Lega bi autobus
A sto bi bilo da je biomed 3 pila?
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Lega bi autobus
AxaxaxAaa, a jes, tek mi sad proradi da je bio jedan za mrsavljenje a jedan za tovljenje. A sjecate li se gospodicne 'Bozen', qq kako je ona zena ispirala mozak, ja posle one reklame po 3 sata nisam zna dje udaram, kad pocne da parla onim njenim ravnim, tupim glasom, na mene je djelovala ka one tablete u Dobrotu sto daju.
Last edited by technus; 20-12-16 at 08:01.
Forever young, i want to be forever young
Nisam zna da nas je napustila, al kad vidi coek kakvi su sve likovi proparadirali malim ekranima lol
Forever young, i want to be forever young
Pamti li ko prvu verziju Skype-a, kad je ikonica bila crvena umjesto danasnje plave?
![]()
Kuca za mastanje
Uh, sreća pa je to sestrin album i ona skupljala, inače bi narod mogao da pomisli da je moj. Uostalom, životinje, međedi, vjeverice - sve bre krvožedno. I da je bio moj, pravi muški album!
A igralo se i pola-cijelo. Ih, koliko sam Čunga-Lunga sličica imao...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
А те сличице сам скупљала и тапкала се до скоро (до 2015.)
Сад сам велика.
Sjeca li se ko slicica sa slicnom tematikom "Poslednja oaza"
Mada, bilo je jos zasebnih albuma devedesetih sa konjima (nijesam siguran da li kraj 80' ili pocetak 90'), onda "ginisovi rekordi", naravno, nindza kornjace...
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Jutros kad sam vodio sina u školu neki klinac kupuje doručak sendvič, smoki, snikers, kolu i orbit žvake.
I sjetim se sebe i mojih drugova iz tog perioda, četvrtina hljeba (podriguša i trapist) i onaj sokić (što se pucao posije upotrebe) i sve to 0.50 DM i to je bilo sve što smo imali u džepu.
Ovaj mali jutros je potrošio 5 eu na doručaj jbt, to je nekadašnjih 10 DM
This time next year we'll be millionaires
Čuš u džepu. Sendvič u foliju i put pod noge. Jednom u nedelju dana kupi se burek u Sonju, od kojeg pola ode na "daj mi griz" i to je to.
Da, da, sendvic se iz kuce nosio u foliji ili u salveti pa u kesicu od zamrzivaca... Pa kad torba zamirise...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam 92' krenuo u osnovnu. Kakva je tu socjalna tama kretala.
Sjecam se dobro odmora. Tu i tamo se mogao priustit burek u Sonji, al samo bi "jaci igraci" imali i za jogurt.
Dosta ih je napravljen sendvic nosilo od kuce.
Pizza na parce se mogla uzet jedino u jednoj pekarici koja se nalazila preko puta Maestra (zgrada Sicilije), ali je bilo nama osnovcima bas skupo. A ko je i mogao da ga priusti, svi bi blenuli u njega.
Sad pizzu na parce u Mimi ili u Siciliju uzmu kad nemaju za sto drugo.
Eeee, u kakvim smo g*vnima mi odrastali...
Dvije fete leba u salvetu, unutra sira i sunkarice i cao do rucka/vecere.
Burek u Sonju, Deliciju i sl je bio vikendom jedino.
A pitaju se "što su đeca debela danas?"
A đe neće biti debeli kad imaju po 10-15€ sa sobom i mogu da jedu 5-6 puta dok su u školi.
This time next year we'll be millionaires
Vi ste gradska djeca bili, mi na odmor nismo isli u prodavnice no kod "zena" koje su prodavale iz gepeka iz kola na rubu dvorista od skole, Vladimir Nazor u Masline
Pa kad zvoni šprint iz najjače do "žena" po onoj vjetrometini, briše vjetar onu prašinu, nagutaš je se dokle dodjes, ali kad dodjes sve je nebitno jer si stiga medju prvima i nisu prosle krofne, bureci... A one cim te vide brzopotezno pootvaraju one gepeke i serviraju svi iste stvari. Pom-pom, nadusene krofne pune secera i liz cokolade preko, bureke, shock zvake i one pucketave bombone od kojih su plombe ispadale iz usta ka iz katapulta. Sjecam se njih je bilo 3-4 parkirale bi se jedna pored druge i nije tu bilo nikad svadja medju njima, svaka je na kraju odmora praznog gepeka doma zadovoljno vozilaA to na koji nacin se to prodavalo, po svim vremenskim prilikama i neprilikama, neuslovno totalno ali nam je banja bilo i nikom nista falilo nije. Mogu mislit danas nesto slicno da se desi, kako bi brzine majke peticiju organizovale uh...
![]()
Nekad su i ispred gimnazije stajale dvije žene, samo bez bureka i krofni. Uglavno asortiman sa trafika. U gimnazijskoj populaciji bile su poznate kao Žvakare.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks