auta a cini se da jeste (bijela boja), onda se skida polirkom sigurno. Ali nervozu ne moze polirka ispolirati sigurno....
A nije problem maci, moze ostace jedna ogrebotina od 10-ak cm dje je zakacio dublje, ali ne mogu da vjerujem da ljudi ne umiju izac sa parkinga bez djavola.
Auto je bilo paralelno parkirano na desnoj strani, lijevo je sirina da jedno auto komotno moze proci i to dzip i tek onda parking mjesta.
Pa mater mu *****, pazi li svoje ako nista drugo?
Pocetnik ili zena....
Pricala je na telefon..nije ni primijetiladodji da sredimo to kad ugrije jedan dan
Moracu, sl nedelje nedje
Ne znam je li se pominjalo - u zadnjih godinu na lijepo vrijeme dok je sunce i dnevna svjetlost redovno sretnem po 5-6 auta sa upaljenim maglenkama. Nema koji drugi razlog bez sminka obicna.
Ima, na pojedinim modelima (Škoda Rapid npr.) na poziciji đe su maglenke zapravo su smještena dnevna svjetla.
Sent from my Motorola 8400
a shta ce proba je koliko moze da "razvije":grin:
Kakvi su ovi preletaci sta je ovo
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
kod dobrog dijela njih su kompleksi, a ne dnevna
ja kad mi zasmetaju upalim im duga i maglenke da ih bas dobro osvijetlim
p.s. jednom me imala policija u BIH kaznit jer nijesam ugasio maglenke - kaze jeste da je tamo maga i bice je naprijed, ali odje je nema gasi da ne smetas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks