Pa naravno kad uradis skrinsut da ce bit ispravna slika kad je do hardvera tj ekrana.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Znaci ekran
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Pa naravno kad uradis skrinsut da ce bit ispravna slika kad je do hardvera tj ekrana.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
OK. Hvala.
Nista, ide na popravku pa ako se uspije popravit (taman sad kad sam instalirao CM 13)
Sta je sa ovim Airdroidom, kako mi sad smotano izgleda sa ovim novim updateom... Ima li kakva alternativa?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
http://balkanandroid.com/deinstalira...pasan-propust/
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Deezer i slicne aplikacije danas su ogranicene na slusanje,ima li da je neko to rijesio da budu unlimited ....
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Sto ti je to keshiranje ,ja imam stalnu internet konekc pa mi moze odg aplik koje to zahtijevaaaa
Deezer je free za sve korisnike koji su na paketu od 10e ili većem kod Telenora....
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Da ti je kesira, tj jednom ucita i skine je na uredjaj pa je mozes slusat i offline i online. Naravni zauzima memoriju telefona. A stream je znaci sam upload tj mozes slusat samo online dok imas neta. Eto dao sam ti dvije aplikacije za oba izbora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Ima li neki free akunt ii drugi nacin da deezer korostim,sound cloud znam za njega ali je deezer prakticniji i bolji.
E onda cu je izbrisati kad mi punu tu memoriju,treba mi za neka jer im net ,a scloud mi ne odgovara ,koristio sam je prije ,nego sam mislio da ima jos nekih takvih aplik, a deezer mi je nnajjbolji bio dok nisu uveli placanje.
Uzeo sam smartwatch sa Alija. I radi perfektno. Morao sam po uputstvu da skinem Fundo Companion da ga povezem sa telom.
I sve radi odlicno ali mi stalno u notification bar stoji Click to set fundo companion. Udjem i podesim sve (misli se na ona sranja oko fitness zajebancija, da ti broji korake i sl), ali ono i dalje nece da se skloni, kao da nista podesavao nisam.
Radim li nesto pogresno? Zna li neko bolje?
za početak bi baaaarem mogao da kažeš KOJI smartwatch? Mada, pošto vazda neka muka na tebe, biće garant neki koji niko nema i niko nije ni vidio od nas forumaša
(nečitko)
Je li ja mukom svojom pravim tebi neku stetu? Los ti je pokusaj da ispadnes zabavan. Ako ne znas, ne zelis, neces ili te boli kita, jednostavno iskuliraj. Ok?
Nema naziv. Ne znam koji je. Nije galaxy gear. Sa Alija je
Ali je dobar. Sve radi i sve f-nise. Samo me ovo buni gore sto sam naveo.
Cojek inace smara na svaku temu, postaje prilicno iritantno to ponasanje.
Tu es mon héro!
mnim da smo se nema mjesec dana salili na racun tvoje tehnike, tad ti je bilo zabavno, čak sam ti i na PM neđe ranije pomagao za HTC, nadugačko i naširoko, no si izgleda zaboravio?? Ako očekuješ da dobiješ pomoć, moraćeš da vidiš koji je sat. Da nema naziv - garant ima. I Kinezi proizvode satove sa nekakvom oznakom. Ali ako si toliko lijen da pogledaš koji je i javiš nam, zašto očekuješ da drugi istražuju to za tebe?
(nečitko)
Stigao mi je Lenovo K900 od 16GB, debilno particionisan, primarna particija za sistem i aplikacije je 4 GB (sistem zauzme masu, tako da za aplikacije ostane nesto malo). druga particija je ~10GB.
Sa kojom aplikacijom mogu da drugacije isparticionisem telefon, tj da primarnu particiju da napravim da je jedno 7-8 GB?
sumnjam da ćeš to moći aplikacijom, bez root-a ništa, ako i tako može. A poznato mi je to za Lenovo, sličan problem na (čini mi se da je oznaka) p800
(nečitko)
Nisam zaboravio. To je bilo prije vise mjeseci. Imam sve na PM. Uvijek sam zavrsavao recenicu sa "hvala". Varam se?
Ali, pomagao sam i ja ljudima stotinu puta pa nisam to javno ovako kao ti iznosio. Ne znam sta je poenta toga?
Nisam lijen da pogledam, samo nisam bas stalno dokon. Lako je okarakterisati nekoga a da ne znas.
E sad, sto se sata tice, jedina oznaka, ime i bilo sta sto se njega tice je: Smart Watch GD19. I to je to sto se tice imena, oznaka i sl. Ja i dalje smatram da nije problem u njemu nego u ovoj aplikaciji, ja nastelujem sve a ono i dalje pise "Touch to set up".
Ovo sto sam ti napisao, ne znaci da treba da mi pomognes, niti da sam trazio pomoc, vec da nisam bio lijen da vidim, samo kad sam ugrabio vremena.![]()
Ako si sve podesio i radi ti kako treba, odnosno ako je jedini problem to što ti smeta stalno postojanje notifikacije, pridrži duže notifikaciju, pa u meniju koji ti se pojavi čekiraj "block all, never show notifications from this app", naravno ukoliko povremeno ne dobijaš korisne notifikacije od te aplikacije.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks