Ljudi hitno potreban Legue of Legends Acc. Na EUW, jedan moj drugar bi kupio
Uslovi da je 30 lvl da ima jedno 30ak heroja
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ljudi hitno potreban Legue of Legends Acc. Na EUW, jedan moj drugar bi kupio
Uslovi da je 30 lvl da ima jedno 30ak heroja
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Imam ja jedan profil ali je banovan do 2125, ako drugu nije hitno bas, dao bih ga jeftino, ima jedno 40 heroja i par skinova, 9 rune page-ova i tako to.
Salim se malo, ali su mi stvarno banovali profil do te godine, pa cu najvjerovatnije unucicima ostavit profil.![]()
Haxer, syka blyat
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Wargame Red Dragon
Real Time strategija.
Uporedio bih je sa World in Conflict ili Blitzkrieg-om.
Postoje campaign scenariji koji mogu da se igraju u single player-u mada su uglavnom krš. Radnja se dešava u vremenskom rasponu 1975-1995.
Postoji mogućnost za singleplayer skirmishe protiv kompjutera, i naravno multiplayer zbog kojeg većina ljudi nabavlja igru.
Grafika je prilično dobra za RTS igru, mada se zbog prirode igre većina gameplay-a provodi "odzumirano" na veliku visinu radi praćenja jedinica.
Postoji mogućnost i usporavanja i ubrzavanja vremena po potrebi. Mape su velike sa razdaljinom od 20+ kilometara s kraja na kraj.
Postoji ogroman roster jedinica. U DLC-iju prošlog mjeseca su u igru dodati Finska i Jugoslavija.
Jugoslaviji su dodati i neki prototipovi koji nisu ušli u proizvodnju kao što su tenk M-91 Vihor, Novi Avion i samohodna haubica Nora-B.
Last edited by ASC; 18-12-16 at 02:29.
Odigrah Arkham Knight. Glavnu pricu samo. Jos mi je DLC ostao. Odlicna igra posebno za ljubitelje Mracnog Viteza. Popravili su igru tako da vise nije katastrofalan port sa konzola. Naravno prvo sam skinuo narodnu verziju da vidim da li radi sad kako treba. Ali definitivno je uzimam na Steam da upotpunim kolekciju.
^ Imas temu za BF1 pa vidi sa Zedd-om, mozda je stupio u kontakt sa igracima ako ih ima. Meni jedino razbija to sto bih morao na minimum da igram zbog grafike, a msm da to onda nije ista igra... No, da sacekamo popust za Novu i Bozic pa da vidimo, mozda daju neku dobru ponudu.
Nemam uslova za PC, posto gejming period mi je mid oktober - mid april i onda se ne diraju igre dok je seszona... i onda mi se ne kupuje neka zivotinja da mi stoji u paket u podrum, pa igram sa laptopa 19" imam neku nvidiu u njega i 8giga rama. Ajde eo ga zed tu vec, akko vas se okupi 5-6 jos kupicu i ja da jebe majku. Ja MP igrice igram najvise radi team playa
One Ring to Rule them all...
Evo ovako, ima zasebna tema, u globalu bih vam preporučio da odigrate single player ovaj put, čisto da se malo naviknete na komande oružje itd.. Meni je ovo prvi put da igram neki Battlefield, malo je reći da me je oduševio, jer lično volim ww1 i ww2 tematiku.
Vi koji se lomite da ga kupite - ako ga kupite javljate se ovamo pa da se sigramo lolol
Vele da je sa istorijskog aspekta igra cisti promasaj, kombinacija liberalne propagande i sjw prdnjave. Tako da sp valja jedino upravo za to upoznavanje sa mehanikom igre.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da uzivate malo.moj besplatni cas za vas.
http://mondo.rs/a967347/Mob-IT/Igre/...-download.html
Od 2008 No1
Pao Arkham knight na 6e (Steam).
Winter sale do 2 januara. uh
Zbilja Vanja što si me makao iz prijatelja na steam? Plakyyy
Zasto sam tek sad poceo Mad Max? Top zabava :-D
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kupih Overwatch sinoc na popust za 29,99... nijesam ga spava![]()
Ima li ga ko sa foruma, da zajedno meljemo?
Stay salty.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks