Znam da prije 4, 5 god nije moglo, nego licno vlasnik da dodje. Ne znam kakva je sada situacija?
Znam da prije 4, 5 god nije moglo, nego licno vlasnik da dodje. Ne znam kakva je sada situacija?
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Ada naravno da može, u Lojd auto svake godine kad radim tehnički doplatim 3e čini mi se, dam punomoćje i oni preuzmu saobraćajnu.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Hvala svima.
Gdje se sada predavaju papiri za registraciju i od kad do kad rade?
Predavaju se u Limenku, rade odeset dočetri.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Hvala![]()
Dajte broj nekog lakirera dobrog u pg da mi branik ofarba ? Koliko to kosta otprilike?
Fala brate cuknula me neka avetinja na parking pa da to prekrecim
Sto znaci ta komora?
ovo je frizider:tongue:
A koliko bi kostalo cijelo auto?
Bizbi brt, kolko bi me kostalo da odradim ono kao vojni print? Kao ona c63 sto si okacio??? Il folije onakve da mi nadjes...![]()
koje je auto?
nisam ti dzabe dao br. da se sve fino dogovoris sa njim.
Pa ono su ti sve folije.
Oko 400e bi te ono kostalo.
Ajde zbog mene i 350- ali ne znam posto je ono zahtjevno jesu li iste cijene za bilo koju foliju i za onu sarenu.
Ali dobra fora duse mi mojeako ne razmisljam golfa da zalijepim
i stavim mu na krov one nosace i naravno kofere radi fore..
![]()
Mazda 6 a pitam vidim da sve znas haha
A bgm je dugacka mazda pa ne mogu da procijenim ovako odokativno.
Podji sjutra tamo - vidis sto i kako dogovoris se ja cu ti spustit cijenu malo i ima da ti bude bolja nego sto je iz fabrike izasla.![]()
Preporucite mi majstora u Pg, ulje, filteri, plocice, vodena pumpa...
067 869 940 Zoro Radulovic preko puta suzukiA
Posle amfore desno.
Poceo ti je da radi 10god prije nego li je Roksped poceo da radi a 30god prije voli i lakovica.
Ima ti previse posla pa ga zovi vidji sto i kako ako ti treba sto da vidimo oko cijene javi.
Ako znam sta da radim ljudi... sad na primorje pali mi auto iz prve grijači radi tacno 2sec. Dovezem auto na Zhb ajde reko sad da ga upalim svaki dan da ne rizikujem, grijači rade 10sec plus ih 3 puta grijem bez verglanja. I onda na kraju se muči da upali. Nije ni bilo sinoć samo -5 i -7.. istripovao sam se da mi teže pali od kad sam ovaj aditiv stavio. Da mi nije novi akumulator u njega ne bi upalio 100%
Ne sipa mi se petrolej i benzin u auto ima prelijep motor koji radi kao sat pa neću da se igram.
Naučite me sta da radim nijesam pametan, frka mi je svaki put kad sjednem u auto oce li upalit ili ne
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Akumulator. Poyyy
TAKUMI
Pasat 6 1.9tdi ugasio se u toku vožnje i nije mogao da upali tu noć. Sledeći dan upalio normalno a inače izjutra pali kao benzinac....što mu je bilo?
Fabija, injeckija?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks