Zna li neko koji je pass za ovakj ruter D-link DIR 600? Defaultni blank mi ne radi.
Da,kao i svi drugi paketi
Zna li neko koji je pass za ovakj ruter D-link DIR 600? Defaultni blank mi ne radi.
Username admin
Password admin
Poslato sa Huawei P8 lite
Nece, probao vec.
Meni je bez sifre dosao, probaj da ga reserujes. Drzis 5-10 sec ono reset pa pustis, onda ti ga mora vratiti na defaultn-o. Inace kako mi rece momak vecina uredjaja je polovno ? Ne dodje u kutuje, vec samo u onu kesicu, meni su vec dva uredaja promijenili. Prvi dan, na dan instalacije nije valjao CISCO model, a onda posle 5-6 dana promijenili D-LINK wifi.
Već je rekao da Defaultni blank neće.
Ja kad stavim access point potpuno sve zabudali. Vidim da ste pisali nesto o tome ranije pa cu pogledat kad imadnem vremena. Podesesit ce se sve. Bitno je da sam se otarasio telekoma![]()
Last edited by zola.mne; 20-12-16 at 19:29.
Ne vidjeh da si napisao da nece blank...Makoh i ja juche telekom napokon...
sent using tapatalk
#fakenews
Da,i ja sam stavljao moj AP i zabudali, cak je u nekom tripu da mi radi na telefonu i laptop-u a da ostalim ne radi, dok taj isti AP nakacim na postojeci D LINK i sve radi. Muka mi je da cackam ali sigurno ima neko resenje, meni je samo zbog dometa.
Uzgred jedan speedtest rezultat za paket 15/1Mbps
![]()
Last edited by GaD; 20-12-16 at 20:28.
Ljudi, kakav je kvalitet slike na televiziji?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Pošto sam totalno neupućen u materiju imam dva pitanja. Prvo - Ako uvedem ovaj internet da li ću moći da ga dijelim na telefon ? Preciznije , da li ću taj internet sa kompa da koristim na telefonu? Drugo - Je li dovoljna ova brzina od 4 Mbps ?
Ne znam kako mislish da ga dijelish na tel...? Moci cesh putem wifi-a da se nakachish sa telefona... Dovoljna je brzina za vecinu korisnika...
sent using tapatalk
#fakenews
probaj 4mbps vazda možeš da povećaš...
Na to sam i mislio , da li mogu da se sa telefona nakcim na taj internet , samo što se ne umijem odraziti![]()
Da, zato što od njih dobiješ Wireless Router
Konacno i kod mene instalirase. Za sad sve funkcionise besprekorno
![]()
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
kako nece moci,on ocigledno pita za wifi?
Ne pita nego pita za onu opciju koju nudi telekom preko mangetna ruter.
Jer visi na forum a da pita postavi takvo nonsence pitanje nema smisla.
Vec je napisao da je pitao za wifi...
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ne vidim da je bas precizirao. Uostalom tu je pa nek potvrdi.
Хоће ли ми неко објаснити на коју је фору ова компанија добила могућност да своју инфраструктуру онако злочиначки (Тирана стајл) вере по јавној расјвети и стубовима електро мреже, и још важније питање, постоји ли неки законски рок до када се тај фушерај мора укопати?
Црногорце је одржало црногорско срце.
Na foru "plati pa klati"... Nece ih prebacat ispod zemlje...
sent using tapatalk
#fakenews
Nece mi wifi na windows platformu "pc, lptp, Nokia) a oce na android i ios. U cemu je caka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks