Pa kod nas moras tako inace ti nagrde auto vratima, neka se ljuti ko god hoce ali kod nas nema kulture ni dok je auto parkirano ni dok se auto vozi!
Audi je parkiran ocigledno namjerno na dva mjesta da mu ne bi ostetili auto vratima ako bi mu drugo auto bilo blizu....mozda i ima pravo sa obzirom kakva je kultura pojedinih na prethodnim slikama...
Pa kod nas moras tako inace ti nagrde auto vratima, neka se ljuti ko god hoce ali kod nas nema kulture ni dok je auto parkirano ni dok se auto vozi!
Ma mogu ja da svarim ove te zauzmu 2 mesta, te su π/2 pomjereni ali da ovako parkiras na sred ulice fakticki, bez ikakve potrebe, to me chudi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja ne mogu da svarim one koji mi zadru svojim vratima u moje auto, ajde da polako otvore i naslone ali ih pustu i opaaaa
ako brinete za vrata onda nadjite parking koji nije toliko prometan, neki cosak i sl...
ovako samo provocirate da vam neko namjerno osteti auto...
Ja iz Bazara imam cijelu galeriju degenerika.
Ovaj što parkira na dva mjesta nije ništa bolji od onoga koji bi ga ogrebao vratima da je parkiran ispravno.
Ne moze ti niko ostetiti vrata kad se primaknes ovome zidu.
Da neko pazi kola zbog toga nasao bi bolje mjesto ili izmislio neki parking a da ne smeta drugima.
Kao ja u deltu onamo na sprat pored one ograde dje je prolaz pa su poceli svi tu da se parkiraju.
Kad oces mozes da sacuvas a ne ovako bas.
lako je tebi kad se ti parkiras sa tvojom trabakulom,ovaj sto je dao malo vise para za auto,nije mu lako da ga deru po vratima kojekakvi kokosari i nastave dalje ne okrenuvsi se...:eagerness:;-)
Ako si toliki rob automobilu onda ga promjeni, vrlo prosto... No biti pametniji od pravila kod nas je uobičajena matrica.
Sent from my Motorola 8400
znaci kod nas je pravilo da se cesto mjenja auto,i ako te neko odere po vratima ti savjetujes promjenu auta?to je bas pametno,nema preko toga.....to je braco matrica,u pravu si....
Pozdrav za komsa...
Bilo je tu i drugih (i vazda ih ima) ali ovaj je provjereno prav i zdrav. A da... i degenerik.
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ne postuju se ova mjesta nidje ni u PG,ni u Ko,ni u Tivtu.u pravu si,nema kulture....nije vlast u pitanju.
nama se ne moze udovoljit... kad puste da se radi svasta ne valja, kad krenu da kaznjavaju onda nas pljackaju, pune kasu i sl...
moramo se prvo sami sa sobom dogovorit
Ista vlast krsi propise i ne postuje ih. Selektivno ih primjenjuje i odredjuje po svojim nahodjenjima i potrebama. Za mene je pljacka kad ti postave ogranicenje uz Kufin (nizbrdica/uzbrdica sa 3 trake izmedju Canja i Petrovca, za one koji ne znaju) 50 ili 60 gdje mozes bez ikakve opasnosti po sebe ili druge voziti recimo min 70 km/h (ako ne i 80) i onda kad im treba pare posalju presretaca da nas kaznjava tamo. Iskreno, ne sjecam se kad je zadnji put bio neki udes na kufin zbog prebrze voznje. To je pljacka i kaznjavanje bez potrebe. Ovo sa invalidskim mjestima se ignorise potpuno i nije u redu.
sve ti je to istina, ali dokle se mi kao narod ne osvijestimo nista se promijenit nece.... ovi koji imaju vezu voze mimo pravila i briga ih sto je 50 ogranicenje nedje ostalo iz 1960te godine... mi smo takvi da bi svi da sjedimo i ladimo m.uda dok drugi zavrsavaju posao...
dajte malo organizacije, eto medija eto milion nacina danas da se nesto promijeni...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks