Page 174 of 655 FirstFirst ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... LastLast
Results 4,326 to 4,350 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    8 Posts

Jedan jedini nacin da Buducnost postane `ozbiljna` ekipa i da napravi nesto je da dovede trenera koji ce da bude tu tri, cetiri, pet godina, a onda dovoditi igrace koji ce takodje tu da budu duzi period, ne moraju to da budu `zvucna` imena, skupi igraci, bitno je da bude ekipa koja ce dugo vremena da igra zajedno, da se znaju `u mali prst sto se veli`, naravno tu s vremena na vrijeme upane neka `korekcija` dovede se neko, ali da se `kostur` ekipe manje vise zadrzi ... a ovako.... ne znam koga sad da dovedu od `pojacanja` opet je nebitno .... mada kao sto Jovovic rece ( a i Scepo ode zbog `slicne stvari` ) dok god je `bocnih vjetrova` nema tu srece i ozbiljne rabote...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

U cijeloj Crnoj Gori duvaju bočni vjetrovi, u svim sferama. U Budućnosti su bočni vjetrovi duvali i u vrijeme kad se sipalo po 20 miliona maraka godišnje u ekipu, ali kad dovedeš 4-5 reprezentativaca Jugoslavije, osvoje se dvije titule bez poraza, recimo. Jedino vrijeme kad, čini mi se, nije bilo bočnih vjetrova jeste kad je Budućnost ispala iz jadranske lige i kad je Dejo Radonjić počeo sa mladom ekipom u Super ligi ili kako li se već tada zvala. Nije bilo imperativa rezultata, a rezultati su došli. Taj period, uz period svecrnogorske ekipe koja je osvojila kup u Nikšiću, bio je najljepši period za gledanje. Pretpostavljam da je još bolje bilo kad je Budućnost bila druga u staroj Jugoslaviji, u vrijeme braće Ivanovića i ostatka te generacije, samo ja to ne pamtim pa nemam šta da pričam.

Mh, samo sam na dvije utakmice stigao da odem, a imam sezonsku kartu. Pa dobro, šta se sve dešava, izgleda da je šteta samo finansijska.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

posljednja akcija vilijamsa sinoc je slikovit prikaz stanja u buducnosti: potpuno bezvezni sut, ako dobijemo do njega je, a ako izgubimo - nema veze, ionako je plata prvoga.
    imam osjecaj da takav stav ima vecina uprave kluba, a i dobar broj igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    U januaru poslat sve lijepo u 3 lijepe

Sezona je propala, ova ekipa ne zaslužuje da obezbijedi za sledeću sezonu EC, a ne da se bori za EL.
    U januaru da se pročisti ekipa, da se vrate naši igrači pa da imamo zbog čega da idemo na utakmice u sportski, ako ćemo da gubimo od Zadra i Skoplja onda neka gubimo sa Popovićem, Ilićem, Baćovićem, Vranješom, Slavkovićem... na terenu. Kada bi Boša pristao da vodi ekipu do ljeta, taman da se pripreme neki igrači za Eurobasket. Još kada bi doveli Đurišića i Dragičevića iz Zelene Gore koja će vjerovatno ispasti za CL i ostaje joj samo poljska liga, Ivanovića iz AEK-a(koji u AEK-u ne može biti prvi plej pored Diksona i Ukića),

Nego nema ništa od toga
    Kamo sreće,Aleksa Popovic je James za sve ove plaćenike...sramota.
    Ivanovic,Carapic
    Vranjes,Sead
    Suad,Djurisic
    Subotic,Ilic,Bacovic
    Nikolić i jos jedan dobar centar i ova ekipa bi imala isti rezultat a jeftinija 3 puta plus puna Moraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzejms, Vilijams, Gordic, Sead Sehovic, Klasen, Subotic... sve rascerat, pustit malo ove mlade da igraju i dodat im par omladinaca, i dobijamo strasan tim za iducu sezonu (uz 2-3 pojacanja). Ova je svakako izgubljena, a Evrokup nam samo steti.

Eventutalno Seada ili Gordica ostavit do kraja sezone da ima ko loptu prenijet uz Rejnoldsa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sta sledece treba da se desi. Idealno bi stvarno bilo mac vecinu stranaca, mada sad treba raskidat ugovore sa njima.
    Meni nije jasno samo kako su mogli ovoliko polovnih igraca da dovedu. Pa mi jos nismo odigrali mec sa sastavom a da navodno nisu 2-3 povrijedjena. Uglavnom katastrofa.
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Evo kome jos uvjek nije jasno zasto je ovako neka poslusa ovog "strucnjaka":

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ne pisah neko vrijeme odje prvenstveno da izbjegnem negativnost koja je aktuelna od Scepovog odlaska, nakon kojeg niko od nas nije ostao ravnodusan.Evo da sad pokusam da dam neki svoj uvid na ovu situaciju dje je Buducnost 2-8 od kako je Scepo otisao, ukljucujuci ABA i EC.

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    U januaru poslat sve lijepo u 3 lijepe

Sezona je propala, ova ekipa ne zaslužuje da obezbijedi za sledeću sezonu EC, a ne da se bori za EL.
    U januaru da se pročisti ekipa, da se vrate naši igrači pa da imamo zbog čega da idemo na utakmice u sportski, ako ćemo da gubimo od Zadra i Skoplja onda neka gubimo sa Popovićem, Ilićem, Baćovićem, Vranješom, Slavkovićem... na terenu. Kada bi Boša pristao da vodi ekipu do ljeta, taman da se pripreme neki igrači za Eurobasket. Još kada bi doveli Đurišića i Dragičevića iz Zelene Gore koja će vjerovatno ispasti za CL i ostaje joj samo poljska liga, Ivanovića iz AEK-a(koji u AEK-u ne može biti prvi plej pored Diksona i Ukića),

Nego nema ništa od toga
    Ja ne smatram da je sezona propala, ali je dosta ugrozena pozicija koju su drzali prije Scepovog odlaska.I dalje se moze doci do plejofa, vise usled sleda okolnosti oko odlaska Zizica ali je red da i ovu ekipu malo sreca pogleda jer nijednom ove sezone nijesu bili svi igraci na raspolaganju i skroz spremni.Od pocetka priprema i povrede Gordica, do pocetka sezone i povreda Suada i Reynoldsa, do povreda Seada i Jamesa(Sead jos iz MZT-a vuce slicne probleme sa hrskavicom koljena kao i James sto vuce kroz karijeru), pa onda i masu nekih drugih sitnih povreda Popovica,Nikolica i Ilica, da na kraju dodje ovo sa Savovicem.Iako Savovic nije neki igrac, vidjelo se koliko je odsustvo njegovo se osjetilo na ekipi i skoku prvenstveno.

Sto se crnogorskih igraca tice, ne razumijem tu traznju za nekom homogenizacijom i da igraju iskljucivo nasi crnogorski igraci.Najbolji crnogorski igraci igraju i streme mnogo boljim klubovima nego sto je Buducnost, dok ovi neki midlevel igraci, igraju uglavnom po inostranstvu sto zbog bolje plate koju moze ponuditi neka ekipa tamo, sto zbog zelje da se ode i igra nedje van CG i ABA lige koja sama po sebi nije neki kvalitet ove sezone, al je uprkos tome najbolje takmicenje sto regionalna kosarka ima da ponudi.Mornar je recimo imao plan da uzima od Buducnosti te mlade igrace i da im daje sansu u rotaciji, ali ih ovi nijesu htjeli pustiti, zato su se oni i okrenuli ovim amerima jer im dodju i jeftiniji i neki i kvalitetniji.Meni je recimo krivo sto je Buducnost izgubila od svih direktnih konkurenata Mornara za opstanak, makar su im tu mogli pomoci.

Sto se dolazenja na utakmice tice, Buducnost posle Zvezde i Partizana ima najbolju posjetu u ligi.4ta ekipa je Mornar, a i Mornar i Buducnost imaju u prosjeku preko 2k ljudi po domacoj utakmici.Nema to veze sa pricom "da dodjemo da gledamo nasu djecu kako igraju" pobjede i dobri rezultati dovode publiku u halu, takodje i kvalitetni protivnici, ako pored toga u ekipi imas i domace igrace koji igraju godinama tu posjeta bi stoga trebala da bude mnogo veca od ovih 2000 ljudi u prosjeku sto bude, al opet nakon "vjecitih" Buducnost ima najbolju posjetu u ligi.Problem je sto i ti navijaci kad dodju, dodju protiv ovih vecih ekipa i kasnije bude muka oko karata.A i te karte sto dobiju, ti isti Varvari znaju da prodaju rivalskim navijacima.10 eura sam morao da platim kartu od tipa koji je nosio sal Zvezde prije par nedelja.Protiv Zvezde sjedio sam iza klupe njihove i pola ljudi oko mene skace i slavi na svaki dobar potez Zvezde dok vrlo malo njih tu zapravo navija za Buducnost, pogledase me u cudu kad skocih na jednu trojku sto dadose.

Quote Originally Posted by Tri_Srca View Post
    Jedan jedini nacin da Buducnost postane `ozbiljna` ekipa i da napravi nesto je da dovede trenera koji ce da bude tu tri, cetiri, pet godina, a onda dovoditi igrace koji ce takodje tu da budu duzi period, ne moraju to da budu `zvucna` imena, skupi igraci, bitno je da bude ekipa koja ce dugo vremena da igra zajedno, da se znaju `u mali prst sto se veli`, naravno tu s vremena na vrijeme upane neka `korekcija` dovede se neko, ali da se `kostur` ekipe manje vise zadrzi ... a ovako.... ne znam koga sad da dovedu od `pojacanja` opet je nebitno .... mada kao sto Jovovic rece ( a i Scepo ode zbog `slicne stvari` ) dok god je `bocnih vjetrova` nema tu srece i ozbiljne rabote...
    Buducnost i Bokan su mislili da su u Vladu nasli takvog trenera, i Bokan je sam rekao u onom intervjuu to.I meni a i svima je tesko bilo kad je Vlado otisao, obzirom na status koji on ima.I bas zbog onog sto je rekao u intervjuu, mislim da je Zourosov posao siguran, ako nista do kraja sezone, ako ne i sledece gdje ce dobiti priliku da selektira ekipu.Puno se neke negativnosti nakupilo oko ekipe usled ovih losih rezultata i sad kad je najteze odmah se ocekuju neke promjene i nove stvari koje bi mozda samo produbile krizu, a prica se o nekom kontinuitetu i koliko je isti bitan za jednu ekipu.Buducnost je za regionalne okvire, ozbiljna ekipa.I zato se od regionalnih medija svaki kiks i negativna situacija iskoristi da se jos vise ista produbi i usput nasprda tudjoj nesreci, ko sto imaju obicaj ovi sa Arene.

Ja bih sasvim zadovoljan bio da se taj plejof i ne izbori ali da se recimo Nikolic rjesi onih glupih faulova koje napravi svake utakmice i to smanji na minimum kako bi mogao igrati vise, da Popovic postane konstantniji u sutu ako vec nije kreator i da ne srlja bezveze gdje je ocigledno da ce izgubiti loptu.U sustini, neki napredak da se vidi kod tih mladih igraca koji imaju neku minutazu.
    Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Ne znam sta sledece treba da se desi. Idealno bi stvarno bilo mac vecinu stranaca, mada sad treba raskidat ugovore sa njima.
    Meni nije jasno samo kako su mogli ovoliko polovnih igraca da dovedu. Pa mi jos nismo odigrali mec sa sastavom a da navodno nisu 2-3 povrijedjena. Uglavnom katastrofa.
    To je samo dovoljan pokazatelj koliko je Vlado dobro radio uprkos svemu tome sto ga je snaslo.Sa neizbalansiranim rosterom i brdom igraca kojima malo fali da vise stete nanesu ekipi nego koristi tesko da je ko mogao bolje ovo od njega.A svi stranci osim mislim Williamsa imaju ugovore do kraja sezone i morali bi im se isplatiti otkupi ugovora, ironicno je da je Williams mozda najbolje odigrao od svih njih.Jamesu se vidi klasa u tom ogranicenom periodu koji moze da igra al coek je vise van terena nego na istom, Reynolds je mozda i najvise propao od svih a bas mi je gotivan bio u prvoj sezoni, tip je djelovao tako smireno i u kontroli u svakom trenutku te prve sezone, milina ga bilo gledati, kao da je neki drugi igrac sad umjesto njega.

U sustini, ne vjerujem da ce biti nekih velikih promjena, ali da ovaj tim moze bolje od ovog sto je prikazao zadnjih par nedelja, moze sigurno.Zato ako nista ostaje da se vidi hoce li ekipa uspjeti da se izdigne iz ove rupe u kojoj su trenutno ili ce nastaviti taj slobodan pad.Mislim da do kraja imamo laksi raspored od vecine konkurenata za plejof, pa bi valjalo da se vidi dokle moze ova ekipa, ako uspiju da se izvuku iz ove zabokrecine i izbore se protiv ove negativnosti koja okruzuje i ekipu i javnost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Evo kome jos uvjek nije jasno zasto je ovako neka poslusa ovog "strucnjaka":

I ja imam isti osjecaj..... bokan je donio novac ali to nije dovoljno. Ko nije neka pogleda djoka pa vidi pristup

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Shawn James bi sjutra trebao da napusti Buducnost.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Jemes je bivsi kosarkas, to se vidjelo ovdje. Ne zato sto covjek nne zna, naprotiv. Ja mislim da spreman James i na 80% je najbolji centar u ABA. Ali on prosto ne moze da igra ni 15min po mecu u kontinuitetu. Da li se zna ko ce ga zamijeniti? Je li se to polako odustaje od ove sezone?
    Na pola bi lose bilo da pored Cibone i Buducnost odustane od borbe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Shawn James bi sjutra trebao da napusti Buducnost.
    Dovode li nekog drugog ili ostajemo s Nikolićem I Klasenom?
    Što ne mora obavezno bit' loše...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Sto je ovo oce li ovi pokazat kakvu reakciju???
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakav suicide squad

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Baš mi je drago da smo se posrali u mega ljaksea

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Uželio sam se košarke pravo da vam kažem. Smorio me je nba i ostala sranja.
    Eto bilo je vremena za trening, mislim da od danas kreće novi niz pobjeda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

haha -10 protiv Krke... tragedija od igrača i trenera

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Krka ima oko 30% sut za dva, trojke 3/19 i veci dio utakmice vodi..

Jadno i tuzno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko mučenja protiv ove bijede od Krke.
    Zurosu svaka čast na dosadašnjoj karijeri,ali stvarno nije jasno što on tačno 'oće od ove ekipe. Ok,došao je kasno,nije selektirao,al' ,majku mu,ovakve tekme se dobijaju na golu rutinu i kvalitet,a ne da 3 i po četvrtine bude egal..
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

popovic , Nikolic i ostali crnogorski talenti ni 2 minuta ukupno. eto kako se unistava crnogorska kosarka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj Klasen malo zivosti unosi, ostali kao da spavaju na parketu
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    popovic , Nikolic i ostali crnogorski talenti ni 2 minuta ukupno. eto kako se unistava crnogorska kosarka
    Kad su najgori bili nocas uz Reynoldsa.Pop se posteno raspao kao i citava ekipa, Nikolic ne moze 5 minuta na terenu da izdrzi da 2 faula glupa ne napravi.Klassen i Williams su ovo dobili i ovo treba sto prije da se zaboravi, ocigledno je da ovoj ekipi fale minimum 2 igraca kvalitetna, ovo je neki midlevel sto se trenutno prikazuje.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Mene samo interesuje dokle ćemo da trpimo školovanje borisa savovića. Subotić barem zna kvalitetno da odigra odbranu i pik end rol, a savović samo baca cigle s trojke i najgora igra leđima koju sam ikad gleda.
    Vranješ je po meni kvalitetniji igrač od rejnoldsa, a ilić je mora dobiti neke minute

Page 174 of 655 FirstFirst ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)