Superfight koji bi volio da vidim - McGregor vs Cruz .. Koja bi to poslastica bila, trash talk + obojica majstori zanata..
Ovdje se vise pokazalo da ovaj Garbrandt nema zivaca.
Superfight koji bi volio da vidim - McGregor vs Cruz .. Koja bi to poslastica bila, trash talk + obojica majstori zanata..
a stvarno bi bila poslastica, jos plus mislim da bi ga kruz pobijedio, naravno ako bi se borili u neki catchweight.
Ispod 70 McGregor ne ide vise, jer izgleda kao mrtav coek.. Moze se kruz popeti do 70, ali ne znam oce li zadrzat onakav brzi movement i fluidity..
Moguce je da se desi Aldo-Cruz, sto je takodje superfight ali Jose je opsjednut McGregor-om, toliko da oce da predje u LW samo da bi se opet sastao sa njim..
Eo ih sad uzivo weigh-ins
samo da se ne desi kabib vs aldo, to nebi volio nikako da gledam i ako je aldo reka da bi se borio sa njim, oce dana silu na sramotu da mcregor dobija lake protivnike... onaj bidon od fergusona je odbio da se bori sa kabibom, rekao da zeli isto para da dobije kao kabib sto je dana odbio.
Mirko cro cop vs Baruto
Kako izdominira Kodi Kruza, citavo vrijeme se sprda sa njim. Mislim da niko nije to ocekivao.
Dok je Ronda pokazala jos jednom da kod nje nema garda. I kad fizicki nije dominantna to jako lose izgleda.
ja sam ocekivao ovo da se desava ali samo prvu rundu kao sto sam i ranije rekao ali cody je bio istrajan i bukvalno sto bi reka neko skolovao cruza, ali sad je gotov protiv onoga doktora od dillashaw-a, kako izdominira linekera, svaka mu cast. A Rondu ne znam ko je vrati u oktagon, mozda treba da se bavi glumom, ali zavrsila je sa mma-om.
https://www.youtube.com/shared?ci=uw5YBazq0eM
Osvojio, svaka cast.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ronda je izgledala kao amater. Ja znam da ona nikad gard nije imala, ali ovo od jutros je bas smijesno. Kao vreca za udaranje.
Svaka cast Garbrandt-u.. Nisam mu puno sanse davao ali je pokazao sinoc da je real deal.
Ronda van oktagona godinu dana i staviti je sa Nunes, malo je ko drugaciji rezultat ocekivao.. Ogradila se od media kao ono fokus na winning samo, a nikakve promjene u trening kampu nije napravila..Isti trener, jos nema ni osnovni striking.. To je to sto se tice nje u MMA vjerovatno.. Conorova vrijednost se sad povecala jer sad kad ova definitivno ode McGregor ostaje sam na vrhu, kao lice UFC-a
Last edited by miha; 31-12-16 at 13:11.
UFC 209 vec masivan
Woodley-Wonderboy II
Nurmagomedov-Ferguson (interim)
Overeem-Hunt
Struve se nece tuci protiv JDS 19.feb, zbog povrede... Skoro svi izbjegavaju Dos Santosa, ponajvise Werdum..
ovaj bj penn mi je jedan od najmilijih boraca svih vremena, stvarno bih volio da pobijedi protiv rodrigeza, mada je ostarao.
Krece SK da prenosi UFC hahah top! Ali evo nadjoh da to ide na SK5.. Kako da se nabavi to kod nas? Nikako?
Last edited by samson; 15-01-17 at 23:23.
Vec duze vrijeme govorim da je Yair Rodriguez spreman da postane zvijezda.. Pocistio je legendu BJ Penna... U naredna 2-3 meca ocekujem da izazove za titulu..
a okle, nebi ovaj moga onome starom BJ-u nista, nego se vidi da je ovaj ostarao i usporio i da je tu vjerovatno jer ga je muka nacerala na to.. ali svaka cast rodrigezu u svakom slucaju.
Isto kao da recem starom Anderson Silvi niko ne bi mogao nista..
Pobjeda Yaira sinoc nije iznenadjenje, opravdao je ulogu favorita. Uz to, jos ga je i finishirao bez odluke sudija
A neka ne prdi yair rodrigez, tako mu reci.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Zlatičanin vs Garcia 29.01.2017.
ovo se mora ispratit
Oce li se imat dje gledat?
Sent from my MiMix
Cormier vs Johnson 2 - UFC 210, 8.april
prati li ko glory? Kako me ovaj Israel Adesanya podsjeca na jon jonesa nesto..
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks