Sljedeci put zovem pauka.
Ima jedno 2 mjeseca kako sam postavio sliku istog auta, konstantno tu parkira kad dodje u Masu.
Sljedeci put zovem pauka.
TAKUMI
Bice da djevojku i auto sad buca neko drugi...
f6
mozda i neko treci....
http://www.vijesti.me/vijesti/djevoj...neduzan-918222
Zivo me zanima zasto nisu izjavili i ono najteze, da je djecojcica seksualno zlostavljala ministra?
Pa ima li zrno dostojanstva?
TAKUMI
Slika (njegova) govori vise od 1000 rijeci.
dje sad nvo i vrazija mater da progovori neko nesto, pizde jedne samo mlate pare od projekata
p9lite
Progovoriće kad im se kaže da progovore. Sve je to ista marva, ne bi me čudilo da su svi ušemljeni.
Cudno je i to da nisu nasli porodicu na prijavljenoj adresi i zavrsili su sudjenje bez njih. Kao sto je jedan prokomentarisao, mora biti da je porodica dobila podebelu svotu (tj preselili se na drugoj adresi-nov stan) i zadovoljni a ex ministar ostao "neukaljanog obraza". Vrlo vjerovatno u nasoj drzavi
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pazitese poyyy
TAKUMI
:lolblue:
Ne znam za dotichni sluchaj, da li je bilo kako navode ili se naprosto jede sto ne bi trebalo.. Ipak, chisto principijelno govoreci, pomenuti scenario je moguc, lichno mi se desio prije 10ak godina. I to sa zaludu odraslim cheljadetom, (kakvog mentalnog stanja, da li pjano/drogirano/ludo, to vec ne bih znao).
Majstor je naletio na potpuno stacionarno auto i nabo se na suvozachev retrovizor, vise put vrata nego tochka.
Sve to se dogodilo 30-40 metara od pjesackog, zatvoreni semafor, cheka se, nizu se auta, (semafor kod starog EI Nisa (autobuska-Sat Kula ulica)).
Lik je prelazio ulicu negdje kod chekalista autobuskog/gradskog ondje (malo iznad servisa put stanice, ako je jos onamo), iz nekog razloga svo vrijeme gledajuci put Sat Kule (iako mu auta dolaze od autobuske primarno) i potpuno autistichno, kao da je nedje na kakvu dolinu-livadu, zaglavinja' na ulicu/auto.
Kad se nakon udara odbi, iskrivivsi pritom retrovizor, nagnu se da vidi, sta je-ko je u autu, ne reche nista i produzi.. ja ga gledam u nevjerici, narod okolo gleda..
Btw, nikakvog divljeg pit-stop prilaska do zaustavljanja nije bilo, krajnje civilnom brzinom pridjeno, (semafor uveliko zatvoren, 6-7 auta ispred), stajao vec nekoliko sekundi, takodje -razmak do auta ispred da moze da se prodje bez ikakvih problema. (Ne nabijam se u branik nikad). Uostalom tacka na autu gdje se zakucao govori dovoljno. Nego ne gleda se ispred sebe ni po metra..nepojmljivo.
Tako, bez zelje da branim bilo koga, naprotiv, ma koliko izgledao lovachka pricha, dati scenario je moguc.
><
Niko ne spori da je moguc scenario. I meni je lik udario u zadnja vrata automobila koji se kretao. Kako se odbio rukama, okrenulo ga je i pao je na asfalt. Nesto je iz gepeka vadio i samo krenuo preko ulice. 20km/h sam vozio, jesi li ok?jesam. Malo ogulio ruke od pada i sve prislo na tome.
Ali nisam siguran kako mozes da dobijes lakse povrede (u sta racunam ovo-oguljeni dlanovi, eventualno koljena, masnica od pada na boku) ako udaris u vozilo koje stoji. Ja sam se kretao, tako da nije cudno da je covjek pao
Naravno da je moguć scenario, ali ne vjerujem da bi se roditelji ove đevojčice cimali oko suđenja da nijesu u pravu, posebno znajući kakvo nam je sudstvo...
#fakenews
Ako roditelji djevojcice imaju 2 ciste u glavi, nece ucestvovati u tom namjestenom sudjenju, u kojem se unaprijed zna presuda.
Kao drugo, ministar se trebao zaustaviti 10 metara prije pjesacog prelaza i pustiti da predju sve pjesaka.Ovo pravilo svi znamo.Dakle, kako je on uopste dosao u situaciju da se krece vozilom dok svi pjesaci jos nisu napustili pjesacki prelaz? Ne smije se pokrenuti vozilo dok svi ne predju na suprotnu stranu.Vozilo mora mirovati u tom periodu.
Idiot je ocigledno krenuo polako izmedju pjesaka, a djevojcica se kolebala za prelazak.I tu je doslo do kontakta.Druga situacija,osim ove, je skoro pa nemoguca.Inace, ko god zivi u Podgorici vidi Ivanovica u dzipu nasim ulicama.Pojma nema o voznji, a non-stop je u pokretu.Lik djeluje zamisljeno,kao da je odlutao u mislima.Ja mislim da on nije sasvim psihicki zdrav.Djeluje kao odsutan.
Ja koliko kapiram oni i.ne ucestvuju u ovome, cak ih sud ne moze naci
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sto ih nisi ekserom pozdravio?
TAKUMI
Ta milisekunda zivot spasava
ti ih samo ne razumijes
ja vise obozavam one sto nece da ih spuste, pa onda moram da upalim i ja duga i jos maglenke samo o jadu da ih zabavljam...
razmisljao sam i onaj jedan LED bar da uzmem da montiram nazad, za one sto su iza mene, a ne spustaju dugaa i, ruku na srce, neki nevozac je dizajnirao rikverc svijetlo na auto mi, pa je isto beskorisno pa bi i tu valjalo
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks