da mi je znati sto oni rade tamo te su stalno povrijedjeni. dodaj toj tvojoj listi i nurmagedova. pa nerealno sto cini aka
Velasquez out. Ovoga puta potvrdjeno.. NSAC mu suspendovala dozvolu zato sto nije spreman za borbu..
AKA nastavlja sa tradicijom..Cormier,Rockhold, sad i Velasquez - svi se povukli iz borbi u zadnjih 2 mjeseca..
da mi je znati sto oni rade tamo te su stalno povrijedjeni. dodaj toj tvojoj listi i nurmagedova. pa nerealno sto cini aka
Oni tamo bukvalno se razvaljuju od treninga, i ako prezive trening kamp onda se na mec posprdaju sa protivnikom.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ta teretana nosi ponos najjacih sparing treninga ali ovo sto se desava u zadnje 2 godine nema smisla vise..
treba nać neki balans jbg džabe što se spremiš dobro ako se povrijediš pred meč isto ka da si ga izgubio
She is only here to annoy herself!
Jes, sluzbeno je izgubio velasquez sa 0:3 protiv werduma
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Druze, imas ugovor, imas fanove, tvoje je da se, makar, pojavis. Jbm ti ja to. Mcgregor je gospodin za neke stvari. 4 borbe za godinu dana, i to kakve borbe. Izvlace MMA, on i Cerrone.
Jedna bitna razlika..Velasquez je htio da se bori ali mu NSAC nije dozvolila.. nije trebao da pominje da ce na operaciju 4 dana posle meca, al sad je kasno..
Interesovanje za Conorom ce opasti kada se vrate Jones, Nick Diaz i GSP
Cain-ov doktor je potvrdio da je on spreman za mec ali ovi nisu prihvatili... cudno malo
Mnogo sam razocaran sto taj mec se nece desiti. Ali brate ne moze to tako, jedan mec u 2 godine.. Jebali ih ti sparinzi u AKA.
Dako spoje Rumble-a i Werduma.. Brazilac je voljan da se bije sa bilo kojim HW, osim JDS hihihi![]()
Izjavio je da prihvata i JDS-a
sanse da ovaj Garbrandt dobije Cruza su nikakve, ali isto bih se ja da sam na kruzovo mjesto prvu rundu malo cuvao dokle se ovaj ne umori malo, kasnije mu nema spasa. Ovo mi pade na pamet kad sam gleda Cruzovu borba sa Faberom poslednju, nekako Faber je odma od starta poceo jako A Cruzu to nije bas dobro palo jer se vidjelo da dise duboko kako bi se nosio sa tempom, ali vec u drugu rundu i kasnije kad je Faber usporio ga je ovaj izdominirao samo tako.
Ne moze niko da se nosi sa footwork-om Dom Cruza.. Faber je bio skolovan u onom mecu, a on sam je veteran ovog sporta..
a cega skolovan, posprda se snjim Cruz, izmlatio ga je ka trsku. Ali isto svaka cast Faberu kad je sve izdrzao.
ponekad nije dovoljan onaj standardni snimak da bi vidio da je neko nekoga dobro iznabada jer ugao pod kojim snima kamera ponekad sakrije jacinu udarca, to sam primijetio gledajuci klipove sa drugih kamera jednog istog meca.
Ipak je Werdum odbio borbu sa JDS..Tako rece Dana kad su ga pitali juce..Navodno mu je ponudio dvije borbe (JDS,Overeem) i obije je odbio.. Potvrdio je da nece biti nista od Khabib vs Ferguson, nada se da ce sledeca press konferencija koju bude radio za Nurmagomedova biti u Rusiji
Mike Goldberg zadnji put komentarise sad u subotu.. Nece biti isto bez njega, ipak je tu od samog pocetka..
link za RIZIN
https://eversport.tv/fight-sports/ri...-world-gp-2016
Kad je CroCop?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Mirko Cro Cop vs King Mo (RIZIN 3) Full Fight Openweight Bout
Rutinski. Zajeban vazda bio, svi očekuju taj razoran high-kick, a ima on i ručnu tehniku itekako dobru![]()
King Mo je izvikan borac, a kavez nije isto sto i ring, da ne kazem da je Mirko djelovao mnogo vece i snaznije. Ipak je King Mo LHW.
Legenda je legenda, u svakom slucaju.
Cruz tik uz McGregora po mentalnoj snazi..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks