5 tona
5 tona
Francuska - Pariz - Ajfel - PSG
Da li je moguce da sam vidio Tesla S na Pg table?
Ja sam vidio ali NL.
TAKUMI
Bili su preko puta dva solitera (bukvalno usli u dvoriste vrtica) sa astrom kad sam im se priblizavao oni su usli u kola.
Priblizavam se raskrsnici auto ne mrda a uveliko zeleno mora da mu je auto bilo u kvaru..... - zaobilazim ga iz trake za lijevo u naletu ali vidim u retrovizor da je iza mene astra na 50m (ajde da vidim oce li me zaustaviti) i cim sam ga zaobisao pali se rotaciA i blicaju mi ja stajem sa strane dolaze dvoIca licne karte i ovaj mi kaze prosao si kroz crveno..
Ja kad malo bolje spustih prozor i jedna osoba x se prestavila izvinjavam se ali komandir nam je u autu.
Veli ovoj osobi x u mome autu ovo mora da si mu ti rekao da prodje kroz crveno kroz smijeh.
Tako da su šćeli jedno 150e da nagrade nekog ali dje vozilo i vozaca iz BNA-a .
I tako prijatno do ^ vidjenja - zdravo bili.
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 14-12-16 at 01:00.
She is only here to annoy herself!
Ko je BNA?
Bizbijeva Nacionalna Agencija![]()
She is only here to annoy herself!
Ao, lock-ujte ovu temu vise kad vas molim, evo platicu ne zalim para, bole oci i mozak vise, plague on you ako ne zakljucate.
Forever young, i want to be forever young
![]()
- Danas se na Zabjelo raspricali o tome i ubjedjuju me da sam napravio prekrsaj - Nisam prosao kroz crveno to Ok nego su zeljeli da mi napakuju ali auto stoI na zeleno 15sek i ja u naletu ga preticem iz trake za lijevo i nastavljam blago desno prema cardaku.
Sto sam trebao da radim - da poguram ovoga sto stoI na zeleno.
Laik sam za auta i prvi put sam na ovaj topik. Uzesmo opel astru 1997. 100k, 16v, stavismo plin. Moze li mi neko rec prednosti i mane auta? Dva automehanicara mi rekose da je motor dosta dobro utegnut, a danas jedan dok pricasmo "a to ti je Opel", onako kriticki. Sto je mislio pod time? Smatram ovako laicki da posto je Opel njemacko auto a njemci su, je li, njemci, da ne moze se pogrijesit s njima..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ako je 1.4 16v
Onda je veliki potrošač, a ide onako.
Za 1.6 ne znam.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Drug je dugo vozio vektu sa tim motorom, taj motor troši ulje fabrički - tipa, za 10k km potroši onoliko koliko staje u njega, pa mu se mora dosipati - da ne bi crkao...kao i svakom starom autu, moraš redovno provjeravati ulje i vodu.
Ja sam nešto malo uzimao takvu astru da vozim i ostajala mi je bez vode, ulja, trošila je 15-20l lokal (full gas) ali joj je (vjerovatno) lambda sonda bila pokvarena.
Ide fino niz stranu, 100ks a teška 1000kg.
pajera je snizio 300e....tesko ce sa ovolikim snizenjima micat vozni park.....ostala auta nije ni snizio....
Ne zanima nas, Bizbi. A ni tebe ne zanima.
TAKUMI
istina ziva....nego bizbi uzme onu bonu pa mu se svasta pricinjava:very_drunk:
Ko sto prodaje ne kapiram?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
bizbi nesto prodaje nemam pojma ni sto vise....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks