Last edited by Rakun; 05-12-16 at 21:29.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ahahahahaha. Dobar comeback, ali post kojeg si quotovao je istinit
još jedan Michael Bay CGI shitfest
baš neprijatan trejler
Za ovaj mummy pročitah juce da je film uvod da će da prave Seriju ...
Inače minulih par godina dobri filmovi se mogu prebrojati na prste jedne ruke dok je serija koje su maximalno dobre sve više i više
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Neka je sramota Hopkinsa, nerealno.
Inace ovaj Baywatch ce da ubije box office
Last edited by Rakun; 09-12-16 at 06:57.
Mnogo im je bolji novi trejler
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Novi SW 7.9 ocjena, što je za Diznijev film takvog kalibra loše.. Nekako sam se totalno razbio od odlaska u bioskop na premijeru.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
^Ovo mu je prvi film koji ne bi trebao da ima plot twist-ove i "majndfakove" sto bi mi rekli. Bas me interesuje kako ce ispasti, glumacka ekipa je fenomenalna.
I plus Zimmer za muziku.
Pretpostavljam da znate o chemu se radi u filmu, tj. ovom chuvenom istorijskom dogadjaju, gdje su ostrvljani uspjeli slavno da uteknu.. , kardinalnom germanskom greskom, koja ih je mozda (vrlo vjerovatno) kostala rata.
Poenta, tesko se od dogadjaja koji je bazichno slavna "bjezanija" moze napravit nesto narochito dobro, (nako da se lazemo, npr. pearl harbour..), a tek ne dotichni gdin.
><
Ako uspije da se uzdrzi od viseminutnog bolno detaljnog objasnjavanja ocigledne situacije kroz prisiljeni dijalog glavnih likova bice to veliki uspjeh za Nolana.
Sad cu i ja smisliti nesto da ***** po Nolanu da izgleda kao da se jako dobro razumijem u film.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks