Temperatura asfalta prilikom ugradnjeto je sa mostovima...
Sent from my Motorola 8400
je li se ovaj coek okrenuo, preletio ostrvo ili vozio suprotnom trakom, ne skuzih to
P.S. Sto se puteva tice - u juznom dijelu drzave je jedan od problema tip frakcije koji se stavlja u asfalt - ima previse krecnjaka koji se "ispere/izlize" zajedno sa asfaltom kad se trosi i zbog toga se asfal "uglaca" pa manje drzi - i svako precerivanje bude problematicno... Najbolja frakcija je ona iz Stitarice, ali kad bi svi nju koristili troskovi bi bilo nevidjeno veci za asfaltiranje...
E da - i podloga, logicno, jer svi talasi na putu su problem - nije samo stvar udobne voznje, vec toga da kad izbocina sabije amortizere u krivini, cim se opuste popusta grip - nedovoljno drasticno da ugrozi pri normalnoj voznji, ali veca brzina, losije gume, kisa, poledica itd kad se uracunaju dodje do gubitka kontrole...
Medjutim, podloga nije uvijek kriva nego opterecenje koje put trpi - podloga na mostovima je armirani beton, on se ne ugiba, a pola nam mostova ima brazde po sebi da da neke moras gledat da ti brina ne zakaci auto![]()
Temperatura asfalta prilikom ugradnjeto je sa mostovima...
p9lite
kozne gace kukala
p9lite
Put Vilusa...?
#fakenews
Trubjela NK
Bas ga je prosuo....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by radza-madza; 29-12-16 at 13:23.
uh,sto je ovo i dje...
"Tijelo je ugljenisano", saopštili su vatrogasci, koji su poslije nekoliko minuta stigli na mjesto nesreće. Automobil koji se danas, oko 14 časova kretao preko Krivog mosta u Podgorici eksplodirao je u pokretu.
rav4.
Postavljena bomba?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vjerovatno, pošto je skoro nemoguće da kola eksplodiraju sama od sebe.
pa zna li se ko je bio..a sto se sve cini ljudi moji.
Vise ni pancir ne pomaze.
Svaki dan tuda prodjem po pet puta... sto je ovo...
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Isto prolazim tuda često. Ovo je stvarno više postalo smiješno. Ja nekako i mogu da razumijem da ih je država puštila da se poubijaju međusobno, ali ovo je više izmaklo kontroli...
U bezbjednosno interesantnim krugovima ja mislim da je ovo sad hot deal:
![]()
Ao, šta je ovo, u 200 metara dva udesa u roku od deset minuta. Prvo naiđoh na zastoj zbog prvog (Ford Mondeo i Chevrolet Aveo) pa odmah na drugi (Folksvagen Polo i Audi A8) đe se čekala i hitna pomoć. Pomamili se pred novu... Bar je sve domaća čeljad (BD tablice na sva auta).
@wulfy
Loše si vidio, A8 je NK table a Mondeo je PG tablice.
STo su ovi iz CDM-a postali englezi svega mi?
Krivi Bridge HAHAHAHAHAHAH
http://cdm.me/english/auto-eksplodir...rema-moraci-2/
Gramatika na nivou gimnazijalaca.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks