Masu je 60 sekundi.
Da li i dalje zimi zagrevate motor automobila u mestu?
Zimsko zagrevanje automobila pre kretanja uobičajen je ritual za mnoge vozače, ali je sa tehničkog aspekta kod većine savremenih vozila - nepotrebno. I ne samo to, zagravanje motora u mestu kada su temperature vazduha veoma niske može čak i da šteti vašem automobilu
.
.
.
Danas svi noviji modeli imaju elektronsko ubrizgavanja goriva. Senzori mere spoljašnju temperaturu i sistem prilagođava rad motora pa se smatra da je dovoljno da motor radi samo 30-60 sekundi pre polaska. Nakon toga može se započeti sa vožnjom jer će motor brže dostići radnu temperaturu ako je auto u pokretu, nego kada motor i dalje radi u leru.
.
.
.
Kada zagrevate motor u leru tokom hladnih dana, ne samo što bez potrebe trošite gorivo, već se sa određenih komponenti motora spira ulje koje podmazuje pokretne delove i sprečava njihovo oštećenje. Naime, benzinske motore pokreće mešavina vazduha i raspršenih čestica goriva koje isparava. Zbog niskih temperatura tokom zime, benzin sporije isparava, pa automobil automatski kompenzuje njegov manjak ubrizgavajući više goriva u mešavinu.
.
.
.
Masu je 60 sekundi.
TAKUMI
Nikad ovo nisam radio, odmah krenem samo sto ga ne vozim na velikim obrtajima, doduse kada mi se uhvati slana sacekam da mi klima skine mraz sa stakla a to traje 3-6 min
Isto, krećem odma. Niži obrtaji dok je ledan i to je to...
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Nije lijepo, ali meni je ovo strasno smijesno 🤣🤣🤣
Kakvih smradova ima, nevjerovatno.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Znam da ga na forum mnogi ne shvataju za ozbiljno i da su mnogi kivni na njegove postove, ali ako je neko zbog toga to ucinio onda je to bas nisko. Postenije je sresti ga pa raspraviti(sravnati racune ako neko smatra da je uvrijedjen) nego kurv..ski ovako nesto odraditi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Meni bi na trenutak smijesno ali jeste zalostno, ne vjerujem da je neko sa foruma sem mozda rakun ili ko se ono izjasnio da busi gume i sl
rm -rf /
Ja se iskreno nadam da sa foruma nije niko jer je ovo dno dna
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A dje sa foruma.
Pa da mi grebe kola 3puta u 15tak dana.
Kakav treba da si olos i dno da grebes nekom kola - ovo je neko dijete 99.9%
Ovo je žensko crtalo... penis je nacrtan iz jedne pokreta što znači da je brzina ali isto se pazilo na linije tako da je tacno i prefinjeno... ako me vid ne vara ima još jedna linija ispod, što znači da je neka bas bijesna na tebe jer je poslije enisa povukla i liniju koja je deblja nego ovo gore što znači da je jace pritisnula
Zato se bizbi kupi dash kamera naprijed o pozadi 20eur i onda uhvatis tu sto ti grebe i bacis je u morachu
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by Gandalf_White; 20-12-16 at 16:39.
One Ring to Rule them all...
Mozda nije sa ovog, mozda sa nekog drugog foruma, mozda je neki zavidni komsija, nije ni bitno jer momak sredjuje i cuva auto (kakvo god da ga mi ovdje kao licnost procjenjujemo po postovima ali auto ipak pazi). Na kraju auto nije krivo nego je taj koji je to ucinio jedna obicna kukavica koja se krije iza ko zna kojeg nicka (sa foruma) ili iza nekog prozora/zavjesa (stana ili kuce) nebitno.
A mozda i zensko sto veli Gandalf, e tu onda Bizbi zna sta mu valja cinjet...
Ako je samo njemu od cijelog parkinga nacrtao onda nisu đeca. Vjerovatno nije parkiran đe treba pa mu neko od komšija iz inata grebe. Ako nije ni komšija nekome si na žulj stao pa te udara đe te najviše boli.
Da sam na tvoje mjesto promijenio bih parking, ako ni to ne pali dobro bih razmislio kome sam se zamjerio, jer niko ne grebe auto bez razloga, mora postojat neki razlog. Danas ogrebotina, sjutra .!. po meni neko te upozorava na nesto (sad sto ne bih znao), nije iskljuceno da ces sledeci put ostat na klocne ili sa slomljenim staklom...
ko god radi ovakve stvari je kukavica u slucaju da mu se bizbi nesto zamjerio pa ovako vrace...
ili bas totalni degenerik ako ovo radi da bi nekome stetu napravio bez razloga...
meni je neko nozem dvije gume na parking razbucao, a da je imao razlog, i nije...
Okle vi skapiraste da je uopšte njemu greba neko auto? Pa čoek uploaduje svako malo neke slike koje nemaju veze sa njim, što bi i ovo bilo
Btw pojma nemam kako izgleda, ako ste ga skapirali zbog odraza...
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Nešto ne vjerujem da bi žensko nacrtalo penis, ko gođ da je smradežina neviđena jes. Najgore sad treba to prikrit a jedino da ih još malo izgrebe, da ovu siluetu nekako preoblikuje...
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kolika kita jaooooo...majka od njegovog momka se vec pali na ovo.
TAKUMI
A nema bez neku foliju tamnu prilijepi na taj stub za privremeno.
Pa posle lakiranje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Prvi put komplet vozacevu stranu drugi put samo oko rezervoara i treci put ovo.
Olos teski.
Nema Golfa nidje bez na vw club serbia i ako iskoci dje na koju grupu.
Za komsije golf dajem.
Na zulj nikome nisam stao jer me ne boli na kola.
Kako moze da postoji razlog kad je neko udaren u glavu - ja mu tu nista ne mogu bez da pokusam nesto preko veze da mu zavrsim.
Ima svaranja i svasta bez razloga a ovo moje je cista ljubomora.
Ovome brat vozi golfa2 ili 3 ili isti on krivo mu sto je ova fina trla vrla sto znam ja - pazio sam ga sa parkinzima dok me zena nije udarila u vrata pa me posle kratkog vremena opet isvarali u centar i gledam na kamere pojma nemam ko su.
Pa vidis kako sam zgodan i to jos na glibavo auto.
Ne vidi se to vise zavrsio sam ovaj dik.
-------------------------------------------------------------
Sad cu da ga parkiram ispred drugog stana dje ima video nadzor ali tamo nece jer ne zna dje mi je taj stan.![]()
Čekaj ti znaš ko je degen koji ti grebe auto?
Da znam auto bi vec bilo u komoru.![]()
Pa kako si tako siguran da ti ga neće nać ako ga na drugo mjesto parkiraš?
Ako ti se neko nameračio samo u garažu je sigurno da ga neće dirat.
Edit: Valjalo bi ga ostavit na isto mjesto i skupit 4-5 momaka da ga pripaze malo iz daljine. Pa kad se nafata taj ili ta primijenit određene mjere...
Last edited by Bronx-PG; 20-12-16 at 19:51.
Stvarno šteta,mislim se u sebi koje je razmišljanje osobe u tom trenutku kad pravi štetu.
Koliki retard treba da budeš da napraviš nekome ovo,lakse se sa nekim raspravit 1na1 i izgubit nego iskaljivat bijes ili revolt na ovaj način.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks